Firma PREFAB POLAND Sp. z o.o., gnieżdząca się w gdańsku przy Sztutowskiej 10
to nic innego jak zakład w którym domyślam się że do końca nie wiadomo o co im chodzi,a jak
niewiadomo o co chodzi to pieniądze są tu przypuszczalnym problemem,doświadczenie tymbardziej
też które jest teraz priorytetalne co przez zamieszanie wywołane jakimś wirusem jest bardzo
dociekliwie sprawdzane u wszystkich.
Trudno się komukolwiek prowadzącego firme dziwić,nikt w pracy nie zamierza trzymać
kiepskich,słabo wydajnych,długo uczących się no bo każdy jest inny jeśli ktoś zdążył o tym
zapomnieć albo mniej ambitnych pracowników np takich jak ja ponieważ nie bardzo zależy
mojej osobie wspinać się po szczeblach kariery gdzie na starość dostanę kopa w tył
jak już nie będe na nic się zdawać bo niestety tak wygląda praca w zakładach produkcyjnych,
a to że masz własne zdanie to ich to nie obchodzi..
Firma proponowała ludziom pracę w jednym z elbląskich portali ogłoszeniowych i było to
jeszcze ogłoszenie jako te opłacone bo premium.Szukali operatorów,pomocników,dojazd
zapewniali rzekomo.Najważniejsze że pan w garniturze ma super..
Zadzwoniłem kiedyś do tej firmy wszystko ładnie,pięknie lecz tylko z pozoru.
Facet z którym rozmawiałem jest niepoważny bo zbywał raz,drugi później po
wstępnej rozmowie kiedy pytałem czy to aktualne,niewspominając że już pod czas drugiego
telefonu nawet nie dał dojść za bardzo do słowa a w między czasie ogłoszenie sobie znikneło
gdzieś po tygodniu jakby nigdy nic...Ciekawe czemu???
A teraz szukacie operatora? Śmiechu warte...