Do wszystkich tych, którzy szukają normalnej, stabilnej, dosyć dobrze opłacanej pracy. Absolutnie odradzam. Nie liczcie w tej firmie na dobre zarobki, poważne traktowanie, nie mówiąc już o perspektywie rozwoju zawodowego oraz należytego docenienia za swoją pracę. Tutaj tego nie znajdziecie. Jedyne co to chaos, (usunięte przez administratora)w zarządzaniu firmą i potencjałem pracowniczym, nielogike, głupie pomysły obecnych (usunięte przez administratora), bałagan. Jesli zależy Wam na stabilizacji życiowej, którą może zagwarantować Wam praca, to pracując tutaj absolutnie tego nie oczekujcie. Firma ta miała faktycznie kiedyś markę i prestiż w Głogowie i jego regionie ale jakieś 3-4 lata temu. Jednak w momencie kiedy za (usunięte przez administratora)zabrał się Pan (usunięte przez administratora), absolwent bodajże (usunięte przez administratora) firma ta zmierza nieuchronnie ku upadkowi. Krzyszkowski Spółka Komandytowa to obecnie synonim nieprofesjonalnosci, nierzetelności, zawalonych terminów w wywiązywaniu się z umów oraz obciachu. Radzę omijać szerokim łukiem. No chyba, że się nie lubicie a za to lubicie robić sobie "psikusy". To zapraszam i do przodu (ulubione powiedzonko Pana (usunięte przez administratora), absolwenta bodajże (usunięte przez administratora)) Jednak pamiętajcie drodzy koledzy. Rynek pracy nie kończy się na Magazynowej 5. I całe szczęście. I od razu życie zostaje się piękne.