Żabka Polska

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 643 ocen.

Opinie o Żabka Polska

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska

obiektywny

dobrze to wyliczyłeś, niewiem jak w Poznaniu ale na dzień dzisiejszy wyrobienie 200 ton w Tychach jest nierealna. A jak pracuś miksuś jest taki mądrala nie powie jaki ma numer na plecach i zobaczymy jak speedi gonzalez palety robi hehe.

roki

to się zgadza, były osoby co we dwóch na jednym skanerze pracowali, także możliwe że mixuś pracuś sam na dwóch skanerach leciał no no no imponuje mi mało że haruje jak wół po 14 godzin to jeszcze ma czas żeby chodzić po necie i wychwalać w niebiosa żabke i 4 klocki które zarobił

rob

w Tychach 120t było najwięcej na osobę i 20zł za tone ale brutto nie wiem o co płaczesz ale nikt Ci Twoich 4tys nie chce zabrac

mixer

pracowałem miesiąc bez 3 dni, dziś dostałem za to prawie 1100zł, nie obijałem się, dziennie po 12-14 palet , w sumie 90ton na ten miesiąc, 200 h w pracy. Czy warto było?

palermix

dziasiaj znów 12h miks trwał ale zrobilem 20 palet a sa tacy co zrobili 7-8 a pozniej pisza ze zarobili 1500zl HAHAHAHAAHAHAHAHA to sa błazny a nie mikserzy ŻAL ŻAL ŻAL ŻALŻAL ŻAL ŻAL ŻAL ŻAL ŻAL

wódz

ZDROWYCH WESOŁYCH SWIĄT !!! Mikserzy - dobra robota w czwartek ,padł rekord ton ! BRAWO !!!!! NIE MA LEPSZYCH !

reee

tak to prawda ten zakad to [usunięte przez admina] tylko robic i onic nie pytac

Prac

Widzę że komentarze piszą same obiboki którym się robić nie chce sam pracuję na jednym z magazynów i mi się tam podoba i jestem zwykłym operatorem wózka

anonimowy gość

A jak z foliowaniem ? Coś godnego da się zarobic?

anonim 3

praca w zabie jwst fajna i ludzie oczywiscie tez tylko kierownicy [usunięte przez admina]np Madry wybrana osoba tylko moze wrocic pozdrawiam wszystkich

mix and roll

salomontychy - 2012-02-20 09:14:23 Panowie coś więcej proszę. Nie da się zarobić? Kantują czy jak? No i podstawa czy uwas też wymagają działalności?Da się zarobić ,jak sie trochę postarasz to nawet całkiem sporo ,a działalnośc jest wymagana. pozdro

salomontychy

Panowie coś więcej proszę. Nie da się zarobić? Kantują czy jak? No i podstawa czy uwas też wymagają działalności?

koksu

jeronimo martins - 2012-02-17 21:52:04 niewarto. lepiej szukaj pracy w biedronce.Tak jak ambitny kolega powiedział ,szukaj pracy w biedronce ,najlepiej na kasie hahahahha ŻENUA !!!

jeronimo martins

niewarto. lepiej szukaj pracy w biedronce.

salomontychy

Witajcie. Odpowiedzcie mi na pytanie czy u was mixerzy są zatrudnieni pod żabkę czy maja swoja działalność? Bo tu w Tychach chcą tylko z własną działalnością i zastanawiam się czy to się wogóle opłaca dajcie cynk czy warto się wogóle w to bawić? I jaką kasę wam płacą? dzięki Pozdrawiam

ksionże

pracowałem w żapce jako mikser woziłem palety wuskiem paletowym i chodzilem ze skanerem takim z laserem, fajnie to swiecilo taka czerwona kreska hihi... robilem po sto ton i mialem 16zl za tone a muj szef 32.50zl czyli za to, ze byl moim szefem zarabnial tyle co ja.. jak ras mialem 5 błeduf to nie dostałem wypłaty... bardzo lubłem swojom prace duzo ludzi ciekawych bbylo, były smiechy. Chodzilem na papierosa czasami kierownik byl, moj szef zawsze byl ale za duzo nie mowil do mnie. bardzo bym chcial pracowac w zapce ale jakby nie bylo bledof i nie okradali by mnie z pieniadzow. pzdrawiam ksionze

kopect

Miłej i szybkiej drogi na szczyt kariery .

