Dzień dobry, co sądzicie o pracy jako Specjalista ds. digitalizacji, gdzie pensja wynosiła 5000–7000 zł brutto? W ogłoszeniu wymagano dobrej znajomości Photoshopa, doświadczenia minimum dwa lata i znajomości języka angielskiego. W zamian można było liczyć na pracę w małym zespole i szansę rozwoju zawodowego. Jak oceniacie wymagania do wynagrodzenia – było warto czy nie?
Dzień dobry, aktualnie poszukiwany jest główny specjalista lub główna specjalistka ds. zamówień publicznych. Wynagrodzenie wynosi od 6000 do 9000 zł brutto za miesiąc. Wymagane jest minimum 3 lata doświadczenia przy zamówieniach publicznych. Oferowana jest praca hybrydowa oraz można liczyć na możliwość rozwoju zawodowego.
Czy ktoś może napisać, jak naprawdę wygląda praca hybrydowa na tym stanowisku? Jak z ilością zadań i wsparciem od zespołu?
Ktoś może napisać, jak wspominacie pracę jako kierownik działu wystaw w tej fundacji? Jakie były realia wynagrodzenia i możliwość rozwoju w praktyce?
W ogłoszeniu wymagali 3 lat doświadczenia w zarządzaniu zespołem, pracy z projektami wystaw i znajomości angielskiego. Wynagrodzenie nie było podane. Oferowali szkolenia, udział w wystawach i pracę w prestiżowej instytucji.