Michał Osiecki10.03.2022 23:31
1/ Pani Beata to legenda branży TSL i wg mnie oraz wielu innych osób, które znam, to najlepsza Specjalistka od prawa w zakresie Transportu Morskiego - być może nie tylko - w Polsce.
2/ Dzięki pomysłom p. Beaty, firma, w której pracuje, odwróciła wiele sytuacji beznadziejnych na drogę rokującą do korzystnych wyroków, które dot. dużych kwot. Widziałem też skuteczność p. Beaty w innych firmach, w których pracowałem. Jeśli w ogóle da się coś zrobić w danej sprawie - to p. Beata to znajdzie sposób a także wywalczy sprawiedliwość.
3/ Dzisiaj tj. 10/3/2022 miałem już drugie szkolenie dot. Aspektów Prawnych w Spedycji Morskiej z p. Beatą - ostatnie miałem jakieś 4 lata temu w poprzedniej firmie. Zapewniam, że Pani Beata jest w formie, dalej jest nie do zdarcia i ma umysł jak brzytwa. W grupie około 15-tu osób nie umieliśmy jej w czymkolwiek zagiąć (złapać na czymś, czego nie zna perfekcyjnie). 2 szkolenia z p. Beatą rzeczywiście coś wniosły do mojej pracy w Spedycji Morskiej oraz Project Cargo. Polecam !
4/ W podejściu do ludzi p. Beata jest skromna, sympatyczna i zawsze gotowa coś wytłumaczyć.