Serdecznie polecam oddział Ginekologii i położnictwa w Szpitalu Klinicznym im. Fryderyka Chopina. Oddział pięknie wyremontowany i nowocześnie wyposażony, dodatkowo świetna i fachowa obsługa ze strony lekarzy oraz położnych!Najbardziej chce podziękować doktor Natalii Januszek i doktorowi Jackowi Dziewicowi oraz położnej Stanisławie Kosciak dzięki którym poprzez CC na świat przyszła moja córka. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta wszystko wykonane książkowo, rzetelnie, sumiennie na najwyższym poziomie! Dzięki takiej obsłudze aż chce się wracać, będę zawsze miło wspominać pobyt w szpitalu i każdemu bez wahania polecać ten szpital. Pozdrawiam serdecznie!
Trudno to opisać, jak traktowani są pacjenci na oddziale chirurgii onkologicznej, co niektóre szanowne Panie pielegniarki, nigdy nie powinny pracować w takim zawodzie, gdzie pielęgniarka powinna sprawować profesjonalną i troskliwą opiekę nad zdrowiem i życiem ludzkim na każdym jego etapie. Proszę aby te Panie przeczytały sobie jednak Kodeks etyki zawodowej pielegniareki i położnych i może stosowaly sie do jego zasad .....
Dokładnie tak, pielęgniarki bez empatii, masakra. Szczegolnie p.Lidia ktora opiekowała się nami w sali pooperacyjnej, której jeden z lekarzy dobrze powiedział, aby mówić o sile bólu trzeba by było zamienić się miejscem z pacjentem, a nie stwierdzać że już wszystko zrobiła. Nigdy więcej tego szpitala.
Wypowiem się krótko Chciałem uzyskać pomocy na ambulatorium zostałem potraktowany gorzej jak (usunięte przez administratora) panie z ambulatorium brak podejścia , widać ze w kolejce bul ktoś znajomy Natomiast po 4 godzinach udałem się na Rycerską i tam w ciągu 15 minut byłem przyjęty i czyszczenie gałki ocznej wykonane Szacunek dla personelu na Rycerskiej
Bardzo dobra opieka myślę że uratowano mi życie. Miałam wszczepienie protezy osłaniającą trzustkę po ostrym zapaleni.Bardzo dziękuję.Bronislawa.
Pracował ktoś w tym szpitalu jako magazynier i chciałby podzielić się opinią na temat tejże pracy?

Jak się pracuje w Kliniczny Szpital Wojewódzki NR 1 Im.Fryderyka Chopina w Rzeszowie?
+Zobacz opinie na temat firmy Kliniczny Szpital Wojewódzki NR 1 Im.Fryderyka Chopina w Rzeszowie tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Kliniczny Szpital Wojewódzki NR 1 Im.Fryderyka Chopina w Rzeszowie?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!