Gamax

Bielsko-Biała

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 97 ocen.

Gamax
2 97 6 1

Opinie o Gamax

Marta

Mobbing jest bardzo poważnym zarzutem i polecam zapoznać się z jego definicją, ponieważ fałszywe oskarżenia mogą mieć konsekwencje prawne. Jeśli jednak takie sytuacje mają miejsce, należy im niezwłocznie przeciwdziałać. @Ktos, czy pracownicy zgłaszali mobbing? Próbowali w jakiś sposób wpłynąć na sytuację? @Nikt, możesz po prostu przedstawić swoje zdanie na temat zatrudnienia w tym miejscu. Czy dobrze oceniasz atmosferę w firmie, warunki pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Nikt

Dobrze pracowało? Zależy o co pytasz? Zadaj konkretne pytania a postaram się odpowiedzieć.

Administrator

Czy ktoś wie, jak aktualnie prezentuje się Gamax na tle innych przedsiębiorstw? Może okazać się to cenną informacją dla osób mieszkających w Bielsko-Biała i okolicach oraz poszukujących zatrudnienia.

Ktos
@Administrator 24.06.2018 09:19

Radzę poszukac pracy w innym miejscu. Tą firmę należy omijać szerokim łukiem. Jeden wielki mobbing...

Zainteresowany

Czy firma ma jakieś oferty pracy? Może ktoś wie?

Cz-wa

Witam. Czy są jakieś opinie na temat pracy jako kierowca w tej firmie? Dostałem ofertę pracy w Czstochowie. Pochodzę z Częstochowy. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

ciekawy
@Cz-wa 13.11.2017 19:48

... i jaką pensję zaproponowali ?

CZ
@ciekawy 14.11.2017 14:12

okres próbny 2tys brutto. Końcowa pensja może się wahać w okolicach 2500-3500zł.

Mil
@CZ 15.11.2017 18:55

Spoko porobisz może tydzień i się zwolnisz.

CZ
@Mil 16.11.2017 18:33

Czemu tak myślisz? Pracowałeś? Ogólnie co wiem to nie ma zbytnio rotacji kierowców w tej firmie robią po kilkanaście lat.

tomasz
@CZ 19.11.2017 11:27

I pracowałeś bo znów szukają?

Ziom
@tomasz 20.03.2018 17:24

Tam ciągle szukają. Jak chcesz pracować od rana do wieczora i dodatkowo odbierać ciągle telefony z pretensjami to powodzenia. W tej firmie ludzi traktują jak śmieci. Nie polecam.

Były pracownik
@Ziom 31.03.2018 20:16

Święta prawda.

Jaa
@tomasz 20.03.2018 17:24

Jutro idę na badania od wtorku na stanowisko kierowcy zobaczymy co to będzie

Gumiś
@Jaa 13.05.2018 10:41

I jak??

Gumiś
@Jaa 13.05.2018 10:41

I jak?

Marta

@Były pracownik A jak przedstawia się sytuacja z pozostałymi warunkami zatrudnienia? Możesz napisać coś jeszcze o tym? I jeśli możesz - powiesz jak Ci się pracowało w firmie Gamax? @guru W takim wypadku dlaczego nie umieściłeś swojej opinii? Nie zrozum mnie źle, ale Twój komentarz nie wnosi nic do wątku na temat pracy w firmie Gamax. Więc jeżeli pracowałeś to zachęcam Cię do umieszczenia swojej opinii na temat pracy tutaj.

guru

trzeba przyjść zobaczyć na czym polega praca i wtedy ewentualnie można dodać opinie

Marta

@Ziom uważasz, że wszystko to, co zostało napisane jest prawdą? Możesz to uargumentować? A może powiesz coś więcej na temat firmy Gamax? Jak wygląda sprawa z wynagrodzeniami? Może pracodawca oferuje jakiś dodatkowy pakiet socjalny? Jak to wygląda? Są to informacje, które na pewno są dla każdego rozważającego aplikację ważne.

