Witam!
Siodemka w Kielcach to jeden wielki badziew, najgorsze przezycie jakie moglo spotkac tych biednych ludzi, ktorzy tam pracuja. [usunięte przez moderatora]... to [usunięte przez moderatora] z kompleksami. Nie potrafi sie wypowiadac, pluje się jest malutki, a uwaza się za goryla. Niechetny do robienia podwyzek, obiecuje i na tym się konczy, ludzie pracuja za smieszne grosze, na umowie daje 400zl i zlecenie na 3 miesiace-zal. Sposob w jaki traktuje pracownikow mozna zaliczyc do wrecz skandalicznych, takiemu typkowi to tylko porzadny lomot spuscic by się nalezalo. Do wszystkich ma pretensje, a sam nawet nie wie o co chodzi w firmie, ktora niby zarzadza.Potrafi tylko unosić glos i przeklinac, narzekac i iine pierdoly, czepia sie banalow, a o konkretach nawet nie wspomni, chyba inteligencja mu na to nie pozwala. Co do [usunięte przez moderatora] z biura to najwiekszy i najdluzszy kabel jaki kiedykolwiek widzialam, pani [usunięte przez moderatora] za dyche, wiecznie zla jakby musiala [usunięte przez moderatora].reszta ludzi jest swietka, ale atmosfera wywolana przez[usunięte przez moderatora] i jego podporzadkowana przekracza wszystkie normy i szkoda tylko, ze cala Siodemke oceniaja na podstawie placowki w Kielcach. Nikomu nie polecam pracy w tej jakze zajefajnej firmie.
Pozdrawiam