Opinie o Indywidualna Kancelaria Adwokacka Adwokat Mariusz Cieślik w Lublin

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz obecnych pracowników o pracodawcy Indywidualna Kancelaria Adwokacka Adwokat Mariusz Cieślik. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do pracy w Indywidualna Kancelaria Adwokacka Adwokat Mariusz Cieślik na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Kancelarie prawne i doradcy prawni
Kancelarie prawne i doradcy prawni Lublin

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Indywidualna Kancelaria Adwokacka Adwokat Mariusz Cieślik w Lublin

baner wywiady
Monika Piątczak Nowy wpis

Adwokat a przede wszystkim człowiek. Wsparcie jakie okazuje i zaangażowanie w prowadzoną sprawę bezcenne. Nie ma rzeczy niemożliwych. Pozdrawiam.

Magda Nowy wpis

Czy każdy pracownik ma swojego maila pracowniczego ?

Jarek W Nowy wpis

Pan Mecenas jest moim ZBAWCA! Moge powiedziec ze bedac kilka razy w moim 49 letnim zyciu w sytuacji beznadziejnej, gdzie niektore, najwieksze autorytety prawnicze nie dawaly mi szans, Pan Mecenas nie ogladajac sie na finanse wyciagnal mnie z klopotow. Nawet nie dopuscil do ekstradycji mnie do Polski. Jestesmy Panu Mecenasowi wdzieczni za uratowanie mnie i mojej rodziny przed upadkiem i moze rozpadem. Pan Mecenas pomogl nam zarowno w sprawach cywilnych jak i karnych. Opierajac sie na moich przezyciach i bezprawnych dzialaniach polskiego wymiaru "sprawiedliwosci" z calego serca POLECAM WSZYSTKIM Pana Mecenasa Mariusza Cieslik jako Adwokata, ktory jest Bardzo Dobrym Czlowiekiem i Fachowcem a nie tylko karierowiczem. Pan Mecenas rozumie ludzi w sytuacjach jakich sie znalezli. Dziekuje Panie Mecenasie, Jarek W. Niemcy

Kamil W. Nowy wpis

Jestem zadowolony z usług Pana Mariusza, pełen profesjonalizm. Szczerze polecam.

Brałeś udział w rekrutacji na [stanowisko] w firmie Indywidualna Kancelaria Adwokacka Adwokat Mariusz Cieślik? Podziel się swoimi wrażeniami! Jak długo czekałeś na odpowiedź rekrutera po wysłaniu CV? Z ilu etapów składał się proces rekrutacyjny?
Kasia K.

Szczerze polecam Pana Mariusza, bardzo miły człowiek, sumiennie zajął się moja sprawa i doprowadził ją do końca. Wspolpracowalismy na odległość i nigdy nie było problemów w komunikowaniu się. Z czystym sumieniem jak najbardziej POLECAM!!

Obecnie coś dzieje się w firmie Indywidualna Kancelaria Adwokacka Adwokat Mariusz Cieślik w miejscowości Lublin? Może znajdzie się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała się podzielić swoim doświadczeniem na temat pracy? Czekamy na aktualne informacje odnośnie Indywidualna Kancelaria Adwokacka Adwokat Mariusz Cieślik, napiszcie co u nich słychać!

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Indywidualna Kancelaria Adwokacka Adwokat Mariusz Cieślik - Lublin

Indywidualna Kancelaria Adwokacka Adwokat Mariusz Cieślik
1/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Gabriela Narutowicza 27 lok. 3
    20-004 Lublin
  • NIP: 5641708190 REGON: 061590557
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)