thyssenkrupp Materials Poland

• Łysomice
  • Przyłubie
  • Cegielnia
  • Grębocin
Poznań - thyssenkrupp Materials Poland S.A.

3. Opinie o pracodawcach Toruń
  5. Opinie o thyssenkrupp Materials Poland S.A.

Opinie o thyssenkrupp Materials Poland Toruń

Nie przegap nowości o thyssenkrupp Materials Poland S.A.!

Ruda

11.07.2014 18:46

Złodziejstwo na każdym kroku ,szczególnie na wyższych stanowiskach dopisek do pierwsze litery to imię i nazwisko ,-6 ,-1 d g (usunięte przez administratora)
    rumburak

04.09.2014 20:42

no tak kradną że aż strach pierdolone chamstwo

24.06.2014 07:18

Jak mozna kogos przymusić do wyjazdu integracyjnego Poprostu nudzi sie w domu i szuka atrakcji albo bolca

22.06.2014 17:39

adam

22.06.2014 17:53

A.P D.D B.W itp. i itd
    itp

16.06.2014 18:24

Hej, jak wyglądają pensje pracowników biurowych? jak specjaliści np w IT?
    monika

28.05.2014 19:50

Hej! jaka jest rotacja na stanowisku asystenta handlowego?? Jakie zarobki netto?
    Noname

25.04.2014 15:44

Podbijam pytanie - czym różni się praca asystenta handlowego od handlowca lub przedstawiciela handlowego ? I jak wyglądają zarobi takiego asystenta ?
    tirek

17.04.2014 02:27

Witam. Po wysłaniu CV i LM do tej firmy na serwisanta CNC dostalem ofertę pracy i mam przyjechać na rozmowę do Miedzyrzecza. Czy ktos mi powie jakie warunki pracy i wynagrodzenia mogę się tam spodziewać?
    szukam pracy

22.03.2014 12:52

czy przedstawiciel handlowy to to samo co handlowiec w tej firmie?
    szukam pracy

22.03.2014 12:47

własnie - wiszą ogłoszenia na Toruń....
    anna14p

28.02.2014 15:28

Witam Proszę i informację jakie kształtują się zarobki asystenta handlowego? Jak wygląda praca na tym stanowisku? Bardzo proszę :)
    Janusz

10.02.2014 21:49

Moj kolega pracuje jako handlowiec w tej firmie, jest jedynym utrzymankiem rodziny,samochodem sluzbowym jezdzi cala rodzina na wycieczki, zakupy i na wczasy.Co roku wyjezdzaja cala rodzina 2+2 na przynajmniej 3 Wczasy zagraniczne , kupii sobie juz pare mieszkan i domow z jego zarobku......
    opa

18.01.2014 11:19

zależy jaki oddział, ale z tego co wiem to samochody służbowe są używane tylko w razie wyjazdów służbowych, jeśli ie jedziesz służbowo to auto ma być na parkingu Thyssena.
    emka1107

16.01.2014 16:13

Pytanie odnośnie handlowca. Jakimi samochodami jezdza i czy jazdy prywatne są platne?
    M

12.12.2013 09:06

(usunięte przez administratora) Robota bardzo stabilna, warunki zatrudnienia bardzo dobre. Relacje między ludzkie różne, zależy jak się trafi. Praca 8-16, bony, paczki, lux-med, multisport. Ludzie pracują po 5-10 lat. Najczęściej zmieniają się stanowiska magazynowe lub po okresie próbnym wylatują. Integracji coraz mniej, bo firma oszczędza. zarobki handlowca od 3 na rękę do około 8 (zależy jaka premia, w jakim czasie i jaki handlowiec). Idiota by nie spróbował. Zrezygnowac można zawsze.

Kontakt - thyssenkrupp Materials Poland S.A.

Grudziądzka 159 87-100 Toruń

KRS:0000020529

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

natlaia

29.10.2013 11:30

Stabilna praca, pewne zatrudnienie, jasno określone warunki wynagradzania. Dodatkowo praca w młodym zespole.
    Mick

12.09.2013 16:58

Można prosić o więcej info na temat handlowca? Jakie godziny pracy, teren czy biuro, jakie narzędzia itp?
    A

02.08.2013 10:31

duzo od 3 tyś w góre
    PYTANIE

29.07.2013 21:02

ILE W THYSSENIE ZARABIAJA HANDLOWCY?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w thyssenkrupp Materials Poland?

kolo olo

12.12.2012 14:05

Masaaakra, najgorsza praca którą miałem w życiu. Dużo zalezy od teamu, ja pracowałem z kobietą która powinna się leczyć w zakładzie zamkniętym. Wielka menadżerka, a w głowie pustoooo, nie zrównoważona psychicznie i irytująca samym beznadziejnym wyglądem. Jako asystent w dziale handlowym zarobki 1490 zł :D praca masakra w stresie, spora odpowiedzialność. W centrali dużo lepiej ( podobno ). Wolałbym na bazarze jajami handlować niż dla bojarskiego stalą. Pozdro ;)
    torunianka2

06.06.2012 19:43

To ochydne \"jak (usunięte przez administratora) itd jestem wstrząśnięta ,że takie prymitywne myślenie funkcjonuje. trzymałeś się długo,bo z tym mysleniem tam pasowałeś kolego.Brak szacunku do siebie. Firma ma wyniki i to się liczy. wyjazdy potrzebne , napijecie się, rozluźnicie to wtedy szafostwo wie kto kim jest i po to się wydaje na was kasę , niech nikt nie myśli ,że z szacunku do was. A potem jak woły ciągniecie ten wózek, a szefostwo kasę. Taki jest układ i tyle i tak kręci się wszczędzie , Dopóki nie będziecie się szanować to tak będą Was traktować. Dobrze pracujecie robaczki i tak trzymajcie
    RC + RB = CONST.

24.01.2012 23:52

jedna pani chodzi po toruniu z owocem (niechcianym) z imprezy TKE. Doc, ty nie dostrzegasz problemu bo walisz konia na tego typu spędach
    DOC

06.01.2012 19:35

jest na to sposób - niech się zwolni - będzie z głowy.
    DOC

06.01.2012 19:34

A może stary tylko tak mówił, że to wyjazd integracyjny a tak naprawdę dymał co popadnie gdziekolwiek indziej co??????? Pamiętaj jak psa wygłodzisz to nawet własne gówno zje.....uchylaj mu częściej tej zarośniętej części ciała a nie tylko boli głowa, okres, dziecko, kaszelek ... i inne pierdoły wymyślasz - wtedy będzie wierny.... a tak ....co zrobić ...... ....widzisz tak naprawdę pisząc takie głupoty wystawiasz opinię sobie a nie firmie energostal.

21.02.2011 18:50

anonim - 2011-02-11 07:22:57 witam ja z innej beczki moja siostra pracuje w waszej firmie ma 3 letnie dziecko,chodzi o wyjazdy i spotkania pracowników w celu zapoznania się pytanie po co? przez to są tylko same problemy w rodzinach są kłótnie i dochodzi już nawet do separacji albo i rozwodów i to WSZYSTKO WY niszczycie THYSSEN KRUPP ENERGOSTAL takie spotkania powinny się odbywać w godzinach pracy a nie po pracy przy piwku i każdy po skończonej pracy powinien wracać do domu do rodziny PROSZĘ SIĘ ZASTANOWIĆ NAD TYM I NIE ROZBIJAĆ WIĘCEJ RODZIN a ogólnie jesteście dobrą firmą siostra zarabia nawet dobre pieniądze to prawda też jestem żoną jednego z pracowników tej firmy i po prostu jak słyszę o jakimś wyjeździe jak to sie mówi -integracyjnym tak to po prostu dostaje białej gorączki opowiada mi co sie dzieje tam na tych spotkaniach po alkoholu po prostu żenada TO JEST PO PROSTU LIPA-jedyna rzecz jaka przeszkadza mi w tej firmie a ogólnie też jestem zadowolona z zarobków chociaż z drugiej strony wolałabym żeby zarabiał mniej i pracował w innej firmie

11.02.2011 07:22

tyfus

27.04.2010 20:13

totalna klapa ze strony zarządzającej polskiej oczywiście chamy wszędzie kryzys w waszych kieszeniach go nie widać upodlić najniżej uposażonego to widzi zarząd energostalu nic się nie robi żeby pomóc szaremu robolowi czemu sobie niepobcinacie pensij w dobie fikcyjnego kryzysu jak by można pozbawilibyście wszystkich przywilejów krwiopijcy adolf był lepszy

Zostaw merytoryczną opinię o thyssenkrupp Materials Poland S.A.