Z przykrością muszę odradzić współpracę z tą firmą. Zamówione urządzenia, które miały być „sprawdzone”, w praktyce okazały się pochodzić z niesprawdzonych zagranicznych źródeł i nie współpracowały z pozostałym sprzętem dostarczonym w ramach zamówienia.
Zamiast konkretnej pomocy technicznej otrzymaliśmy jedynie niejasne wyjaśnienia i zapewnienia o doświadczeniu, które niestety nie znalazły potwierdzenia w rzeczywistości.
Ja też kupiłem zestaw do piaskowania od tej firmy jeżeli chodzi o samo szkolenie około dwóch minut bardzo szybko odpalili sprzęt i go zgasić miałem wrażenie że boją się że się rozsypie potem powiedzieli że muszę sam poćwiczyć i i się wszystkiego nauczę,, kiedy zapytałem o sprężarkę powiedzieli że jest po pełnym serwisie i wszystko będzie chodzić tak nie było w momencie awarii zbiornika odesłali mnie do producenta i powiedzieli że tak będzie najłatwiej bo oni nie chcą pośredniczyć. Firma ta bazuje na klientach którzy zaczynają dopiero w branży piaskowania i nie mają pojęcia na co zwrócić uwagę dzisiaj po doświadczeniach związanych z piaskowaniem na pewno bym nie zakupił od nich tego sprzętu
Ala
13.06.2019 17:30
Bardzo niesolidna firma. Sprzedali mi sprzęt wadliwy i wykorzystując to że się mało znałam na sprzęcie wcisneli i pospiesznie odjechali mówiąc że mają jeszcze jakąś sprawę do załatwienia. Kompresor miał poważną usterkę z która sobie dopiero specjalistyczny serwis poradził wymieniając panel sterowniczy za 2900zl netto A cala faktura wyniosła 4200zl to sporo jak na sprzet ktory mial byc sprawdzony i po wymianie plynow i filtrow. Wybrałam te firmę licząc na profesjonalizm i się przejechalam. Odradzam ludziom którzy chcą kupić sprzęt pewny i bezawaryjny. Dziś kupowała bym sprzęt poleasingowy jeśli kogoś nie stać na nowy tak jak mnie.
Grunt-Mar
15.03.2020 19:31
Szanowni Państwo,
Nie możemy przewidzieć co się zadzieje ze sprzętem używanym sprawdzamy go do siebie ale nie jesteśmy jasnowidzami maszyny typu kompresory są używane przez firmy na zachodzie w Niemczech ,Anglii, Francji,i innych Krajach w Europie nie posiadamy wiedzy jak taki sprzęt był używany tam czyli serwisy filtry oleje itp.Na nowy sprzęt typu Oczyszczarki strumieniowe dajemy GWARANCJE 10 lat na zbiornik i 3 lata na osprzęt.
Klient który kupuje kompresor używany za 15 tyś zł gdzie nowy kosztuje 60 tyś zł musi się liczyć że taka maszyna może się zepsuć zawsze służymy dostępem do części oraz serwisu.
To jest tak jak z samochodem używanym ma prawo nawalić nikt z nas nie jest tego przewidzieć zawsze jesteśmy z naszym klientem i nigdy go nie zostawiamy samego.