Niezniszczalna03.04.2026 06:12
W nawiązaniu do poprzednich opinii, To podnoszę że cała ta ferajna skrajnie populistyczna jestem czym głosił sfrustrowany kolega Bolka dlatego że pod inwigilacją nie było ubawu ani momentów tylko same bluzgi i w związku z tym wasze miejsce było i jest we wiadrze z fekaliami jako że ja cudzych kompleksów ani nie leczyłam ani nie leczę. Pracowałam na własny rachunek bez żadnych tłumaczeń i pytania o zgodę dlatego wrzaski Zbysia denaturatki, twoja partyzantka, roszczenia krasnala oraz tej starki ryby i innych osób postronnych jak populistów drobnomieszczan kicajów były daremne a szkody osobowe się nie przedawniają. Czas wam się zatrzymał w tej koziej wódce Ala taniące dwumetrowe małpy z krowimi zadami to nie posiadali i nie posiadają jeszcze uprawnień do uganiania się za suwerenami płacącymi podatki z groźbami karalnymi z napaściami rozbójniczymi z brutalnymi zniewakami zamiast trzymać się suchych faktów a nie swoich urojeń podczas gdy w tym samym czasie na Podkarpaciu była afera z krzywdą także dla dzieci i stąd wszyscy odwracali tak uwagę moją osobą bo na mataczeniu łachudrych w ciuchach ze śmietnika ze szpitalnej także populistycznej obory Pan Bóg mi dał wszystko czego potrzebuje jako kompensatę za wieloletnie krzywdy i nękanie systemowe Pro dyskryminacyjne którego nie miałam tam prawa doświadczać uznaniowo na życzenie jakiejś pukwy czy zwyrodnialca psychopaty. W biznesie nie ma sentymentów ale na zasadzie zdrowej konkurencji a nie stosowania chwytów poniżej pasa z nieuctwa oraz urojeń wielkościowych że na cudze pobożne życzenie trzeba się usuwać już teraz zaraz wyczepiałaś się wyczepiałaś a potem Odwróciłaś kota ogonem że to ja podczas gdy żadnego stosunku zależności ani prawnego ani osobistego ani obowiązku integracji czy jakiegokolwiek spoufalania się ja średni personel medyczny A wy byliście motłochem i takim już pewno pozostaniecie. Amen