Najgorszy lekarz jaki w ciagu kilkudziesieciu lat stanal na mojej drodze. Zaaplikowal mi kwas hialuronowy pod oczy nieumiejętnie i doszloby do martwicy gdyby nie moja przytomnosc. I oczywiscie moze sie to zdazyc ale Pan Kijek zostawil mnie z problemem sama. Stracilam kilkadziesiat tysiecy na rehabilitacje.
Nie oddal mi nawet za zabieg, nie poinformowal o skutkach, nie odpowiadal na moje smsy, ktore mialy mi uratowac twarz. Nie moge zamiescic opini na znanylekarz bo nie wykonywalam zabiegu w jego gabinecie tylko w takim w ktorym wspolpracuje. Na moje pytanie czy odradza kobietom z za duza iloscia kwasu zabiegi dbajac o ich wyglad, powiedzial ze nie bo i tak pojda do innego. Tylko kaska sie liczy. Przyklad impertynenta, ktoremu sie wydaje, ze jest Bogiem bo wykonuje zabiegi z medycyny estetycznej. Brak czlowieka w lekarzu! Nie tak powinno byc! Odradzam ludziom, ktorzy chca miec pewnosc, ze trafili w rece dobrego czlowieka i dobrego lekarza. Jedyne co ma na koniec do powiedzenia to, ze wierze w karme!