Jankowski23.10.2019 12:29
Proszę nie oczerniać osób i mojej osoby. Otrzymała Pani informację, że za oczernianie wystąpimy na drogę sądową przeciwko Pani, czy to prywatnie jako osoby, czy też firma jeżeli zarząd podejmie taką decyzję. Od miesiąca prosimy się o przesłanie pokwiotowania otrzymania wpłaty, mamy świadków rozmowy , jak sama Pani twierdzi, że takle potwierdzenie na kartce papieru jest w sumie nic nie warte, a to po to, że można szantażować tych co tak zapłacili, że w sumie wpłaty nie było i domagać się jeszcze raz tej samej wpłaty. Stąd nasze żądanie przesłanie normalnego, zgodne z wymogami księgowymi KP., czego nie chciała Pani zrobić, co świadczy o jakiś szwindlach z Pani strony. Z naszej strony wszystko zostało uczciwie zapłacone.
Przestrzegamy wszystkich przed firmą Paulina Wiktor, czyli firmą Nasz Domek Nad Ślężą, to jeden wielki przekręt. Na początek proszę nie oczerniać nas, za brak płatności bo ma Pani wszystko uregulowane, a my do tej pory nie otrzymaliśmy dokumentów Kasa Przyjmie, za otrzymane wpłaty gotówkowe, wykonywane na miejscu. Informuję, że nie otrzymacie Państwo dokumentów potwierdzających wpłatę należności, tylko świstki na kartkach wyrywanych z zeszytu, które są tylko pokwitowaniem otrzymania pieniędzy, a nie są dokumentem księgowym. Ewidentnie nas Pani pomawia, otrzymała Pani: wpłatę na konto, oraz dwie wpłaty gotówkowe, oraz kolejną wpłatę na konto. Pomimo naszych próśb nie przesłała Pani do nas dokumentu KP, bo nie chciała Pani ich wystawić, chociaż przyjmując pieniądze ma Pani taki obowiązek. Wracając teraz do wynajętego domku, w ogłoszeniu jest napisane, że dobre warunki, że miejsce do spania dla 6 a nawet siedmiu osób, że wszystko jest i wszystko działa. Uwaga to jedna wielka ściema, po przyjeździe ekipy okazało się, że te super zdjęcia to niezła obróbka, a zastaliśmy jeden pokój niby dwu osobowy z jednym łóżkiem i po bokach po 30 cm przejścia i nic więcej, czyli łóżko zajmowało prawie cały pokój, kolejny pokój to dwa łóżeczka dla dzieci o wzroście 140 cm, jak tam się ma wyspać dwóch pracowników, kuchnia z tak zasyfionym piekarnikiem że tylko zwymiotować, zatkany zlew, brak gazu bo się butla skończyła, trzeba było zgłaszać, kolejny pokój niby salon, gdzie teoretycznie na narożniku dla jednej osoby miały spać trzy. Jakoś Pani w ogłoszeniu nie napisała, że to zwykła altana typu domek, ale po prawdzie dla dwóch dorosłych i dwójkę dzieci a nie na ekipę dorosłych mężczyzn. Nie wspominamy tu już op dojeździe , gdzie po deszczu, a pada tam często wyjazd z tego bagniska był nie lada wyczynem. Warunki sanitarne żałosne, łazienka metr na metr, chyba w więzieniu skazani mają więcej. Pominiemy tu fakt, że najchętniej co dało się zauważyć to wzięłaby Pani wpłatę do ręki bez faktury. Odradzamy jakiejkolwiek współpracy z tą Panią. Przestrzegamy wszystkich przed płatnościami do tej Pani, pokwitowania na kartce bez KP - uwaga, żadna księgowa nie przyjmie kartki papieru z zeszytu jako pokwitowanie. Typowe podejście byleby tylko wyciągnąć zapłatę, a potem martwice się sami. Odradzamy. A za niesłuszne oczernianie dziękujemy, tak najprościej otrzymać zapłatę i kłamać.