Jutrzenka-Dobre Miasto Sp. z o.o. Zakłady Cukiernicze
1 5 6 1

Opinie o Jutrzenka-Dobre Miasto Sp. z o.o. Zakłady Cukiernicze

Filtruj opinie po kryteriach:

Bogna
 Opinia

Szkoda, że na forum dla pracujących w firmie osób piszą klienci. Takie uwagi powinny być kierowane na adres firmy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iga
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Super słodycze. Bardzo polecam. Bardzo smaczne są wiśnie w czekoladzie. Również porzeczka w czekoladzie ma bardzo smak, polecam tą firmę jak najbardziej, jak posmakujecie będziecie zawsze do niej wracać. Smacznego???? Moje sugestie dla Jutrzenka-Dobre Miasto Sp. z o.o. Zakłady Cukiernicze: Bardzo dobre słodycze. Uwielbiam ich wiśnie w czekoladzie. Super smak, piękne zapakowane, bardzo polecam????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magazynier
 Opinia

Pozdrawiam mistrzynie z wielką (usunięte przez administratora) która bajeruje młodych magazynierow :)zdesperowana ze potrzebuje chyba czułości młodego chłopaka. Pani (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nik
 Opinia

Najgorsze, ze produkty zrobili totalnie do kitu. Wszystkie z syropem kukurydzianym (zastapili cukier bo syrop duzo tanszy), ktory jest bardzo nie dobrze przyswajany przez organizm.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kkk
 Opinia
@nik 17.11.2016 20:39

Co do zastąpienia cukru syropem kukurydzianym bzdura totalna. Ponadto owszem majstrowe co niektóre to bardziej sie lansują niż pracują ale kiedyś trafi kosa na kamień. Ponadto praca jest i wcale nie taka zła. Co do zmian można sie dogadać. Czasem jest bałagan czlowiek przychodzi i nie wie co robić albo za chwilę prace mu zmieniają ale tu w dużej mierze wina mistrzyń bo o 6 zamiast pracę porozdawac to pier poplotkowac trzeba.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Płac mi hajs
 Opinia
@nik 17.11.2016 20:39

Syrop kukurydziany to Ty masz, ale w głowie tempa dzido

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Emi
 Opinia

Jak wygląda praca i warunki w firmie Jutrzenka Dobre Miasto? Warto aplikować?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Emi
 Opinia
@Emi 05.07.2018 12:55

Pytanie odnośnie PH

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Biegacz
 Opinia
@Emi 05.07.2018 12:55

Na kogo chcesz aplikować?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Biegacz
 Opinia
@Emi 05.07.2018 13:24

Bo jak na PH to daj se spokój, poszukaj lepszej firmy i trochę większej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Emi
 Opinia
@Biegacz 09.07.2018 00:05

Aż tak źle?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Biegacz 09.07.2018 00:05

Szkoda twojego czasu lepiej poświęcić się lepszej firmie która chce się rozwijać na rynku tradycyjnym a nie tylko w Biedronce. Najlepiej podjechać do jakiegoś większego dystrybutora słodyczy i zapytać czy zna taką firmę nie myląc Jutrzenki Colian która jest znana na całym świecie i na całym naszym rynku jest dostępna. Daje głowę że Ci odpowiedzą że kto to jest. Jeśli zna to na pewno już nie chce z nimi handlować ponieważ dostępność produktów jest znikoma ze względu na nieudolność procesów produkcji po prostu wszystko robią w markach własnych pod nazwą dla biedry i innych sieci. A Ty na pewno nie będziesz się tym zajmować ponieważ jest to działka jednej osoby która towar także sprzedaje towar taniej niż na rynek tradycyjny więc nie poszalejesz ze sprzedażą więc i nie zarobisz. Szukaj pracy jako PH u innych.Powodzenia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Emi
 Opinia
@anonymous 10.07.2018 00:10

Pracowałeś tam? Możesz napisać jaka była kasa dla pH?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sylwia
 Opinia
@Emi 26.07.2018 09:23

