Witamy Wszystkich Państwa w im. Auto.EXE.
Chcemy odnieść się do komentarza P. Witolda (tj. P.B.), na który dziś mieliśmy wątpliwą przyjemność natrafić.
Otóż Drodzy Państwo, zdajemy sobie sprawę, że nie ma na ziemi człowieka, który będzie dostawał TYLKO i wyłącznie laurki bo jest to niemożliwe, zdajemy sobie także sprawę, że czasem możemy nie sprostać oczekiwaniom „kogoś” z Państwa, za co od razu tu chcemy Państwa przeprosić, jednak proszę pamiętać, że to nie będzie nasze, założone z góry działanie.
Pragniemy jednak Państwa upewnić, że od początku istnienia Auto.EXE stara się w max. sposób wyjść na przeciw Państwa oczekiwaniom i realizuje działania z największym możliwym standardem i zaangażowaniem oraz co ważne - nastawieniem na Państwa zadowolenie. Dlatego też cenimy sobie każdą Waszą opinię, w tym też i tą NEGATYWNĄ, bo uważamy że Nikt nie jest doskonały i nic tak nie naprawia błędów jak konstruktywna ocena, pokazująca gdzie jeszcze musimy „coś” poprawić. Także nawet NEGATYWNA ocena niesie za sobą POZYTYWNY aspekt, bo pokazuje nam, gdzie jeszcze nie domagamy (o czym możemy przecież nie wiedzieć)
Natomiast przedmiotowy komentarz Pana „Witolda” do takich nie należy.
To nie komentarz, tylko po prostu osobisty JAD „słabego człowieka”, który ma na celu wyrządzić krzywdę osobistą mojej osobie. Osobiście tym się nie przejmuję, bo nie mam do tego żadnych powodów, ale też nie chcę aby ten JAD wprowadzał w błąd potencjalnych naszych klientów, bo to i Oni także staną się de facto ofiarami tego Jadu, stąd moje wyjaśnienie.
Proszę zwróćcie uwagę na argumentację rewelacji tego „Witolda”: - „drogi kolego” - nasze samochody to nie pojazdy sprowadzane (które miałeś okazje rozbierać na złomie) i które wciskałeś innym ludziom, gdzie historia pochodzenia jest nie do weryfikacji (papier wszystko przyjmie) W NASZYM przypadku „drogi kolego” - to TYLKO i WYŁĄCZNIE samochody krajowe, zakupione od nowości w POLSKICH SALONACH. Więc nawet gdybyśmy byli „…” jak próbujesz to wskazać, to w KAŻDYM momencie, KAŻDY wpis z książki serwisowej, KAŻDY może w 100% zweryfikować - to przewaga naszego asortymentu i tym się chwalimy, bo to nasza marka, z której jesteśmy dumni. (Także proszę zaprzestać tych wypocin, chodź rozumiemy, że Ty nie masz o takim asortymencie bladego pojęcia). Osobiście zachęcamy wszystkich przyszłych, naszych klientów do weryfikacji pojazdu w serwisie, czy u swojego mechanika, bo tym budujemy swoją markę, którą to Ci klienci będą nam sami promować (tak działa zadowolenie Państwa i my zdajemy sobie doskonale z tego sprawę).
Dodatkowo na naszej stronie pokazujemy wszystkim historię samochodu w/g wskazań z przeglądów (pdf) - a tego „drogi kolego” nie da się podrobić, podobnie jak historii w systemie serwisowym danej marki na terenie PL.
Niestety internet ma to do siebie, że każdy „g” może wylewać (usunięte przez administratora) na każdego bez ryzyka poniesionej za ten czyn odpowiedzialności karnej, dlatego też korzystasz póki co z tego dobrodziejstwa, podpisując się jako „Witold”. Jednak proszę zapamiętaj Sobie Panie P.B., że taka wypowiedź to dawka energii, która ucelowana na czyjąś krzywdę wychodzi z negatywnego podłoża, a cel rujnowania czyjeś opinii WRACA do właściciela tj. do Ciebie. W tym przypadku wróci NAPEWNO z podwójną siłą, więc naprawdę nie warto „kopać dołków pod czyjeś nogi” - tego Ciebie powinni nauczyć w domu rodzice, a jeżeli nie mieli na to czasu, to przynajmniej szkoła podstawowa. Ale widać, że nie zawsze to czyni. Tak czy inaczej, temat uważamy za zamknięty.
Drodzy Państwo: Was natomiast zachęcamy do sprawdzenia naszych ofert, bo nic tak nie weryfikuje OSZCZERSTW jak ŻYCIE i FAKTY i takie oszczerstwa najlepiej weryfikować Samemu (myślę, że większość Was miała już w swoim życiu do czynienia z podobnymi „słabymi ludźmi”, jak nasz „drogi kolega” ) :) Życzymy Wam wszystkiego najlepszego i udanych zakupów, mamy nadzieję, że właśnie u nas :)
Z wyrazami szacunku
Dyr Auto.EXE Tomasz T.