Zuzanna
15.05.2026 14:14
Nie polecam zakupów w tym sklepie. Otrzymany zegarek różnił się od produktu przedstawionego w ofercie/sklepowych zdjęciach. Z tego powodu odesłałam towar i od początku wskazywałam, że chodzi o niezgodność produktu z ofertą, a nie zwykły zwrot „bo produkt mi się nie spodobał”. Mimo doręczenia zwrotu do magazynu, sklep nie zwrócił pieniędzy w ustawowym terminie i dopiero po moim upomnieniu poinformowano mnie, że zwrot został zlecony do księgowości. Trudno nie odnieść wrażenia, że gdybym sama się o to nie upomniała, sprawa nadal pozostałaby bez reakcji. Dodatkowo sklep odmówił zwrotu kosztów przesyłki zwrotnej, twierdząc w korespondencji, że „towar był zgodny z umową”, mimo że otrzymany produkt różnił się od tego prezentowanego w ofercie. Całą korespondencję mam zachowaną. Opisuję sytuację wyłącznie po to, aby inni klienci mieli pełen obraz sposobu obsługi problemów i reklamacji w tym sklepie. PANI WŁAŚCICIELKA na każdy mój komentarz odpisuje, że nie zwróciłam zegarka w terminie - jednak mam zachowaną korespondencję potwierdzającą moją rację - SPRAWA ZOSTAŁA ZGŁOSZONA.
Zuzanna
15.05.2026 14:35
Edit:
Nie polecam zakupów w tym sklepie. Otrzymany zegarek różnił się od produktu przedstawionego w ofercie/sklepowych zdjęciach. Z tego powodu odesłałam towar i od początku wskazywałam, że chodzi o niezgodność produktu z ofertą, a nie zwykły zwrot „bo produkt mi się nie spodobał”. Mimo doręczenia zwrotu do magazynu, sklep nie zwrócił pieniędzy w ustawowym terminie i dopiero po moim upomnieniu poinformowano mnie, że zwrot został zlecony do księgowości. Trudno nie odnieść wrażenia, że gdybym sama się o to nie upomniała, sprawa nadal pozostałaby bez reakcji. Dodatkowo sklep odmówił zwrotu kosztów przesyłki zwrotnej, twierdząc w korespondencji, że „towar był zgodny z umową”, mimo że otrzymany produkt różnił się od tego prezentowanego w ofercie. Całą korespondencję mam zachowaną. Opisuję sytuację wyłącznie po to, aby inni klienci mieli pełen obraz sposobu obsługi problemów i reklamacji w tym sklepie. PANI WŁAŚCICIELKA czy też DZIAŁ OBSŁUGI (nie wiem, kto dokładnie pisał ze mną) na każdy mój komentarz odpisuje, że nie zwróciłam zegarka w terminie - jednak mam zachowaną korespondencję potwierdzającą moją rację - SPRAWA ZOSTAŁA ZGŁOSZONA.
Zostaw merytoryczną opinię o Intendi Katarzyna Dębska