Z całego serca polecam szkołę jazdy EDYTA, a przede wszystkim instruktorkę – Panią Anię Chwastek. Trafiłam do niej pełna stresu, niepewności i lęku przed jazdą samochodem. Już od pierwszych zajęć wiedziałam jednak, że jestem w najlepszych możliwych rękach. Pani Ania stworzyła atmosferę spokoju, zrozumienia i wsparcia, dzięki której krok po kroku zaczęłam nabierać pewności siebie.
Jej sposób nauczania jest wyjątkowy – wszystko tłumaczy jasno, cierpliwie i bez pośpiechu, zawsze dopasowując tempo do kursanta. Przy niej nawet najbardziej stresujące manewry czy sytuacje na drodze stawały się prostsze i w pełni zrozumiałe. Każda jazda przebiegała w cudownej, ciepłej, wręcz rodzinnej atmosferze, bez krzyku, nerwów czy presji, co miało dla mnie ogromne znaczenie.
Pani Ania to instruktorka z powołania – niesamowicie zaangażowana, empatyczna i motywująca. Potrafi dodać otuchy w chwilach zwątpienia, zmotywować do działania i sprawić, że człowiek zaczyna wierzyć w swoje możliwości. Dzięki jej wsparciu nie tylko nauczyłam się jeździć, ale przede wszystkim wyzbyłam się strachu, który wcześniej wydawał się nie do pokonania.
Efekt? ZDAŁAM EGZAMIN PRAKTYCZNY ZA PIERWSZYM RAZEM, a jazda samochodem przestała być stresem, a stała się przyjemnością. Jestem ogromnie wdzięczna Pani Ani za cierpliwość, serce i profesjonalizm. Jeśli ktoś szuka instruktora, który naprawdę uczy, wspiera i buduje pewność siebie – lepiej trafić się nie da. Polecam z całego serca❤️