Opinie o Beata Przeszło Artmadam w Bielsko-Biała

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Beata Przeszło Artmadam. Przeczytasz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Beata Przeszło Artmadam o rekrutacji.

Branże: Portale internetowe

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Beata Przeszło Artmadam w Bielsko-Biała

baner wywiady
Weronika Nowy wpis

To na forum to opinie od klientów, tak? A o pracy coś wiecie? Faktycznie bywały jakieś problemy z kontaktem? Jak jest teraz? Widziałam na stronie sklepu, że biuro jest zlokalizowane przy Bystrzyńskiej, był także, dopisek, że nie są tam przyjmowane zwroty. To na czym praca w nim może tak właściwie polegać? I czy można się do niej zatrudnić? Szukam czegoś w Bielsku i ulica nawet mi pasuje

Gawron Nowy wpis

Prowizja od sprzedawców horrendalna, bo 23%. W porównaniu do innych platform, też zagranicznych, ta jest najdroższa. Sprzedawcy biżuterii ręcznej uciekają i wchodzi tandetna "masówka".

Lucy Nowy wpis

Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem. (usunięte przez administratora)

Paweł Nowy wpis
 Problem

Nie polecam sprzedawać na tej platformie nic. Ponieważ pisząc do Artmadam z prośbą o utworzenia konta, to nikt się nie odzywa. Dopiero po napisaniu na messagerze dowiedziałem się że konta nie otworzą. Powód był "nie bo nie". Nie rozumiem takiej odpowiedź gdyż przed wysłanie takiej prośby wszystko zostało wysłane jak w opisie co należy przesłać i tak zostało to zrobione. Ta Pani wogole nie przestrzega zasad RODO informując mnie kto do nich pisał o podobnym nazwisku i w jakim celu pisał. Co naprawdę to mnie nie interesuje. Mi się wydawało że ten portal jest dla wszystkich artystów nawet dla tych którzy zaczynają swoje twórczości. A tutaj jest odwrotnie musisz mieć duża sprzedaż a wtedy oni konto zakładają i trzepią kasę na takim artyście z procentu który narzucają. W dodatku sprzedając, kasę otrzymujesz dopiero po miesiącu. Nie polecam, omijać z daleka. Dyskryminacja jak nic.

logo firmy Praca Przy renowacji starych samochodów Mechanik/Elektryk/Złota Rączka
Karls Autowerkstadt Matheja Roman
(3 opinie)
Wyślij CV
logo firmy Szef kuchni do restauracji pracowniczej
Compass Group Poland
(135 opinii)
logo firmy Pracownik działu dostaw w drogerii kosmetycznej w Bielsku-Białej
Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit
(771 opinii)
Aplikuj na wiele ofert

Ktoś z zatrudnionych może podzielić się swoim doświadczeniem odnośnie firmy Beata Przeszło Artmadam w miejscowości Bielsko-Biała? Czekamy na informacje.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Beata Przeszło Artmadam - Bielsko-Biała

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Beata Przeszło Artmadam
1/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Bystrzańska 46H lok. 3A
    43-309 Bielsko-Biała
  • NIP: 6431620236 REGON: 242695730
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)