Jerzy25.11.2022 08:22
UWAGA (usunięte przez administratora)!!! niestety mialem nieszczescie trafic na ogloszenie Prima Stal p. Sylwii Gurdak, w serwisie OLX. W MARCU 2022 poprosilem o oferte na brame teleskopowa, kontakt swietny, zero problemow, mino duzego dystansu jaki dzieli Krakow i Gdansk. Wstepny projekt dostalem bardzo szybko, ustalikismy wstepna cene i termin pomiaru. Tu termin sie troche wydluzyl ale ok, w koncu dojechal pracownik i zrobil pomiar. Podczas pomiaru zmienilismy typ bramy na inny model. Pracownik wzial ode mnie zaliczke w gotowce. Na szczescie mam pokwitowanie. Na wstawienie slupkow czekalem kolejne 2 miesiace. Po montazu zostal porbany pomiar z natury i miala sie rozpoczac produkcja naszej bramy, furtki i trzech przesel plotu, co mialo treac ok 3 tygodni do miesiaca. To bylo na poczatku Sierpnia br. Od tego momentu brak kontaktu przez miesiac, mimo moich wielokrotnych prob kontaktu. W koncu pani Gurdak oddzwonila z informacja, ze maja problemy bo musza zmienic lokalizacje, itd. Ustalilismy, ze odda mi zaliczke pomniejszona o cene materialow uzytych przy montazu slupkow. Na wylieczenie yej kwoty czekalem kolejny miesiac. Pani Gurdak nie odbierala moich telefonow i nie odpisywala na maile ani smsy. Odebrala jak zadzwonilem z innego numeru!!! Wyslala wyliczenie, ktore zaakceptowalem. To bylo na poczatku Pazdziernika br. Od tego czasu ZERO kontaktu. Slupki sa zamontowane nierowno i na roznych wysokosciah, wiec moj plot bedzie krzywy. Do dzisiaj, mimo wielu prob kontaktu z mojej strony, pani Gurdak nie odezwala sie do mnie. Mamy zle slupki i nie dostalem zwrotu zaliczki. Zdecydowanie nie polecam uslug firmy Prima Stal z Krakowa a juz na pewno nie wolno im placic zadnych zaliczek