Były pracownik
@Marta 07.04.2018 11:19

Tam nie ma żadnych dofinansowań do wakacji, premii świątecznych. Żadnych socjali. Na święta możesz dostać co najwyżej jakieś przeterminowane gratisy + coś, co jest jeszcze w terminie i jakieś drobiazgi, np. zapach do samochodu ;-)

Administrator

Czy w ostatnim czasie zaszły jakieś zmiany w Gamax?

Marta

@Były pracownik piszesz o licznych ogłoszeniach. Co jest ich powodem? Nie ma wielu wpisów dotyczących firmy w tym roku. Czy nic się nie zmieniło od w ciągu ostatnich miesięcy i poprzednie wpisy dobrze oddają sytuację w firmie? Wspominasz również, że wraz z czasem zwiększa się liczba obowiązków na stanowisku. Czy jest to związane również ze zmianą warunków zatrudnienia?

Były pracownik
@Marta 05.09.2017 09:39

Tak - wpisy mówią wszystko o sytuacji w firmie. Nie mogą znaleźć pracownika, bo nie potrafią nikogo docenić, szanować. Ciągle się tylko słyszy: za mało faktur wypisujesz, czemu to, czemu tamto itd. Ciągle kogoś obgadują i wyśmiewają (przy pozostałych pracownikach). Nikt na dłuższą mete tego nie wytrzyma. A jak już się na kogoś uwezmą - tak będą robić, że albo ta osoba się sama zwolni albo i tak zostanie zwolniona. Z tego co wiem to pytając o powód zwolnienia nie dostaniesz odpowiedzi, bo szefunio nie ma obowiązku podać powodu. Co do warunków - ewentualnie możesz mieć co jakiś czas większą wypłatę - czasem o 10zł, czasem o 50zł. Umowa pozostaje bez zmian. Czyli podstawa + premia. Atmosfera zmieniłaby się w firmie, gdyby w końcu przejrzeli na oczy i zwolnili 2 osoby. Ale one są nie do ruszenia :) Humorki szefa idzie przeżyć, ale tylko dlatego, że nie ma się z nim zbyt często kontaktu. Nie wiem jaki jest w życiu prywatnym, ale jedno jest pewne - pracownika traktuje jak robaczka, którego można upokorzyć i zdeptać. Zero szacunku. Pozdrawiam :)

Abcd..
@Były pracownik 06.09.2017 17:10

Dobrze by było jak byś chociaż napisał inicjały tych dwóch osób bo to nie jest karalne a jak się domyślam to jest ktoś z rodziny właścicieli bo ich znam i pamiętam jak rozkręcali tą firmę i nic za bardzo nie mieli oprócz córki którą mąż olał bo się z nią wytrzymać nie dało i została sama została dzieckiem chyba synem,już tatuś jej obiecał ciepłą posadę w firmie rodzinnej a ona pewnie zatrudniła kuzynke albo kuzyna bo ich ma i to nie jednego i nie jedną. Ale wiem że to niezbyt uczciwi ludzie, sknery i wykorzystywacze.

szukająca pracy

Nic nadzwyczajnego, powiedziała bym, że rozmowa jak rozmowa. Pytali o doświadczenie na podobnym stanowisku, oczekiwania itp. Potem były przedstawione ich oczekiwania , zakres obowiązków , szczegóły finansowe. Na koniec informacja, że po za kończeniu rekrutacji będą się kontaktować, jeśli będą zainteresowani. Zobaczymy czy się odezwą.

Magda
@szukająca pracy 15.09.2017 12:43

I co odezwali się?

Marta

Zachęcam też do zostawienia kilku słów na temat swojej rozmowy kwalifikacyjnej w zakładce: http://www.gowork.pl/rozmowy_kwalifikacyjne,22255,1,1 Pozwoli to na dużo łatwiejsze znalezienie tych informacji osobom, które będą się w przyszłości starać o pracę w Gamax.

