Teodor26.11.2020 12:22
Nie Polecam usług Pana (usunięte przez administratora) Poza jego dobrym Gadaniem i wiedzą jaką posiada nie jest dobrym a nawet złym wykonawcą. Idzie na łatwiznę mydląc pięknymi słowami oczy, nie potrafi opanować najprostszych spraw. Łazienki, Podwieszane sufity, całkowity asortyment jego prac to tylko przykryta czymś fuszerka, do tego nagminne (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) klientów. (usunięte przez administratora). Jako instalator również nie jest dobrym instalatorem, robi błędy a do poprawek się nie przyznaje. Łazienki w jego wykonaniu to krzywe fugi, odchyły od pionów i hasło że jest w normie. Nie takich usług ludzie oczekują za tę cenę. Odnalazłem dwie osoby które również brały usługę od firmy Montekol z siedzibą w Ornontowicach. Mają te same wspomnienia co ja. Fuszerka, piękne słowa i techniczny język. Z zasady Teoria nie idzie z praktyką Pan (usunięte przez administratora) jest idealnym tego przykładem. Remontuje na krzywy (usunięte przez administratora) uważając że wszystko jest ok. Jak dla mnie i osób z którymi się skontaktowałem to (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) któremu wydaje się że jest alfą i omegą. Omijajcie z daleka tę firmę.