Ja też odradzam pracę w tym miejscu . Nie równe traktowanie pracowników przez szefostwo. Faworyzowanie wybranych ( pupilków/ kabli) , a jeśli nim nie jesteś to wieczne pretensje i traktowanie gorzej niż (usunięte przez administratora)do podłogi. Jedni otrzymują prezenty itp a drudzy niedogodziny w pracy na umowie o pracę i jest im to zabierane z urlopu . Po przykładowo dwóch dniach pracy dostajesz o 6/7 rano milion telefonów że dzisiaj też cie widzą w pracy bo ktoś nie może przyjść a jeśli nie odbierasz telefonów to wielkie pretensje jak śmiesz w dzień wolny nie odebrać od szefa/ szefowej . W pracy jest naprawdę rodzinna atmosfera czyli (usunięte przez administratora)za darmo najlepiej bo stawka to najniższa krajowa a nadgodziny płatne ekstra nie istnieją do tego są płatne pod stołem za zwykła stawkę . Osoba na zmywaku miała nie raz większe pojęcie o gotowaniu niż pseudo ekipa na kuchni brana z łapanki żeby tylko uzupełnić wakaty po osobach które się zwolniły. Szefowa ma dwubiegunowość w jednej chwili drze się że coś nie jest zrobione nie orientując się w sytuacji a później próbuje cię za głaskać żeby nie wyszła na tą najgorsza . Potrafi cię ochrzanić jednego dnia kiedy nie ma ludzi że nie sprzątasz a następnego gdy też jest pusta sala dostajesz ochrzan że sprzątasz a nie czekasz na klienta . Do tego dodam jeszcze fakt że gdy spróbujesz iść na L4 to są pretensje że to szkodzi firmie i interesą bo możesz wziąć leki i normalnie przyjść a gdy jednak się zdecydujesz że twoje zdrowie jest ważniejsze i weźmiesz zwolnienie to po powrocie ciągle są przytyki że nikt ci zwolnienia do ręki nie wciskał na siłę . W lokalu jest mnóstwo usterek których nikt nie usuwa bo szefostwo nie chce inwestować więc dochodzi do takich patologi że gdy włączysz klimatyzację musisz pod nią postawić wiadro po sałatce żeby woda nie kapała na podłogę . Jeśli nie lubisz opalenizny naturalnej lub po solarium to odradzam pracę bo gdy tylko masz jaśniejsza karnację usłyszysz od szefostwa że blado wyglądasz i czy na pewno nie jesteś chory bo powinieneś wziąć jakieś leki . Lokal podobno jest przyjazny dla dzieci , ale jest przyjdziesz z dzieckiem to co chwilę personel będzie wysyłany przez właścicieli żeby zobaczyć czy dziecko nic nie zniszczyło itp . Do tego gdy jest włączona muzyka w lokalu goście i pracownicy potrafią nie słyszeć swoich myśli a co dopiero siebie na wzajem .