Nie polecam, jak i również odradzam podjęcia pracy w tej firmie. W ogłoszeniu jak i na rozmowie wszystko pięknie, ładnie niby wyjazdy niedziela-pon , powroty czwartek-piatek( to chyba tylko w pierwszym msc pracy). Tak naprawdę wyjazdy w niedzielę powroty w soboty, czas wyjeżdżony naprawdę do maxa(usunięte przez administratora) po powrocie z trasy w sobotę odmówisz wyjazdu w (usunięte przez administratora)to zaraz cała wszyscy dzwonią a czemu tak, a tak to nie ,a to ładunek jest trzeba jechać. Obiecywanie krótszych , ale to tylko obiecanki, (w sumie jak wszystko). Co do umowy oraz zarobków, tak w ogłoszeniu co innego, po rozmowie tel co innego , na rozmowie z (usunięte przez administratora) tej firmy co innego no i co doczego na umowie najniższa ( zaczniesz temat że miało być co innego (usunięte przez administratora)to robią z Cb głupka i powtarzają ze rozmowy o takich rzeczach nie miały miejsca). To jest wszystko aby zachęcić potencjalnego kandydata aby popracował.
Zero szacunku do kierowcy, w tej firmie kierowca mający rodzinę i chcący spędzić trochę czasu w domu, jest wrogiem całej ekipy (usunięte przez administratora) bo jak to kierowca może mieć więcej wolnego i odpoczywać, on ma (usunięte przez administratora) po pałzie.
Oczywiście niedzielne wyjazdy w zakaz.
(usunięte przez administratora) jak i (usunięte przez administratora) tej firy mają wysokie niemanie o swojej firmie, ciągle powtarzanie że oni najlepiej płacą, najlepsze tury mają, dobre samochody, oczywiście chodzi o przewoźników wożących meble z DFM, tak naprawdę w zupełności jest na odwrót, hmm ciągle mnie zastanawiało niby najlepsza firma,najlepiej płacą, idt, ciągle szukają kierowców a w konkurencyjnych firmach nie potrzebują. Taka dobra firma że auta tej firmy zazwyczaj jako pierwsze wyjeżdżają w trasę i jako ostatnie wracają. W sumie to nwm co mnie skłoniło w podjęciu pracy (usunięte przez administratora) Pozdrawiam