Zdecydowanie odradzam - z naszego zlecenia pozostały jak najgorsze wrażenia.
W ubiegłym sezonie do naszego Nautinera zleciliśmy wykonanie nowego Lazy jacka, kieszeni oraz wyklejenie żagli. Rozmowa była konkretna i nie budziła jakichkolwiek wątpliwości co do realizacji zlecenia i nie wróżyła dalszych problemów. Zgodnie z umową na lazy miał być naniesiony nadruk strony www a na żaglach logo naszej firmy. By nie było problemu wraz z żaglami wysłaliśmy stare kieszenie i lazy. Jakie było nasze zdziwienie kiedy przyszła przesyłka. W kieszeniach nabito mocowania w zupełnie innych miejscach niż w starych. Nowy lazy był o ok 10 cm krótszy, ale to nie koniec. Jakie oczy zrobiliśmy kiedy zobaczyliśmy nadruk. Zamiast umówionego nadruku bezpośrednio na lazy okazało się że nie wiadomo dlaczego nadruk wykonano na łatach które zostały naszyte na leazy, zaszywając przy ty pas siatki służącej do odprowadza nią wody ze złożonego grotu. Pani Beata właścicielka firmy wykorzystała to że płatność zgodnie z jej życzeniem poszła wcześniej. nie potrafiła odpowiedzieć dlaczego powstały błędy. Szkoda dyskusji.