Marta

@szukająca pracymożesz powiedzieć coś więcej o swoich wrażeniach z rozmowy kwalifikacyjnej? Mogłabyś podpowiedzieć jakie pytania podczas niej padają? Czego jeszcze można się podczas niej spodziewać? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które ten etap rekrutacji mają jeszcze przed sobą.

szukająca pracy

Byłam kilka dni temu na rozmowie kwalifikacyjnej (na stanowisko pracownik działu zbytu). Nie było tak źle jak piszą wyżej ;) W biurze panowała raczej normalna atmosfera. Sama rozmowa też ok. Warunki finansowe podobne jak w innych firmach, u których byłam na rozmowach. Zobaczymy czy się w ogóle do mnie odezwą, bo ponoć rekrutacja jeszcze chwilę trwa.

Bylam na rozmowie
@szukająca pracy 13.09.2017 13:42

Ładne bujdy, ja rowniez jakis miesiac temu bylam w tej firmie na rozmowie. Odnioslam bardzo zle wrazenie. Powiedziano mi ze totalny brak korzystania z telefonu, jak sie cos by nie daj boze stalo, to nawet odebrac nie moge. A co do spraw finansowych to najnizsza krajowa z łaska. I niby jakas premia co moze siegnac nawet 2000zl netto, tak pisza w tym zalaczniku, ktory odsylaja a ta jedna wielka bajka. Przez okres probny nie ma tek premi, a potem dostosowuja premie od poziomu radzenia sobie i jak sie cos zaprzepasci to nie ma nic. A wiadomo ze na poczatku nie trudno cos zawalic. Pan przeorowadzajacy bardzo arogancki, przerywa wypowiedz. Dodatkowo biuro strasznie nie ladne, nie mogla bym w takim balaganie pracowac. Na szczescie znalazlam juz inna prace. Mam nadzieje, ze komus pomoglam. Pozdrawiam.

szukająca pracy
@Bylam na rozmowie 16.09.2017 15:48

Każdy pisze o swoich odczuciach. Moje były takie jak napisałam. Nie było w ogóle tematu zakazu używania telefonu komórkowego...ale może nie doszłam do tego etapu rozmowy. Z Twojej wypowiedzi wynika, że świetnie znasz sytuację firmy, chyba nie byłaś tam tylko na rozmowie, bo masz wiedzę na temat tego co się dzieje jak coś zawalisz, albo, że załącznik to wielka bajka, a chyba o tym na rozmowie kwalifikacyjnej się nie mówi ;)

Były pracownik
@szukająca pracy 18.09.2017 09:27

"Szukająca pracy" napisała, że bajką jest kwota, która się w nim znajduje, a nie sam załącznik. I fakt - ta kwota przez pierwsze kilka miesięcy to bajka. Później już nie :-) Jeżeli zrobisz coś nie tak - tracisz premię, ale nie całą. Jeśli pójdziesz na L4 to wtedy się z premią możesz pożegnać. Jeśli się w końcu zaczął na rozmowie o coś pytać to Wielkie BRAWA :-D Kiedyś nie pytał o nic. Mówił tylko w skrócie na czym mniej więcej będzie praca polegać. Odpowiedź dostaje się mailem. Na starcie odpadają osoby, które mają na świadectwach pracy jakiekolwiek L4. Gamax takie osoby skreśla od razu. Chyba że już nie mają w czym wybierać i zmienili kryteria ;-)

Były pracownik
@Były pracownik 18.09.2017 13:41

Przepraszam, miało być "Byłam na rozmowie" napisała :-)

Bylam na rozmowie
@szukająca pracy 18.09.2017 09:27

Moja Droga/Moj Drogi, napisalam jakie ja mialam odczucia po tej rozmowie, bo mam do tego prawo. Nie, nie pracowalam tam. Bylam na rozmowie poczatkiem sierpnia lub koncem lipca (juz nie pamietam). Powiedziano mi ze z tel nie mozna korzystac, bo jestesmy tu by pracowac a nie plotkowac to samo tyczy sie rozmow z wspolpracownikami. A odnosnie zalacznika, to chodzi mi o to ze zrobilo mi sie przykro, czy jak to ujac ze pisza ze premia 2000netto, a sie okazuje ze figa z makiem. Najnizsza krajowa i nic wiecej.