@Emi Twoja chęć podjęcia pracy w firmie Jutrzenka-Dobre Miasto na tamtą chwilę była bardzo duża. Jestem zatem ciekawa, jak rozwinęła się ta sytuacja. Postanowiłeś aplikować i może już jesteś tam zatrudniony? Odpowiedz nam w kolejnym poście.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gutka
 Opinia
@Sylwia 25.10.2018 15:48

z pracuj.pl zlozylam aplikacje ktorej nawet nikt nie otworzyl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dxc
 Opinia

Ajak jest z socjalem? Co przysługuje oprócz wyplaty?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
muchy trel
 Opinia

Śliwki kandyzowane w czekoladzie. Coś okropnego nie wiem czego są śliwki, ale stawiam na stare kalosze, a mydło to nie czekolada.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Elka
 Opinia

Myslalam ze bede mogla poczytac opinie o nowych produkcjach Jutrzenki a nie warunkach pracy w Jutrzence,jestem troche rozczarowana...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niki
 Opinia

Chcialam zapytac jak pracujr się w biurze jakosci? Jakie sa stawki? Jaka atmosfera? Moglby ktos rzetelnie odpowiedziec? :)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leonidas

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Dzisiaj 27.11.2018 miałem okazję pierwszy raz skorzystać ze sklepu firmowego,jednak jestem zniesmaczony obsługa ,Pani na dęta i bardzo nie miła ,wydawało mi się ze pracuje za karę, zrobiłem zakupy ale nie polecę tego sklepu moim znajomym, może jak zmieni się obsługą spróbuję ponownie.NIEPOLECAM!!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Kupilem sliwki w czekoladzie 200 g (Auchan). Opakowanie piekne. Kilka sliwek miekkich a reszta twarde.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Czy jesteście zadowoleni ze współpracy z firmą Jutrzenka-Dobre Miasto Sp. z o.o. Zakłady Cukiernicze? Co wpływa na Twoje postrzeganie tego przedsiębiorstwa?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cecylia
 Opinia

Może sie komuś nie podobać praca,niech odejdzie i nie pisze bzdur.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nacopoco
 Opinia

A jak wygląda praca przedstawiciela handlowego ??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wichura
 Opinia
@nacopoco 29.09.2017 09:00

Daj se spokój z przedstawicielem w tej firmie,totalne nieporozumienie , brak towaru na rynek tradycyjny cały czas się tłumaczysz klientom, a dyrekcja kłamie że jutro będzie i tak w kółko. Cały towar idzie na biedronkę. Bo się boją że dostaną karę jak nie dostarczą. Tylko to do czasu aż biedra da im kopa i będzie po firmie bo nigdzie tego nie nadrobią. A tak poza tym dopóki ten gówniarz będzie tam rządził to nigdy nie będzie dobrze. Zero szacunku do ludzi i zero pojęcia o strategii handlu. A dodatkowo będziesz robił za fotografa jako szpieg dla biedry na innych marketach. Życzę powodzenia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pigwa
 Opinia

Witam chciałabym napisać że brak kultury w tym zakładzie chamstwo mówię o tych co nad nami są do majstrowej Marioli coś się mówi a ona ludzi znieważa brak zorganizowania chodzi jak ta pawica i magazynierów podrywa a jak coś człowiek zapyta to ma głupia odpowiedz Audyt jak jest to dostają świata ludzi stawiają w niebezpiecznych miejscach a później dziwią się że wypadek nie patrzą że ktoś źle się czuje a derektorka choć człowiek robi pogania nic dziwnego że ludzie uciekają i nikt nie chce pracować a dlaczego bo atmosfera i chamstwo od przełożonych może prezes oprzytomnieje i poprawi sytuację bo będzie gorzej już tak jest

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dorota
 Opinia
@Pigwa 26.08.2017 20:26

Ojeju nie wiedzialam az tak tam zle mialam tam isc do pracy ale zrezygnowalam teraz juz pracuje w innym spokojniejszym zakladzie z tego co widze to niewarto tu pracowac

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karola
 Opinia
@Pigwa 26.08.2017 20:26

