Daro10.07.2024 20:25
W 200% polecam firme, dlaczego? to czytajcie ;zamówiłem u nich tłumiki końcowy i środkowy do mojej Hondy Prelude 5 (wersja angielska) , przesyłka dotarła po dwóch dniach, idealnie pasuje,żadnych problemów z montażem (komplet ze śrubami, uszczelkami i wieszakami).Po kilku tygodniach niestety wydmuchało mi dziurę przed katalizatorem, przeszukałem wiele stron i nic, brak części. Znalazłem u nich cały komplet z częścia która mnie interesowała jednak była dostępna tylko w komplecie. Napisałem do firmy z zapytaniem czy mogą mi sprzedać osobno i ku mojemu szczęściu dostałem odpowiedż pozytywną z natychmiastową wysyłką (dotarło do warsztatu w ciągi JEDNEGO dnia WOW. Niestety wg katalogi i nr. VIN nie pasowała, szok i niedowierzanie. Zadzwoniłem do firmy, może zaszła pomyłka (zdarza się), odebrała bardzo kompetentna osoba, przedstawiłem swój problem z częścią porozmawialiśmy i okazało się (szacun dla Pana, duża wiedza o autach), że moje auto było wyprodukowane w Japoni z kierownicą po prawej stronie( przywiozłem z UK) i ma inaczej zrobiony układ wydechowy a mianowicie- kolektor wydechowy łączy się dwururowym wyjściem przechodząc w jedną rurę(!). I co najważniejsze, padło jedno stwierdzenie od firmy : ZNAJDZIEMY albo zrobimy. Po około godzinie dostałem info że część jest i mogą wysłać na już. Pewnie ciekawi was cena: miłe zaskoczenie 700 zł. szukałem w USA (już ściągałem ze stanów, wszystko mają do preludy ale długo się czeka no i cena razy 3). Oczywiście, żaden problem ze zwrotem części zamówionej wcześniej. Super podejście do klienta i chęć pomocy którą otrzymałem. POLECAM,POLECAM i ode mnie mają super rekomendację. Podajcie dalej bo firma zasługuje na szacun.