pracownik

500 premii hehe dobre, chyba przez 3 miesiace

wózek

jak wygląda praca na chłodni?

pyku sryku na patyku

pracownik - 2012-02-05 00:43:56 Premii dostaniecie maks 300 zl. Na wiecej nie liczcie, niezaleznie ile bedziecie mieli wpisane na umowe. Do tego kazde chorobowe czy urlop = utrata premii. Takie procedury i nie ominiecie tego. Mozecie jeszcze liczyc na najnowoczesniejsze kamery na kazdym kroku, powszechne sledzenie i szukanie dziury w calym zeby tylko zalatwic pracownika.nie prawda ,ja premii mam 300/400 a nawet czasami 500zł ,a to czy jestes na chorobowym lub urlopie nie ma znaczenia . Ludzie wypisuja tu pierdoły ze złości i nienawiści do samych siebie (że szkoły żadnej nie skończyli ) ale najłatwiej jest wyżyć się na forum :-)

CLPL

u nas tez 2300+ premia uznaniowa.... dla [usunięte przez moderatora]wlazow wiecej dla pracujacych niewychylajacych mniej...ile tej premii wam obiecuja?

wózek

2300 brutto + premie na dzień dobry, a jak jest u was? czytam te opinie z nie dowierzaniem co się u was dzieje.. mam nadzieje że nie będzie tak w Tychach

CLPL

a ile to zarabia operator wozka w Tychach?

tychy

witam jak wygląda praca na wózku widłowym u was? ponieważ w Tychach zostałem przyjęty na te stanowisko, pozdrawiam

czeno11

Co za pytanie skąd oni biorą pracowników? Nikt normalny nie przyjdzie tam pracować z własnej woli więc kierownikowi nie pozostaje nic innego jak wziąć siatkę wyjść na miasto i złapać sobie jakiegoś nieboraczka. A jaki poziom może reprezentować osoba, która pozwoliła się złapać w siatkę na własnym terenie.

były pracownik

ortograf - 2012-02-01 15:45:13 byly pracownik - 2012-01-31 15:51:11 Normalnie czytam Wasze wpisy z żalem :-( Ciesze się , że już tam nie pracuję banda idiotów i [usunięte przez moderatora]włazów walczących o swoją karierę nie licząca się z kolegami - zero lojalności i honoru wobec ich !!! ps. o kierownikach już nie wspomnę Ci już nic nie mają oprócz kasy na kącie !!! kase można mieć odłożoną w kącie a nie na kącie ! chyba że buraku -chodziło ci o konto bankowe ... słownik do łapy weź zanim cokolwiek napiszesz bo az żal [usunięte przez moderatora]sciska jak czyta się takiego pustaka !Ortograf chyba Ty jesteś burakiem sam sobie zaprzeczyłeś przeczytaj sobie coś TY napisał Inteligentny to Ty nie jesteś !!!!

byly pracownik

Normalnie czytam Wasze wpisy z żalem :-( Ciesze się , że już tam nie pracuję banda[usunięte przez moderatora]walczących o swoją karierę nie licząca się z kolegami - zero lojalności i honoru wobec ich !!! ps. o kierownikach już nie wspomnę Ci już nic nie mają oprócz kasy na kącie !!!

