Opinie o Artyferia Joanna Daciw-Probierz w Bolesław

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych i byłych pracowników o firmie Artyferia Joanna Daciw-Probierz. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Artyferia Joanna Daciw-Probierz o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi profesjonalno-naukowe i techniczne dla firm

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Artyferia Joanna Daciw-Probierz w Bolesław

baner wywiady
Ja Nowy wpis

Daje 3/5 dla sprzedawcy, bo sprzedawca zawalił z terminem gdyż za późno odczytał ode mnie wiadomość. Natomiast całej platformie 5/5, bo szybko skontaktowali mnie z innym sprzedawcą który zrobił zamówienie od ręki i na następny dzień paczka była u mnie. W zasadzie 2 godziny przed uroczystością :)

Jack

Super!

Franciszek Nowy wpis
@Jack

Co super? 5 liter, to cała opinia, wysiliłeś się kolego :) Napiszesz coś więcej czy nie da rady wyciągnąć kolejnego słowa od Ciebie?

Jojko Nowy wpis
@Franciszek

Ekstraaa!

Sylwia Nowy wpis
@Jojko

O proszę już 8, jest progres. ;p Żarty sobie z firmy robicie czy poważnie warto?

ja

w porzadku

Emilia
@ja

Co konkretnie było w porządku?

Klient

Chciałem polecić, mimo lekkich problemów sprzedawca stanął na wysokości zadania!

Renata
@Klient

Jakich problemów? Opowiedz o tym :) też chce wiedzieć jak obsługa spisuje się tam na medal

Klient
@Renata

Mimo nieodebranej paczki nadał powtórnie na swój koszt

Aleksandra
@Klient

A można wiedzieć co zamawiałaś i czy jakość była ok?

Aplikowałeś do firmy Artyferia Joanna Daciw-Probierz? Czy jej przedstawiciel się z Tobą skontaktował? Czy udało Ci się przejść do kolejnego etapu rekrutacji? Jeśli tak: jak przebiegała rozmowa kwalifikacyjna?
logo firmy Doradca ds. OZE
anonimowy

Pozytywnie :)

Jolanta
@anonimowy

Może choć Ty oceniasz pracę jako pracownik pani Joanny? Można dostać pracę przy pakowaniu i wysyłce rzeczy do klientek? :)

zakupy

ok

Zostaw merytoryczną opinię o Artyferia Joanna Daciw-Probierz - Bolesław

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Artyferia Joanna Daciw-Probierz?

Zobacz opinie na temat firmy Artyferia Joanna Daciw-Probierz tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Artyferia Joanna Daciw-Probierz
5/5 Na podstawie 7 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Kluczewska 27
    32-329 Bolesław
  • NIP: 6832018611 REGON: 368157558
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)