Z rekrutacji
@Bylam na rozmowie 18.09.2017 18:10

Też byłam tam na rozmowie jakiś czas temu i chwilę czekałam w biurze. Biuro takie sobie , lekki bałagan ale było tak 5-6 osòb I atmosfera raczej ok.Chyba że akurat trafiłam na luźniejszy moment? Piszesz " najniższa krajowa I nic więcej "skãd taki wniosek ? Za najniższã krajowã nikt by tam nie siedział ...ja też nie. Podczas rozmowy były inne zapewnienia podstawa +premia I to jak się postarasz to dość szybko .Nie wiem czy te sam facet prowadził rozmowę ( a raczej prowadził monolog ) ale mnie nic nie mòwił na temat odbierania telefonu i prywatnych rozmòw z reszta pracownikòw ? ... Tak jak ktoś napisał głòwnie mòwi na czym polega praca i czego oczekuje .... Nie był miły ale jasno stawiał warunki ... .... ta rekrytacja chyba jeszcze trwa ale mam czekać na emaila bo może się przedłużyć ... na razie emaila nie ma :-( ale jeszcze czekam

xxXXxx
@Bylam na rozmowie 18.09.2017 18:10

"Byłam na rozmowie" napisałaś : "Powiedziano mi ze z tel nie mozna korzystac, bo jestesmy tu by pracowac a nie plotkowac to samo tyczy sie rozmow z wspolpracownikami" - ha ha i to Cię tak oburza i dziwi ??? To chyba logiczne, że w pracy się pracuje, ale właśnie przez takie osoby jak Ty są rotacje w firmach. Jeśli kogoś dziwi, ze trzeba w pracy pracować i nie ma czasu na pogaduszki przez telefon przez pól dniówki to ja się nie dziwie, że jest jak jest. Co raz lepsze mają ludzie podejście do życia...śmiech na sali. Ja do pracy idę pracować, życie towarzyskie prowadzę poza pracą ;)

Były pracownik
@xxXXxx 25.09.2017 08:00

Przecież logiczne jest, że w pracy się pracuje, a nie przychodzi na pogawędki. Proponuję jednak zatrudnić sie w Gamaxie i później komentować temat rotacji w tej firmie.. Na pewno nie są nim rozmowy w czasie pracy.

xxXXxx
@Były pracownik 25.09.2017 14:34

Tak się składa, że tam pracowałem. I uprzedzając pytania typu "to po co się zwolniłeś ....itp." , zwolniłem się wyłącznie ze względu na zmianę miejsca zamieszkania po zmianie stanu cywilnego ;) I wierzcie mi lub nie, ale prawda leży po środku. Lekko nie jest, to fakt, jak wszędzie, ale rotacja w dużej mierze wynika właśnie z takiego podejścia pracowników jak Twoje.

Były pracownik
@xxXXxx 25.09.2017 15:04

Hmm.. "Podejścia jak Twoje". Czyli jakie podejście? Bo z powyższego wpisu żadne podejście nie wynika. Znam tylko trzy osoby płci męskiej, które pracowały w biurze. Cała reszta to kierowcy i magazyn. I wiem również w jaki sposób byli traktowani przez "wszechmogącego bosa". Natomiast jeśli należysz do grupy kierowców lub magazynu to raczej nie wiesz jaka tam na codzień panuje atmosfera. Nawet osoby zatrudnione "po znajomości" nie dawały rady. Chyba że pisze to osoba altualnie pracująca i należąca do rodziny - życzę powodzenia w obronie firmy ;-)

xxXXxx
@Były pracownik 25.09.2017 21:08

Pracowałem na magazynie. Pozdro dla chłopaków !