Excel

Cóż można więcej dodać do komentarzy jakie tu się pojawiają , Prawdą jest to ,że firma do najleprzysz w gronie pracodawców nie należy ,że jak w każdej firmie znajdą się ludzie którzy zmnieniją prace jak rękawice na zimę taw.(progresywni),ale jest coś goszego od tego kapusie ,a jest ich wielu zastanawiam się tylko nad tym coś Ci ludzie z tego mają .... przemawia przeznich synizm. Pracowałem w tej firmie od 6lat miałem możliwość przygądania się różnych centrum magazynowym żabki ,oraz cent. handl.w kilku mistach ,teraz jak wiecie powstaje nowe centrum mg. w tychach zobaczymy jak długo będzie tam normalnie jak szybko pochłonie je czarna dziura niezawiści..jak to ma miejsce w pozostałej cześci cent. Już na koniec mowiąc końcową opinie pozostawiam wam sami zopiniujcie czy firma wyraża wasze wartośći do tego aby zostać jej pracownikiem. Pozdrawiam.

sprzatacz

Same [usunięte przez moderatora] tu sie wypowiadają. Pisać nie potrafią, ortografia się kłania. Skąd tacy ludzie się biorą, skąd szefowie grup mikserow takich pracowników biorą, gdzie ich znajdują????? Chamy i prostaki nic nie potrafią nawet do takiej roboty sie nie nadają. Słownictwo i zachowanie gorzej niż bydło. Masakra......

zbijacz

kropka - 2012-01-13 17:30:41 Witam chciałam zapytać o jakieś konkretne info na temat pracy w centrum logistycznym .. Ile takich palet można wyrobić żeby w miarę sensownie zarobić ? Od czego zależy ilość zleceń ?no musisz wyrobić czyli pozbijać z desków około 40/50palet ,gwożdzie i młotek masz do dyspozycji ewentulanie Wikolu [usunięte przez moderatora] na krawendzie,polecam

kropka

Witam chciałam zapytać o jakieś konkretne info na temat pracy w centrum logistycznym .. Ile takich palet można wyrobić żeby w miarę sensownie zarobić ? Od czego zależy ilość zleceń ?

wrangler

dokladnie jeden sie buduje drugi kupil dzialke i tez sie buduje trzeci nowe mieszkanie a czwarty zmienil z golfa III na V !!! A to juz drugi na tym parkingu ,moznaby tu wymieniac i wymieniac !!! Pozniej sie chlopaki dziwią zeby dostac premie od kierasa trzeba dać w [usunięte przez moderatora]. Ja sie pytam czemu na parkingu dla kierasow stoją 2 golfy V ? To z pensji kierownika ? Czyzby .Rączka rączke myje a my musimy [usunięte przez moderatora].... za grosze i jeszcze dzielic sie premią aby ją dostać!!!!!!!!!! brak słów !!!

tremor

perl harbor maximator - 2011-11-15 16:09:52 tylko nieroby tu narzekają , pewnie nigdzie indziej nigdy nie pracowali i nie dostali porządnego wycisku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! praca jest ok ,płacą na czas ,składki , zusy itp również . pozdro i polecam Pionka łatwo krytykować ale jeszcze nikt nikt nie zajął sią tym cwaniakiem od mikserów, kierowniczek jak się patrzy tylko ciekawe za co sie buduje?? złowieczek z jeżyc, a każdy policjant wie kto to. Z kim się spotyka na siłowniach iz kim je pasztety?? N o cóz [usunięte przez moderatora] mamy facia!!

perl harbor maximator

tylko nieroby tu narzekają , pewnie nigdzie indziej nigdy nie pracowali i nie dostali porządnego wycisku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! praca jest ok ,płacą na czas ,składki , zusy itp również . pozdro i polecam

jA

zgadzam się w pełni z Tobą mój przyjacielu , ja też jestem zadowolony . Kocham tą pracę i ludzi z którymi się spotykam , a całą resztę mam głęboko w [usunięte przez moderatora]

anonim

co ty idioto mieszasz do tego chrystusa!!!

