Niestety moje doświadczenia ze współpracą z Panem Wojciechem są bardzo negatywne. Zdecydowałem się na skorzystanie z jego usług licząc na profesjonalne wsparcie biznesowe, jednak efekty okazały się dalece rozczarowujące. W mojej ocenie rekomendacje, które otrzymałem, przyczyniły się do podjęcia błędnych decyzji skutkujących bardzo poważnymi stratami finansowymi.
Dużym problemem była również komunikacja. Kontakt z doradcą był utrudniony, a uzyskanie odpowiedzi na ważne pytania często zajmowało dużo czasu. W sytuacjach wymagających szybkiej reakcji było to szczególnie frustrujące.
Podczas spotkań odnosiłem także wrażenie, że więcej uwagi poświęcano rozmowom na tematy niezwiązane z prowadzonym doradztwem, w tym długim dyskusjom o pojazdach wojskowych, niż analizie realnych problemów biznesowych. Dodatkowo kilkukrotnie wyczuwałem zapach przypominający marihuanę, co wzbudziło moje wątpliwości co do profesjonalizmu i standardów świadczonych usług.
Po zakończeniu współpracy pozostało mi przekonanie, że zabrakło zarówno odpowiedniego przygotowania merytorycznego, jak i biznesowego podejścia do klienta. Nie polecam współpracy osobom oczekującym rzetelnego, terminowego i profesjonalnego doradztwa.