Jeszcze nikt nie napisał nic o tej firmie? Będę pierwszy. Załoga to fajna ekipa, niestety nie wszystko wygląda tak dobrze. Warunki w jakich pracują pozostawiają wiele do życzenia. Zwłaszcza Bispol , to inna epoka, wieloletnie zaniedbania i kompletna ignorancja szefostwa dla warunków w jakich pracują ludzie. Jeśli chodzi o Czechowice jest lepiej lecz nie wzorowo. Błędy organizacyjne, zbyt mało ludzi do zleceń jakie są do wykonania. Jeśli chodzi o wynagrodzenia to najniższa jest standardem. Obiecane premie to fikcja, zwłaszcza premia kwartalna. Całą hala pokryta kamerami , właściciel w biurze monitoruje co się dzieje na hali. Nie polecam.
15.10.2024 08:48
Dziękujemy za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami. Każda konstruktywna krytyka jest dla nas cennym źródłem inspiracji, a pochwały stanowią potwierdzenie naszych starań w budowaniu odpowiedniej kultury pracy i podejścia do naszych pracowników. Stale podejmujemy działania mające na celu poprawę warunków pracy we współpracy z firmami, z którymi współdziałamy, jednakże istnieją obszary, na które nie mamy bezpośredniego wpływu.
W kwestii wynagrodzeń minimalnych pragniemy zaznaczyć, że informacje przedstawione w komentarzu nie są zgodne z prawdą. Jeśli chodzi o system premiowy, kwartalne nagrody są przyznawane cyklicznie wyróżniającym się pracownikom, którzy wykazują się zaangażowaniem, kreatywnością i chęcią do pracy.
Jeśli chodzi o monitoring, kamery zostały zainstalowane w niektórych obszarach zakładu, a ich celem jest zapewnienie bezpieczeństwa pracowników oraz ochrona mienia. Monitoring nie jest narzędziem do nadzoru codziennych działań pracowników, a jego instalacja jest zgodna z powszechnie stosowanymi standardami w wielu przedsiębiorstwach.
Zostaw merytoryczną opinię o Farem Poland Robert Rybarski sp.j.