Myślący

Każdy człowiek ma swój tyłek i jest z natury egoistą, co jest zupełnie normalne. Dopiero Jezus Chrystus zaczął przekształcać człowieka w bardziej wrażliwego społecznie, ale robił to uczciwie i nie żerował na fałszywej biedzie, co niestety wielu z nas polskich współczesnych obywateli mocno nadużywa. Myślenie, a raczej jego brak, w stylu to ''ci'' i ''oni'' są winni za np. to że ludzie nie mogą znaleźć pracy to totalna głupota. Podobnej pracy w Poznaniu jest pełno tylko trzeba trochę się zaangażować w jej poszukiwanie. Podkreślam - nie gadać, ale uczciwie i cierpliwie postarać się o nią. Kennedy rozpoczął swoją Prezydenturę od słów: ''- Nie pytaj co kraj może zrobić dla Ciebie ale zapytaj co Ty możesz zrobić dla kraju''.

anonim

Ten myślący broni chyba swojego tyłka.A niech pomyśli troche nad innymi ludzmi których niewinnie zwolnili z pracy.To przez nich niektórzy nie mają dziś pracy , a też mieli swoje problemy.I z kim tu usiąśc i pogadać jak każdy pilnuje swojego stołka.Z ludzi sobie nic nie robią,ale przyjdzie i kolej na nich.Pozdrawiam wszystkich na magazynie oprócz kierowników.

kryska

a kto jest teraz tym chamskim kierownikiem ochrony cały czas ten co na na wołczynskiej [usunięte przez moderatora]???

anonim

impreza byla najedli my sie piwym zymy sie pololi podwychy mialy byc a tu nic [usunięte przez moderatora] mi sie rozchorowol i musiolym mu kupic skarpetki

ppp

Ale nie mają, żadnych umów nawet o dzieło, o urlopie czy płatnym L4 możesz zapomnieć, poza tym są oszukiwani na wypłacie, za błędy z monitoringu, których słuszności nie można zweryfikować. Ci co jeżdżą elektrycznymi wózkami to te 2,5kafla wyrobią, ale ci co mają zwykłe paleciaki to na 1,5kafla muszą 10kg w miesiąc schudnąć (i nie jest to żadna przenośnia).

Myślący

Trudno jednoznacznie wypowiadać się na temat tej firmy. Nie można winić kierowników jak się nie jest do końca pewnym w jakim położeniu oni się znajdują. Zapewne mają oni swoje problemy, których wielu nie chce dostrzec. Tak naprawdę w tej firmie potrzebna jest lepsza wzajemna komunikacja i wspólne zrozumienie oparte na szacunku dla każdego człowieka niezależnie od zajmowanego stanowiska pracy. Warto poszukać mądrych, wartościowych rozwiązań zamiast odbijać niegrzecznego pingponga. Zamiast prowadzić ogłupiające melanże proponuję się zjednoczyć w imię wspólnej idei i rozpocząć poważną debatę z przełożonymi na temat wzajemnych problemów, aby praca była miła i pożyteczna dla wszystkich pracowników:-)

anonim

MNIE SIE TUTEJ PODOBO CHETNIE BYM TU ZAMIESZKOL PLACA NA CZAS JAK TROCHE DUPE POLIZE TO PREMIA TEZ DYRO SYPNIE JO NIE MUSZE JESC BYLE PSINA BYLA NAJEDZONA TERO MOMY IMPREZE ZAKLADOWA DAMY CZADU

anonim

anonim - 2011-09-09 22:46:50 Naucz sie lepiej ortografi ciulu po tym widać , że jesteś po podstawówce!! Przygadal kocioł garnkowi HAHHAHAA No własnie ,naucz się - ortografii się piszę przez dwa " i " na końcu !!!

anonim

Naucz sie lepiej ortografi [usunięte przez moderatora] po tym widać , że jesteś po podstawówce!!

anonim

A mi tam sie podoba,to 3 firma w ktorej pracuje i do tej pory najlepsza .wyplaty na czas, zadnych nadgodzin .polecam .Śmieszą mnie te dziwne opinie nierobów,do roboty sie brać a nie gupoty wypisywac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonim

Co tu dużo pisać. Każdy który tu pracuje i pracował to doskonale wie jaki jest tu bałagan(usunięte przez administratora) pod każdym aspektem. Nie doceniani pracownicy ( traktowani jak roboty na lini produkcyjnej) brak jakichkolwiek podwyzek(usunięte przez administratora) A były obiecane takie góry.... I te rozmowy rekrutacyjne( smiech), 1-2 lata i z pewnoscia dostanie pan jakis awans. Ilu to z nas słyszało to samo ( ha) Moze inaczej, kto tego nie słyszał- i co w odpowiedzi??? CISZA, CISZA , CISZA. Kazdy pracownik jest traktowany tak samo, ten ze stazem 5-6 letnim i ten swierzak. Te same pieniadze, te same premie( jesli mozna to tak nazwac) a juz nie wspomne ze na premie to trzeba sobie zasłuzyc(usunięte przez administratora) Bo ciezka i sumienna praca na to Ci nie pozwoli ( no chyba ze 50 zł to fakt) i jeszcze powiniennec po nogach całowac ze dostałes. Prosta zasada tu obowiazuje: JAK SIE WSZYSTKO KRECI TO BIADA JAK SIE WYCHYLISZ I ZECHCESZ PODWYZKI- CAŁY AUTOBUS CZEKA CHETNYCH LUDZI.(usunięte przez administratora) i. Wazna sztuka i tak bedzie traktowana jak najlepsi pracownicy.(usunięte przez administratora) I jak tu zdobyc jakies doswiadczenie ? Kazdemu nowemu pracownikowi ODRADZAMY TEGO PRACODAWCY!!!! ŻABCE MÓWIMY NIEEEEEEEEEE

M&M rulez

Tak najlatwiej powiedziec, ale fakt faktem ze ta firma sie stacza. Za czasow Wolczynskiej pracowalismy co prawda w kiepskich warunkach, ale za to pracownik byl szanowany, co roku byly podwyzki, byla przyjemna atmosfera itd... Przy przejsciu do ropuchy obiecywano nam zlote gory, jak to nie bedzie super, hiper i w ogole. M&M byl firma z mocnej sredniej półki, Zabka miala byc juz z tej wyzszej, mialo byc [usunięte przez moderatora] tymczasem mamy to co mamy....bagno - no w sumie zaby zyja w bagnie wiec co sie dziwimy :-) Najlepsi pracownicy poodchodzili, kto zyw ze starej gwardii wrocilby z wielka checia za sciane spowrotem do M&M. Roboty coraz wiecej, atmosfera jak w [usunięte przez moderatora], wszedzie kamery, podsluchy i konfidenci. Co to sie porobilo z ta firma...

anonim

jak coś komuś nie pasuje,to szukać inej roboty.

Greyter

Przeciwstawiam się idiotycznym powyższym wpisom, a mam coś do powiedzenia w tej sprawie. Przepraszam wszystkich, których zwolniłem ponieważ nie było moją intencją zwiększanie norm kosztem płac realnych. Zawsze miałem na względzie zarówno wzrost wydajności w połączeniu z wysokością jakichkolwiek świadczeń. Niestety myślenie najwyższych władz jest na poziomie agresywnego przedszkolaka, który odbiera zabawki wszystkim, którzy z nim się nie zgadzają. Nawet jeśli realne myślenie miało by się przejawiać wyższa wydajnością i skutkowałoby lepszą pozycją firmy na rynku. Jakiekolwiek agresywne wypowiedzi na tym forum nie mają związków ze mną. Jakiekolwiek insynuacje jakkolwiek miałbym w arogancki sposób wypowiadać się o innych także nie mają związku ze mną. Zbyt siebie cenie aby poniżać się do takich metod działania. Pozdrawiam wszystkich zdrowo rozumujących Polaków.

Zostaw opinię o Żabka Polska - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska