Opinie o Dzieja Robert Zakład Budowlany Majster Robert Dzieja w Tarnowskie Góry

Poniżej przeczytasz opinie obecnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Dzieja Robert Zakład Budowlany Majster Robert Dzieja. Znajdziesz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Dzieja Robert Zakład Budowlany Majster Robert Dzieja na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Budowa mieszkań i domów/budynków

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Dzieja Robert Zakład Budowlany Majster Robert Dzieja w Tarnowskie Góry

baner wywiady
Irena Nowy wpis

witam, czy biuro zlokalizowane jest na Garusa? pytam, ponieważ pracy szukam w Tarnowskich przy nieruchomościach i chcę się zorientować. Jakie to biuro? jak jest w środku w kontekście wizualnym i pod względem atmosfery? dodatkowo jak aktualne relacje z klientami wyglądają? widząc poprzednie negatywne opinie po prostu się zastanawiam...

Antoni dzieja Nowy wpis

To zwykły (usunięte przez administratora) uwaga na tego oszusta i kretacz nie ma co wog z nim słowa zamieniać za 5zl to ci złote góry obieca a później nie chce z tobą gadać (usunięte przez administratora) czy tam obciągacz już sam nie wiem ale ludzie uwaga na niego jakaś inspekcjia pracy mogła by się nim w końcu zająć. (usunięte przez administratora) !!!

klient123 Nowy wpis

Nie polecam zakupu nieruchomości w firmie Robert Dzieja Zakład Budowlany Majster. Okropna jakość wykonania, bardzo dużo ukrytych wad. Kontakt z Panią Prezes to jakaś abstrakcja.

klient

Masakra. Nie polecam współpracy z tą firmą. Nieludzkie podejście, przerośnięte ego, okropne podejście do klienta. Słyszałem, że jakość wykonanych budynków też kuleje. PINB powinien się zainteresować.

Jeżeli byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Dzieja Robert Zakład Budowlany Majster Robert Dzieja, to podziel się z nami swoimi wrażeniami. W jakiej atmosferze odbyło się spotkanie? Jak oceniasz merytoryczne oraz techniczne aspekty rekrutacji?
logo firmy Ochrona obiektu handlowego w Tarnowskich Górach
Tarnowskie Góry
Seris Konsalnet Holding S.A.
(5594 opinii)
logo firmy Pracownik działu kasy w markecie budowlanym Tarnowskie Góry
Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit
(770 opinii)
logo firmy Przedstawiciel farmaceutyczny
Biogened S.A.
(475 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Starszy specjalista ds. budowlanych p.o. Kierownika budowy/kierownika robót budowlanych
Tarnowskie Góry
Przedsiębiorstwo Budowy Szybów S.A.
(2356 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Dzieja Robert Zakład Budowlany Majster Robert Dzieja - Tarnowskie Góry

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Dzieja Robert Zakład Budowlany Majster Robert Dzieja
1/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Franciszka Garusa 41
    42-600 Tarnowskie Góry
  • NIP: 6452101346 REGON: 277510798
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)