Bylam na rozmowie
@xxXXxx 25.09.2017 08:00

Całkowicie sie z Toba nie zgadzam. Własnie przez takich jak Ty, szefowie wchodza pracownikom na glowe!!! Nie twierdze ze chce siedziec na tel w pracy czy plotkowac bo zycie innych mnie nie intetesujse! Ale chyba dobrze jest miec swiadomosc gdy nie daj Boze cos sie stanie dziecku, mezowi itd i zadzwonia do Ciebie to masz mozliwosc odebrania tego glupiego tel, wiec nie przekrecaj moich slow. Mam nadzieje ze Ty, ktory to piszesz jestes osoba powiazana z ta firma bo inaczej Ci wspolczuje. Pozdrawiam Wszystkich:)

Bylam na rozmowie
@xxXXxx 25.09.2017 08:00

Całkowicie sie z Toba nie zgadzam. Własnie przez takich jak Ty, szefowie wchodza pracownikom na glowe!!! Nie twierdze ze chce siedziec na tel w pracy czy plotkowac bo zycie innych mnie nie intetesujse! Ale chyba dobrze jest miec swiadomosc gdy nie daj Boze cos sie stanie dziecku, mezowi itd i zadzwonia do Ciebie to masz mozliwosc odebrania tego glupiego tel, wiec nie przekrecaj moich slow. Mam nadzieje ze Ty, ktory to piszesz jestes osoba powiazana z ta firma bo inaczej Ci wspolczuje. Pozdrawiam Wszystkich:)

Marta

@adabco takiego wydarzyło się podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Coś Cię szczególnie zaskoczyło?

adab

Nie polecam. Byłam na rozmowie, nie podobała mi się postawa osoby przeprowadzającej rekrutację. Myślę, że negatywne opinie mają swoje potwierdzenie w rzeczywistości.

Marta

A co możecie podpowiedzieć osobom, które są zainteresowane aktualną ofertą pracy na stanowisko Pracownik Działu Zbytu? Firma oferuje między innymi możliwość stałego podnoszenia kwalifikacji. Jak to wygląda w praktyce?

Były pracownik
@Marta 21.07.2017 10:48

Pracownik działu zbytu pozostaje pracownikiem działu zbytu. Jedynie co może zostać podniesione to ilość obowiązków. Jest to już chyba 30-ste ogłoszenie w tym roku, więc się lepiej zastanów :-) O atmosferze w biurze powyższe wpisy mówią wszystko. Nie trzeba nic dodawać.

Przyszlypracownik1

Można prosić o opinie w sprawie pracy na stanowisko pracownika biurowego?

Były pracownik
@Przyszlypracownik1 26.06.2017 20:49

O pracy biurowej zostało już wszystko napisane. Adelajda wszystko dokładnie opisała. Zawsze możesz iść i spróbować, ale radze lepiej szukać czegoś innego.

Elix

Fajnie że PH z goworka robią sobię swoje prywatne forum... I to chyba przy opiniach każdej z firm. A opowie ktoś o pracy jako kierowca? Dostałem maila z informacjami jak to mniej więcej wygląda. Śmieszna podstawa plus nadgodziny i premie. W sumie ma się to wahać między 2500-3300 netto. Rozumiem że praca po 10h dziennie minimum. Na jakiej podstawie są wypłacane premie? Jaka jest ich wysokość? Kiedyś widziałem jakieś skatowane ducato z gamaxu, rozumiem że klimy nie ma?

Były pracownik
@Elix 22.06.2017 11:46

Godziny pracy są różne. Jeśli się magazyn wyrabia - zaczynasz o 6.00 (chyba że jesteś kierowcą zamiejscowym), ale mało kiedy się zdarza, że kończysz o 14.00 Bywają dni, że jeździsz do 17-18 albo i dłużej a i tak wszystkiego nie rozwieziesz. Wypłata (podstawa + premie) w całości wpływają na konto, a niewykorzystane nadgodziny przechodzą na kolejny miesiąc. Z urlopami ciężko - jedynie ten 2tyg. masz normalnie, ale nie zawsze w takim terminie jaki ci odpowiada. "Gotową" trasę na następny dzień dostajesz wieczorem na maila, ale i tak musisz sobie poukładać punkty, żeby nie jeździć jak głupi tam i z powrotem.

Elix
@Były pracownik 22.06.2017 16:54

W takim razie, opisane przez nich widełki 2500-3300 są realne czy tylko bujda? Auto pod dom czy pod firmą?ni

Były pracownik
@Elix 22.06.2017 22:51

Zależy, gdzie mieszkasz. Jeśli w Bielsku - auto masz pod domem (po wcześniejszym uzgodnieniu z szefem). Co do zarobków to 2500 jest realne. 3300 wątpię, chyba że się coś zmieniło i podnieśli stawki. Do wypłaty wchodzą 32 nadgodziny, reszta przechodzi na kolejny miesiąc.

