Przestrzegam Was przed pracą/zleceniami z 3Flow. Od samego początku robili problemy z podpisaniem umowy. Najpierw odwoływanie spotkania gdy byłam dla nich w innym mieście, a później olewanie umowy przez Autenti. Za każdym razem były opóźnienia w płatności za pracę, a teraz nie chcą zupełnie zapłacić. Dzisiaj mija miesiąc opóźnienia od przedawnienia faktury i rozmawiam już z rejestrem dłużników.
Polecam firmę omijać szerokim łukiem.
Właściciel
28.01.2021 14:43
Pani Kamilo,
Jak już w przypływie emocji piszę Pani coś takiego, to wypada potem wyprostować.
Jakbym był złośliwy to też mógłbym z imienia i nazwiska wypisać zarzuty pod Pani adresem...
Kwestia spotkania była związana ze zgraniem terminów... to że odwiedza Pani miasto oddalone o 80km nie obliguje Pani potencjalnego klienta do rzucania wszystkiego aby tam dojechać....
Kwestię opóźnień w umowie i płatnościach już wyjaśniliśmy i wie Pani doskonale, że były związane z niewywiązaniem się przez Panią z ustaleń oraz z tym, że po merytorycznej ocenie Pani pracy, z dnia na dzień porzuciła Pani powierzone jej zadania, wystawiła fakturę (bezprawnie) i przestała odbierać telefon i odpisywać na wiadomości wysyłane przez nas wszelkimi możliwymi formami (mail, sms, messenger, (usunięte przez administratora)
To jest dopiero brak profesjonalizmu!
Ale anonimową szkalującä opinie łatwo napisać prawda?
Życzymy Pani wszystkiego najlepszego, dojrzałości i profesjonalizmu!
Jest Pani młoda, także ma Pani jeszcze czas na naukę.
Przychody i zysk 3Flow Solutions
53,4 tys
2022
2023
2024
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zostaw merytoryczną opinię o 3Flow Solutions Sp. z o.o.
Nie przegap nowości o 3Flow Solutions Sp. z o.o.!