Adwokat a przede wszystkim człowiek. Wsparcie jakie okazuje i zaangażowanie w prowadzoną sprawę bezcenne. Nie ma rzeczy niemożliwych. Pozdrawiam.
Czy każdy pracownik ma swojego maila pracowniczego ?
Pan Mecenas jest moim ZBAWCA! Moge powiedziec ze bedac kilka razy w moim 49 letnim zyciu w sytuacji beznadziejnej, gdzie niektore, najwieksze autorytety prawnicze nie dawaly mi szans, Pan Mecenas nie ogladajac sie na finanse wyciagnal mnie z klopotow. Nawet nie dopuscil do ekstradycji mnie do Polski. Jestesmy Panu Mecenasowi wdzieczni za uratowanie mnie i mojej rodziny przed upadkiem i moze rozpadem. Pan Mecenas pomogl nam zarowno w sprawach cywilnych jak i karnych. Opierajac sie na moich przezyciach i bezprawnych dzialaniach polskiego wymiaru "sprawiedliwosci" z calego serca POLECAM WSZYSTKIM Pana Mecenasa Mariusza Cieslik jako Adwokata, ktory jest Bardzo Dobrym Czlowiekiem i Fachowcem a nie tylko karierowiczem. Pan Mecenas rozumie ludzi w sytuacjach jakich sie znalezli. Dziekuje Panie Mecenasie, Jarek W. Niemcy
Jestem zadowolony z usług Pana Mariusza, pełen profesjonalizm. Szczerze polecam.

Szczerze polecam Pana Mariusza, bardzo miły człowiek, sumiennie zajął się moja sprawa i doprowadził ją do końca. Wspolpracowalismy na odległość i nigdy nie było problemów w komunikowaniu się. Z czystym sumieniem jak najbardziej POLECAM!!
Obecnie coś dzieje się w firmie Indywidualna Kancelaria Adwokacka Adwokat Mariusz Cieślik w miejscowości Lublin? Może znajdzie się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała się podzielić swoim doświadczeniem na temat pracy? Czekamy na aktualne informacje odnośnie Indywidualna Kancelaria Adwokacka Adwokat Mariusz Cieślik, napiszcie co u nich słychać!