Przyszlypracownik

Jak jest tam teraz, gdyż widzialam ogloszenie na stanowisko pracownika biurowego? Z gory dziekuje o odpowiedzi. Pozdrawiam.

...
@Przyszlypracownik 08.02.2017 12:16

Jak niema szefostwa to spoko.

ja

teraz ich zweryfikują

Hello

pewnie pińcet plus;) babom się robić nie chce!:)

brunhilda
@Hello 15.11.2016 11:18

Z tego co wiem tam już tak było od dawna nim nastało 500+!!!!!

Paula

Jestem ciekawa dlaczego od paru lat poszukują pracownika biurowego fakturzystke. Co tam jest nie tak?co tam się dzieje? Hmmmm....

HOHO
@Paula 03.11.2016 23:01

Również jestem ciekawa?może ktoś coś napiszę kto tam wcześniej pracował i jaki problem jest z tym zatrudnieniem...

qwer

@anonim jaka rotacja? teraz przecież nic nie maja.

Deyva

No cóż.... Szału nie ma, (usunięte przez administratora)nie urywa. Szefostwo super (zarówno p. Dorota jak i p. Piotr - pozdrawiam). Reszta załogi też ok. No ale... jakby wszystko było super to by się ten wpis nie pojawił. Rotacja spora, ale tak sobie myślę, że powodem nie są złe warunki pracy, ale pani kierownik A.Z. Po kilku przepracowanych dnia doszłam do wniosku, że to się mija z celem, żeby psuć sobie nerwy i kopać się z przysłowiowym koniem. Nie wiem jak przedstawiciele handlowi, ale na miejscu do pracy biurowej odradzam no chyba, że lubi się być co rusz ochrzanianym za coś czego się nie wie. A skąd ma się wiedzieć skoro się zaczyna i nikt nie tłumaczy co i jak? Twarda psycha wskazana.

Adelajda
@Deyva 03.06.2016 21:39

Pracowałam kilka miesięcy, skończyłam jako strzęp człowieka. Szefowa kochana kobieta, naprawdę życzliwie do mnie podeszła, niestety kierowniczka robi im złą robotę, stosuje klasyczny mobbing i to tak sprytnie, że trudno się połapać, potrafi tak wmanewrować wszystkich, że uważają ofiarę za ostatniego kretyna. Kiedyś złapałam się na rozmyślaniu czy napić się alkoholu czy łyknąć jakieś prochy - tak mnie wykończyła nerwowo. To nie jest normalne, że jest taka rotacja w firmie i to w mieście, gdzie pracy nie ma. Było mi bardzo przykro rezygnować z pracy, która mi się podobała, polubiłam koleżanki i trzeba to przyznać dostałam od razu umowę o pracę!!!! Kierowniczka szpiegowała moją pocztę, publicznie na środku pokoju potrafiła mnie wyśmiać i upokorzyć, kontrolowała każdy mój ruch, na siłę szukała moich wad i błędów, codziennie słyszałam ze mało, że nic nie robię - sorry ku.wa ale po miesiącu to i Salomon nie podoła. W pracy panowała atmosfera strachu, bałam się o coś zapytać, o prywatnych rozmowach zapomnij, telefon wyłączony, żeby broń Boże nie zadzwonił. Nieraz miałam okazję słyszeć jak za moimi plecami mnie obgadywała, innych również bez skrępowania. Może to się wydaje przesadzone, śmieszne ale nie tym ofiarom, które tam pracowały i straciły nerwy. W ciągu pół roku zwolniły się 3 koleżanki - to o czymś świadczy. Jedno mnie zadziwia i zastanawia - czy moja ex szefowa nie widzi jaką szkodę robi im kierowniczka, ilu wartościowych pracowników im uciekło, jaka zła opinia krąży o firmie przez tą kobietę. Te ciągłe nabory, stracony czas na szukanie pracowników, potem zanim czegoś się nowy nauczy, jego błędy, korekty - to wina tylko jednej osoby - kierowniczki!!!!!!!! A tak naprawdę to wcale nie widziałam, żeby jakoś efektywnie ta kobieta pracowała, niby ciągle wisiała na tym komputerze, ale co ona tam w nim robiła tak naprawdę??????????? Dlaczego nie poszukają winy u siebie tylko uważają pracowników za kretynów. Czy zdają sobie sprawę jaką szkodę firma wyrządza pracownikom?????!!!!! Ja tych kilku miesięcy bardzo żałuję, mojego zdrowia, nerwów, tego jak to się odbiło na mojej rodzinie. Jedno jest pewne, jeżeli gdzieś jest duża rotacja - to nigdy w życiu tam pracy nie podejmę!!!!!!!!!!

były pracownik
@Adelajda 15.08.2016 10:04

Zgadzam się z Twoja wypowiedzia w stu procentach. sama tam przeszłam przez niesamowite piekło. Szefowa w porządku,ale wydaje się być marionetka w rękach kierowniczki. Po dwóch tygodniach pracy słyszałam tylko tekst "jak mogę jeszcze tego nie wiedzieć"-zdana sama na siebie. Bałam się o cokolwiek zapytać,bo wszystko było tak odwrócone przeciwko mnie ,że szybko zaczęłam żałować ze poprosiłam o pomoc. Nie wspomnę już o pomyłkach na które nie było miejsca,bo od razu zjeba. Szef -totalny prostak i burak. On jak i ta cała kierowniczka potrafią poniżyc człowieka przy całej ekipie. Ale to w taki sposób ,że ryje psychikę na cały tydzień. Wydaje mi się ze ta cała kierowniczka jest tam pod jakaś super ochrona, kręci się w koło nic nie robiąc tylko każdego kontroluje. Fakt ,kierownik od tego jest,żeby pilnować ludzi,ale nie od tego żeby tylko szukać Twoich wad i kolejnego pretekstu żeby tylko Cię zniszczyć. Mój chłopak juz po tygodniu pracy mi powiedział ze wykończe się tam psychicznie. Codziennie bolał mnie brzuch z nerwów przed praca,ze znowu przyjdę i będzie coś nie tak. Bo tam nie mogłaś dostać dyskretnie upomnienia ,tylko dostałaś go w ten sposób ze wszyscy o tym wiedzieli. Weekend cały w nerwach o to co wydarzy się w poniedziałek. Proponuje Wam szukać innej pracy,no chyba ze jesteście odporni na poniżanie.

znajomy
@były pracownik 25.01.2017 10:16

... podobno teraz FARMAK szuka ph

szybki

/pitron/ a dzwoniłeś do farmaku ?

szybki

podobno w Farmaku chcą nowych przestawicieli

nic nowego

widac ze nic nowego w temacie sie dieje i nikt nic nie ma do poweidzenia a to bardzo dla mnie zle swiadczy - szkoda ze nikt nie chce sie podzielic swoimi informacjami ktore possiada o gamaxie - chcialem tam pracowac ale teraz nie wiem do konca co robic bo bardzo mi zalezt zeby moja praca byla najlepsza praca ever

zizinio

masz racje ronin. tylu zatrudnia. tylko ze zeruja na tym ze na miejsce ph stoi stu w kolejce. mlodzi ludzie nie maja pracy i przyjda robic za marna stawke.

zizinio

firma beznadziejna,nie wyplacaja premii takiej jak sie nalezy,albo wogole jej nie placa, a wymagania coraz wieksze. kto kolwiek bedzie chcial pracowac w tej firmie NIECH PODZIELI TO CO SZEF OBIECUJE NA SPOTKANIU PRZEZ 2 ALBO NAWET PRZEZ 5 bo sie gorzko rozczaruje jak dostanie wyplate. system motywacyjny na papierze super jednak w realiach go praktycznie nie ma. w biurze dziewczyny bardzo mile i pomocne po za szefowa i jej przy-du-pasem A.Z. serdecznie odradzam:)

Zostaw opinię o Gamax - Bielsko-Biała

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamax