Jaka jest stawka początkowa w MB (usunięte przez administratora) Bujko? 2 września na InfoPraca.pl dodali ogłoszenie na stanowisko Zbrojarz.
A to wszystko zależy od tego jakie są jego umiejętności chęci do pracy i umiejętność organizowania sobie pracy samemu
Czy firma MB (usunięte przez administratora) Bujko kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.
W budowlance trudno o parytety płci, ale nie widzę problemu, wszystkich traktuję równo i oceniam pracę pracowników. Zatrudniam oczywiście kobiety i mężczyzn.
Pracują u mnie 3 kobiety, Co prawda jako pracownicy umysłowi bo do pracy na budowie jeszcze żadna pani mi się nie zgłosiła. Przy poszukiwaniu pracownika nie robią podziału na płcie, liczą się dla mnie umiejętności
(usunięte przez administratora) jakich mało. Nieslowny, nie płaci, brak szacunku dla ludzi
Ludzi bardzo szanuję i zawsze płacę za wykonaną pracę. A od 2015 roku tylko jedna osoba niezadowolona robi mi awantury i nasyła różne instytucje, a jest to alimenciarz któremu komornik zabierał większą część wypłaty i żona mu robiła awantury za niską pensję... pewnie on to napisał. Pracowników mam kilkudziesięciu i rotacji za bardzo nie ma.
Kłamstwo kłamstwem pogania!!! Żenada! Nie polecam- chyba, że chcecie żeby Wam też nie wypłacił kwot rzędu 10 tysięcy. (usunięte przez administratora)
Nie wiem kim jesteś człowieku i o czym mówisz, bo nie mam żadnych zobowiązań - bardzo łatwo rzucać oskarżeniami anonimowo, dla mnie są to bezpodstawne i oczerniające słowa... a jak masz faktycznie jakieś zobowiązania niesprawdzone to proponuję kontakt osobisty w celu wyjaśnienia sprawy albo pójście do sądu - ja nie widzę problemu, ale proszę nie siać mi tu niepotwierdzonych oszczerstw i kłamstw
Jak wygląda ścieżka awansu w MB Maciej Bujko?
Nie jestem jakąś wielką korporacją żeby istniała ścieżka kariery. Do każdego pracownika podchodzę indywidualnie, i jeżeli widzę potencjał to staram się go wykorzystać
@MB ale pewnie w zimie łatwiej o urlop ?
W jakim okresie można pójść na urlop?
W zasadzie w każdym, kwestia odpowiednio wcześniej uzgodnienia. Wiadomo niestety że budownictwo jest bardzo sezonowe i zdarzają się bardziej i mniej gorące okresy.
Jaki jest styl zarządzania kadrą w MB Maciej Bujko?
Czy dyżury międzyświąteczne w MB Maciej Bujko obstawiają najmłodszymi stażem?
W zasadzie nie mam dyżurów jako takich, a podczas przerwy świątecznej staram się zapewnić pracownikom odpowiedni spokój i relaks nie organizując prac w tym okresie, gdyż okres świąteczny jest czasem odpoczynku w gronie rodzinnym.
Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w MB Maciej Bujko?
Działając na rynku od 2004 roku, w 2015 roku poszerzyłem swój zakres wykonywanych prac o wykonawstwo żelbetów. Zatrudniam kilkunastu pracowników.