Zgadzam sie z tym prosze pania to horror jest i brak szacunku do ludzi juz ludzi jak zwierzeta tam tak traktuja chca krzykiem wymusic albo wymuszaja mysla ze czlowiek to wol . czlowiek by praciwal w tym zakladzie ale preZes musial by zrobic z niektorymi nad nami pirzadek niech czesciej popatrzy co sie dzieje bo juz ludzi dobrych nie idzyska do praca u

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia

Hej mam pytanie, a jak wypadają z miny w jutrzence i czy macie np. kogoś kto robi tylko nocki?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aniak
 Opinia

Kto wam takich bzdur nsopowiadal ze do Ukraińców miasto dopłaca? Bzdura totalna!!!! Fajne bajki i płotki tworzyć je. Na bajkopisarzy Was trzeba zatrudnic

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ahmeda
 Opinia

Czy to prawda, że Ukraińcy pracujący w Jutrzence mają opłacaną stancją przez miasto, sponsorowane obiadki prze zakład pracy? To prawda, że pracują non stop po 12 godzin bez wolnych dni, jak niewolnicy, ale to chyba nie powód, by im dogadzać kosztem gminnej społeczności. na taki system pracy sami się zgodzili. Ciekaw jestem kto poniesie odpowiedzialność w razie wypadku przy pracy. W przemęczeniu jest o to łatwo.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zbulwersowana
 Opinia

Ukrainki pracujące w Jutrzence sponsorowane przez miasto mają darmowy dach nad głową i pożywne obiadki, pracę na dniówkę, by w ciągu 12-sto godzinnej zmiany zbytnio się nie przemęczyły.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
annad
 Opinia

zaczęłam w październiku i jest ok, zmiany ciężkie bo 3 ale jakoś idzie się przyzwyczaić:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kicia
 Opinia

witam, mam zlecenie w D.M. i jest super, nie robią mi problemu gdy nie mogę przyjść:) bo np. jestem chora czy muszę coś załatwić:) polecam serdecznie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Asia
 Opinia

ja również potwierdzam słowa przedmówczyni:) w pełni się z nią zgadzam:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
myszka
 Opinia

witajcie, ma u. zlecenie i jest mi z tym ok, kiedy mogę to chodzę:) zarobki są uzależnione ode mnie:) im więcej chodzę to mam większą wypłatkę:) z tego co wiem to nikt bez umowy nie pracuje więc firma jest spoko:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
stara
 Opinia

Witam wszystkie panie uczulone na mąke .... Jak jest praca to żadna nie wejdzie na mąke a teraz już żadna nie jest uczulona.... Wiecie powinni zweryfikować te wasze zaświadczenia ... Bo co nie którzy bezczelnie wykorzystują ten fakt.. Gratulacje dla przelozonych ... Może w końcu ktoś tym się zainteresuje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja999
 Opinia

Narobiłaś tyle błędów gramatycznych ,że nie wiadomo o co ci chodzi.Nic dziwnego ,że pracujesz w Jutrzence.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxxl
 Opinia

Dla mnie to jest debilizmy żeby nie było można mieć własnego dlugopismu . Tylko gitmowe kury kosztuje 15zl jak zgubisz . Chyba chcą się dorobić na ludziach .To zo łapią na oakeni i ludzie płacą to im jeszcze za mało haha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxxl
 Opinia

A tym co Kaśka złapała na nocy na pslenu w łazience to bardzo dobze. I dobze zrobiła ze je wyrzuciła z pracy. Jeszcze po wina wyrzucić lucynke z kademy. Bo ona też pali w łazience na każdej zmianie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxxl
 Opinia

Tam jest jeden wielki burdel. Najpier było można wychodzić na dwur palić ozez 3dni A teraz już nie można. I tak ludzie palą w łazience i będą palić nadal

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Izy
 Opinia

Znienawidzona Kierowniczka i podlizucha Monika K ... wróciła na weekendy na kademy ten widok za wszystkie krzywdy jakie zaznali ludzie bezcenny,

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Izy
 Opinia

Dziwne bo zawsze na 10 mam wypłate :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Jutrzenka-Dobre Miasto Sp. z o.o. Zakłady Cukiernicze - Dobre Miasto

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jutrzenka-Dobre Miasto Sp. z o.o. Zakłady Cukiernicze

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.