Grzegorz01.12.2025 13:27
Współpracuję z Polskim Domem Aukcyjnym Wojciech Śladowski od 2022 roku jako zewnętrzny partner w obszarze nowoczesnych rozwiązań IT i mogę szczerze napisać, że na tle innych firm, z którymi miałem do czynienia, tutaj naprawdę wyróżnia się podejście do ludzi i współpracy. Bardzo dobry, normalny kontakt z pracownikami i właścicielem Wojtkiem - można spokojnie porozmawiać, przedstawić swoje pomysły, a decyzje zapadają szybko i konkretnie, bez zbędnej biurokracji.
Dużym plusem jest możliwość tworzenia nowoczesnych rozwiązań i otwarta głowa właściciela - Wojtek naprawdę słucha specjalistów, daje dużo zaufania i swobody w działaniu, ale jednocześnie jasno komunikuje oczekiwania. Widać też, że potrafi docenić dobrze wykonaną pracę i dba o ludzi. Sam byłem świadkiem sytuacji kiedy mógłby dużo więcej zarobić na danym zleceniu, ale świadomie z tego rezygnował, żeby zachować uczciwe warunki i dobre relacje. Z mojego doświadczenia zawsze dotrzymuje ustaleń i słowa - co dziś w biznesie wcale nie jest standardem.
Jeśli ktoś szuka miejsca, gdzie liczy się zaufanie, fair play i normalne, ludzkie podejście do współpracy, to z czystym sumieniem mogę polecić Polski Dom Aukcyjny Wojciech Śladowski.