Gamax

Bielsko-Biała

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 89 ocen.

Gamax
289

Opinie o Gamax

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamax

Zainteresowany

Czy firma ma jakieś oferty pracy? Może ktoś wie?

Cz-wa

Witam. Czy są jakieś opinie na temat pracy jako kierowca w tej firmie? Dostałem ofertę pracy w Czstochowie. Pochodzę z Częstochowy. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Marta

@Były pracownik A jak przedstawia się sytuacja z pozostałymi warunkami zatrudnienia? Możesz napisać coś jeszcze o tym? I jeśli możesz - powiesz jak Ci się pracowało w firmie Gamax? @guru W takim wypadku dlaczego nie umieściłeś swojej opinii? Nie zrozum mnie źle, ale Twój komentarz nie wnosi nic do wątku na temat pracy w firmie Gamax. Więc jeżeli pracowałeś to zachęcam Cię do umieszczenia swojej opinii na temat pracy tutaj.

guru

trzeba przyjść zobaczyć na czym polega praca i wtedy ewentualnie można dodać opinie

Marta

@Ziom uważasz, że wszystko to, co zostało napisane jest prawdą? Możesz to uargumentować? A może powiesz coś więcej na temat firmy Gamax? Jak wygląda sprawa z wynagrodzeniami? Może pracodawca oferuje jakiś dodatkowy pakiet socjalny? Jak to wygląda? Są to informacje, które na pewno są dla każdego rozważającego aplikację ważne.

Były pracownik
@Marta 07.04.2018 11:19

Tam nie ma żadnych dofinansowań do wakacji, premii świątecznych. Żadnych socjali. Na święta możesz dostać co najwyżej jakieś przeterminowane gratisy + coś, co jest jeszcze w terminie i jakieś drobiazgi, np. zapach do samochodu ;-)

Administrator

Czy w ostatnim czasie zaszły jakieś zmiany w Gamax?

Marta

@Były pracownik piszesz o licznych ogłoszeniach. Co jest ich powodem? Nie ma wielu wpisów dotyczących firmy w tym roku. Czy nic się nie zmieniło od w ciągu ostatnich miesięcy i poprzednie wpisy dobrze oddają sytuację w firmie? Wspominasz również, że wraz z czasem zwiększa się liczba obowiązków na stanowisku. Czy jest to związane również ze zmianą warunków zatrudnienia?

Abcd..
@Były pracownik 06.09.2017 17:10

Dobrze by było jak byś chociaż napisał inicjały tych dwóch osób bo to nie jest karalne a jak się domyślam to jest ktoś z rodziny właścicieli bo ich znam i pamiętam jak rozkręcali tą firmę i nic za bardzo nie mieli oprócz córki którą mąż olał bo się z nią wytrzymać nie dało i została sama została dzieckiem chyba synem,już tatuś jej obiecał ciepłą posadę w firmie rodzinnej a ona pewnie zatrudniła kuzynke albo kuzyna bo ich ma i to nie jednego i nie jedną. Ale wiem że to niezbyt uczciwi ludzie, sknery i wykorzystywacze.

szukająca pracy

Nic nadzwyczajnego, powiedziała bym, że rozmowa jak rozmowa. Pytali o doświadczenie na podobnym stanowisku, oczekiwania itp. Potem były przedstawione ich oczekiwania , zakres obowiązków , szczegóły finansowe. Na koniec informacja, że po za kończeniu rekrutacji będą się kontaktować, jeśli będą zainteresowani. Zobaczymy czy się odezwą.

Magda
@szukająca pracy 15.09.2017 12:43

I co odezwali się?

Marta

Zachęcam też do zostawienia kilku słów na temat swojej rozmowy kwalifikacyjnej w zakładce: http://www.gowork.pl/rozmowy_kwalifikacyjne,22255,1,1 Pozwoli to na dużo łatwiejsze znalezienie tych informacji osobom, które będą się w przyszłości starać o pracę w Gamax.

Marta

@szukająca pracymożesz powiedzieć coś więcej o swoich wrażeniach z rozmowy kwalifikacyjnej? Mogłabyś podpowiedzieć jakie pytania podczas niej padają? Czego jeszcze można się podczas niej spodziewać? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które ten etap rekrutacji mają jeszcze przed sobą.

szukająca pracy

Byłam kilka dni temu na rozmowie kwalifikacyjnej (na stanowisko pracownik działu zbytu). Nie było tak źle jak piszą wyżej ;) W biurze panowała raczej normalna atmosfera. Sama rozmowa też ok. Warunki finansowe podobne jak w innych firmach, u których byłam na rozmowach. Zobaczymy czy się w ogóle do mnie odezwą, bo ponoć rekrutacja jeszcze chwilę trwa.

Bylam na rozmowie
@xxXXxx 25.09.2017 08:00

Całkowicie sie z Toba nie zgadzam. Własnie przez takich jak Ty, szefowie wchodza pracownikom na glowe!!! Nie twierdze ze chce siedziec na tel w pracy czy plotkowac bo zycie innych mnie nie intetesujse! Ale chyba dobrze jest miec swiadomosc gdy nie daj Boze cos sie stanie dziecku, mezowi itd i zadzwonia do Ciebie to masz mozliwosc odebrania tego glupiego tel, wiec nie przekrecaj moich slow. Mam nadzieje ze Ty, ktory to piszesz jestes osoba powiazana z ta firma bo inaczej Ci wspolczuje. Pozdrawiam Wszystkich:)

Marta

@adabco takiego wydarzyło się podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Coś Cię szczególnie zaskoczyło?

adab

Nie polecam. Byłam na rozmowie, nie podobała mi się postawa osoby przeprowadzającej rekrutację. Myślę, że negatywne opinie mają swoje potwierdzenie w rzeczywistości.

Marta

A co możecie podpowiedzieć osobom, które są zainteresowane aktualną ofertą pracy na stanowisko Pracownik Działu Zbytu? Firma oferuje między innymi możliwość stałego podnoszenia kwalifikacji. Jak to wygląda w praktyce?

Były pracownik
@Marta 21.07.2017 10:48

Pracownik działu zbytu pozostaje pracownikiem działu zbytu. Jedynie co może zostać podniesione to ilość obowiązków. Jest to już chyba 30-ste ogłoszenie w tym roku, więc się lepiej zastanów :-) O atmosferze w biurze powyższe wpisy mówią wszystko. Nie trzeba nic dodawać.

Przyszlypracownik1

Można prosić o opinie w sprawie pracy na stanowisko pracownika biurowego?

Były pracownik
@Przyszlypracownik1 26.06.2017 20:49

O pracy biurowej zostało już wszystko napisane. Adelajda wszystko dokładnie opisała. Zawsze możesz iść i spróbować, ale radze lepiej szukać czegoś innego.

Elix

Fajnie że PH z goworka robią sobię swoje prywatne forum... I to chyba przy opiniach każdej z firm. A opowie ktoś o pracy jako kierowca? Dostałem maila z informacjami jak to mniej więcej wygląda. Śmieszna podstawa plus nadgodziny i premie. W sumie ma się to wahać między 2500-3300 netto. Rozumiem że praca po 10h dziennie minimum. Na jakiej podstawie są wypłacane premie? Jaka jest ich wysokość? Kiedyś widziałem jakieś skatowane ducato z gamaxu, rozumiem że klimy nie ma?

Były pracownik
@Elix 22.06.2017 22:51

Zależy, gdzie mieszkasz. Jeśli w Bielsku - auto masz pod domem (po wcześniejszym uzgodnieniu z szefem). Co do zarobków to 2500 jest realne. 3300 wątpię, chyba że się coś zmieniło i podnieśli stawki. Do wypłaty wchodzą 32 nadgodziny, reszta przechodzi na kolejny miesiąc.

Przyszlypracownik

Jak jest tam teraz, gdyż widzialam ogloszenie na stanowisko pracownika biurowego? Z gory dziekuje o odpowiedzi. Pozdrawiam.

...
@Przyszlypracownik 08.02.2017 12:16

Jak niema szefostwa to spoko.

ja

teraz ich zweryfikują

Hello

pewnie pińcet plus;) babom się robić nie chce!:)

brunhilda
@Hello 15.11.2016 11:18

Z tego co wiem tam już tak było od dawna nim nastało 500+!!!!!

Paula

Jestem ciekawa dlaczego od paru lat poszukują pracownika biurowego fakturzystke. Co tam jest nie tak?co tam się dzieje? Hmmmm....

HOHO
@Paula 03.11.2016 23:01

Również jestem ciekawa?może ktoś coś napiszę kto tam wcześniej pracował i jaki problem jest z tym zatrudnieniem...

qwer

@anonim jaka rotacja? teraz przecież nic nie maja.

Deyva

No cóż.... Szału nie ma, (usunięte przez administratora)nie urywa. Szefostwo super (zarówno p. Dorota jak i p. Piotr - pozdrawiam). Reszta załogi też ok. No ale... jakby wszystko było super to by się ten wpis nie pojawił. Rotacja spora, ale tak sobie myślę, że powodem nie są złe warunki pracy, ale pani kierownik A.Z. Po kilku przepracowanych dnia doszłam do wniosku, że to się mija z celem, żeby psuć sobie nerwy i kopać się z przysłowiowym koniem. Nie wiem jak przedstawiciele handlowi, ale na miejscu do pracy biurowej odradzam no chyba, że lubi się być co rusz ochrzanianym za coś czego się nie wie. A skąd ma się wiedzieć skoro się zaczyna i nikt nie tłumaczy co i jak? Twarda psycha wskazana.

znajomy
@były pracownik 25.01.2017 10:16

... podobno teraz FARMAK szuka ph

szybki

/pitron/ a dzwoniłeś do farmaku ?

szybki

podobno w Farmaku chcą nowych przestawicieli

nic nowego

widac ze nic nowego w temacie sie dieje i nikt nic nie ma do poweidzenia a to bardzo dla mnie zle swiadczy - szkoda ze nikt nie chce sie podzielic swoimi informacjami ktore possiada o gamaxie - chcialem tam pracowac ale teraz nie wiem do konca co robic bo bardzo mi zalezt zeby moja praca byla najlepsza praca ever

zizinio

masz racje ronin. tylu zatrudnia. tylko ze zeruja na tym ze na miejsce ph stoi stu w kolejce. mlodzi ludzie nie maja pracy i przyjda robic za marna stawke.

zizinio

firma beznadziejna,nie wyplacaja premii takiej jak sie nalezy,albo wogole jej nie placa, a wymagania coraz wieksze. kto kolwiek bedzie chcial pracowac w tej firmie NIECH PODZIELI TO CO SZEF OBIECUJE NA SPOTKANIU PRZEZ 2 ALBO NAWET PRZEZ 5 bo sie gorzko rozczaruje jak dostanie wyplate. system motywacyjny na papierze super jednak w realiach go praktycznie nie ma. w biurze dziewczyny bardzo mile i pomocne po za szefowa i jej przy-du-pasem A.Z. serdecznie odradzam:)

indu

Jak chcecie pracować w handlu - to wiadomo - musicie wypruwać flaki,to jest chyba oczywiste.Najlepiej zatrudnić się w porządnej,dobrej firmie produkcyjnej ,gdzie jak będziesz dobrym specjalistą to będą cię szanować i nie będziesz musiał gonić jak poparzony wariat!Pamiętajcie,że żyjemy w zrujnowanym,ciągle niszczonym,ograbianym,bezprawnym kraju pokomunistycznym bez reguł i odpowiedzialności.

kebab

hej wszystkim, no zgadzam się, przez ich www nie da rady aplikować, może teraz nie szukają? nic nie słyszałem o codziennych rekrutacjach

cappy

w jaki sposób aplikować można do Gamaxu? na swojej stronie o ile mi wiadomo nie mają niestety zadnej takiej możliwości

Zostaw opinię o Gamax - Bielsko-Biała

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamax