Bolttech Poland

3.3/5

• Kim jesteśmy?
  • Jak się u nas pracuje?
  • Nasze usługi
  • Rzecznik Klienta

Kim jesteśmy?

Jak się u nas pracuje?

Nasze usługi

Rzecznik Klienta

• Skierniewice
Warszawa - Bolttech Poland Sp. z o.o.

5. Opinie o Bolttech Poland

Opinie o Bolttech Poland Warszawa

Nie przegap nowości o Bolttech Poland Sp. z o.o.!

Jan

06.06.2020 06:23

Pierwszy raz miłego zaskoczenie oddałem telefon p20 do naprawy i po trzech dniach był już naprawiony Jestem zadowolony. Nie ukrywam iż rok temu również naprawiałem u państwa telefon i wtedy to była kpina 3 miesiące, telefon krążył a nikt nie wiedział co się z nim dzieje, naprawdę to była żenada, tym razem wielkie zaskoczenie, dziękuję dzięki tej postawie dalej będę ubezpieczał u was telefony
    [email protected]

06.06.2020 13:33

Ciekawe na jakim stanowisku pracuje Pan w Digital Care... Stawiam, że marketing.
    Daniel

14.02.2020 19:29

Opinia pozytywna. Samsung Galaxy A50 z sieci T Mobile. Uszkodzona szybka wyswietlacza. 07.02.2020 zgloszenie szkody. 10.02 pozytywna decyzja. 11.02 kurier odebral przesylke. Z dokumentacji naprawy wynika ze telefon trafil do serwisu 12.02 i tego samego dnia serwis ten opuscil po naprawie. Wymieniona szybka wyswietlacza tasma baterii oraz plyta glowna. Zero doplat nawet u kuriera przy odbiorze przesylki. Telefon dostalem dzis tj 14.02.2020 ????
    XXX

26.05.2020 21:51

Można prosić o kontakt z Panem ?
    Monia

06.06.2020 08:05

I co z tego że można reklamować, jak oni reklamacji nie uznają bo nie widzą problemu. Porażka
    anna

20.04.2020 16:23

CLM200305-8011 - 30 marca wrócił do serwisu nieodebrany telefon po naprawie. ile czasu musi upłynąć, żeby telefon został do mnie wysłany ponownie. pytam w dniu 20 kwietnia.
    Joanna Wysokińska

28.05.2020 13:19

Ja od lutego nie mogę się doprosić o notę korygującą do błędnej faktury z tej firmy! Wczoraj zgłosiłam problem tutaj, ciekawe czy w ogóle doczekam się jakiejś reakcji :(. Jeśli nie to zainteresuję tą firmą Urząd Skarbowy i UOKiK.

03.06.2020 10:48

Po półtorej miesiąca czekania za moim tel okazało się, że telefon mi zgubili. Jednakże w ramach tego dostałam nowy telefon. Nie mogę powiedzieć, bo mimo wszystko zrobili co mogli. Nie jestem zadowolona, że zagubili telefon, ale ze swojej strony zrobili wszystko, by wynagrodzić to zajście. Może napisz reklamację, cokolwiek. ja pisałam wszędzie gdzie tylko się dało ;)
    Iwi87flower

01.06.2020 07:08

Witam. Mam pytanie jesli juz miesiac temu mialam naprawiony telefon w ramach gwarancji a znowu mi sie wyswietlacz stlukl. A pierwsza naprawa musialam doplacic bo wyszlo ponad 1000 zl czy znowu moge oddac telefon do naprawy i go naprawicie w ramach gwarancji uslugi wyswietlacza po raz drugi? Pozdrawiam
    Sebastian

30.05.2020 17:38

Firma delikatnie mówiąc kpina. Jak jeden telefon naprawili mi w 4 dni tak drugi który wysłałem ponad miesiąc temu nadal czeka na naprawę. Jedyna informacja jaką idzie uzyskać po dwóch tygodniach dzwonienia to taka że " Oczekujemy na części ". Części miały być dostarczone do maksymalnie dwóch tygodni, a mija już prawie 4. Ile razy bym nie dzwonił do konsultantów to Jedyne co mogą powiedzieć to tyle ile Idzie sobie samemu sprawdzić w statusie naprawy czyli "oczekiwanie na części". Nie są w stanie określić terminu kiedy i czy w ogóle można spodziewać się naprawionego telefonu. Wyceny też nie dostaniemy.... nie są w stanie określić ponieważ nie ma dostępnego elementu. Już ciężko jest to określić czy to normalne w polityce tej firmy czy po prostu ciężko jest się skonsultować pomiędzy działem obsługi klienta a serwisem który wykonuje naprawę żeby uzyskać Jakiekolwiek informacje. Firma może i dobra (mimo że naprawiając np telefon huawei traci się gwarancję u producenta bo nie są autoryzowanym serwisem) o ile mają na miejscu części. Jeżeli nie to współczuję straconych nerwów. Ryzyk fizyk.... Jak przeczyta to ktoś kompetentny w tej firmie, bardzo proszę o kontakt. Być może uda się w końcu uzyskać jakieś informację odnośnie tej konkretnie naprawy.. Z call center chyba nie ma najmniejszego sensu rozmawiać bo udzielają jedynie informacji takich jakie idzie przeczytać samemu na stronie po wpisaniu numeru zlecenia. (usunięte przez administratora) Pozdrawiam
    Onecompany

30.05.2020 12:26

Firma, która od lutego nie potrafi prawidłowo wystawić faktury i nie dopuszcza do żadnej formy kontaktu. Firma, która tresuje pracowników infolinii do zwodzenia petentów. Firma, która po skasowaniu klienta już go nie zna. Radzę omijać szerokim łukiem.
    Jan

30.05.2020 05:36

Jestem naprawdę mile zaskoczony, naprawa p20 w 4dni, super pozytyw, dodam iż współpracuje z tą firmą drugi raz, i pierwszy to była porażka 3miesiace nie miałem telefonu, oraz ciągłe pomyłki które w czasie pierwszego serwisu wynikały. Tym razem było profesjonalnie. POLECAM
    Onecompany

30.05.2020 12:17

To chyba cud. W internecie istnieją całe stowarzyszenia ludzi rozczarowanych tą firmą. Chyba się tam zapiszę, bo zgłoszenie problemu dot. noty korygującej również na gowork pozostaje bez echa.
    Joanna Wysokińska

28.05.2020 13:24

Jak długo mam czekać na Państwa reakcję w poniższej sprawie? OneCompany Sp. z o.o. Nowy wpis 27.05.2020 09:51 Użytkownicy czekają na odpowiedź 1 dzień. Nazwa działu: Finanse Problem! Dnia 28 lutego 2020 Państwa księgowość wystawiła nieprawidłowo fakturę podając błędne dane adresowe. Poprosiłam o korektę i przez kolejne półtora miesiąca mnie Państwo za pośrednictwem infolinii zwodzili. Dlatego moja firma wysłała pocztą tradycyjną, w 2 egzemplarzach notę korygującą, aby jeden egzemplarz Państwo zachowali, a drugi odesłali do mnie. Wczoraj pocztą tradycyjną zamiast podpisanej noty korygującej otrzymałam TĘ SAMĄ NIEPRAWIDŁOWĄ FAKTURĘ Z LUTEGO. Dziś mamy 27.05.2020 i po 3 miesiącach prostowania tak łatwej sprawy jestem w punkcie wyjścia(!). Dziś próbowałam dodzwonić się do Państwa księgowości, ale osoba z infolinii pod pretekstem przełączenia do specjalisty zrzuciła połączenie nadal do kolejki oczekujących w Infolinii(!). Wysłałam też dziś prośbę o pomoc do Państwa Rzecznika, ale otrzymałam automatyczną odpowiedź, że mam pisać do infolinii ze względu na zwolnienie lekarskie. Ta wiadomość do Państwa to już ostatnia polubowna próba otrzymania korekty do faktury. Joanna Wysokińska, Coowner OneCompany Sp. z o.o.
    OneCompany Sp. z o.o.

27.05.2020 09:51

Nina Wyszomirska

28.05.2020 13:12

Też z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
    Marcin123755

28.05.2020 00:27

Witam dopłacałeś coś do naprawy za tylną obudowę
    Oola4598

24.05.2020 11:22

Ja ze swojej strony moge polecić tą firmę. Placilam ubezpieczenie w play ochrona WYŚWIETLACZA EXTRA. Telefon dotarł do mnie maks w tydzień czasu, oddalam go chyba 25 kwietnia a przyszedł 6 maja przez majowke trochę sie przedłużyło. Mialam lekko rozbity ekran na dole telefonu. Huawei matte 20lite, działa bez zarzutów, naprawiony i oddany na czas. Tez mialam wątpliwości co do tej firmy. Ale naprawili zanim zaczelam dzwonić do nich. Maja problem troche z obsługą na infolini oraz to ze telefon dotarl do mnie a w statusie nadal widniał ze w oczekiwaniu na dostarczenie do klienta nie pamietam dokładnie. Jedyne zastrzeżenie co do infolini ktora powinna moim zdaniem byc obsługiwana przez kogos kto sie zna na telefonach itp. Ale jesli chodzi o naprawienie i zwrot to bez zarzutów moze trafiłam na dobry serwis badz ogarniętych ludzi. Pozdrawiam
    JONA

11.05.2020 11:23

Dzień dobry, moja cierpliwość się skończyła, od dwóch miesięcy walczę z tą złodziejską firmą. Czy ktoś z oszukanych chce dołączyć do POZWU ZBIOROWEGO? Jestem zdeterminowana. Proszę o dołączanie do grupy (usunięte przez administratora) PRZEZ DIGITAL CARE i odszukanie postu o pozwie zbiorowym.
    Ania

22.05.2020 16:38

Daj jakiś link albo podpowiedz, gdzie szukać.
    Zażenowana

22.05.2020 13:34

Totalna żenada. Nie dość, że ceny naprawy wywindowane, telefon nie odesłany w terminie, nie wspomnę o wypłaceniu pieniędzy z ubezpieczenia. NIE POLECAM.
    Patrycja ????

21.05.2020 17:55

Moja opinia pozytywna nie mam zastrzeżeń telefon bardzo szybko odebrany do serwisu przez firmę jak również bardzo szybko naprawiony ????. Polecam
    Pietrzykowski79

19.05.2020 21:35

CLM200505-8182 To jakaś porażka. Telefon Samsung s8 wysłany z lekko uszkodzonym rogiem szkła a serwis twierdzi że jest uszkodzona płyta główna mikrofon i wejscie usb. Telefon odesłany sprawny a tu takie teorie, stwierdzili że koszt naprawy przewyższa wartość telefonu i do tego dostałem ofertę wymiany na inny telefon za kwotę 600 zł lub samsung s10 z dopłatą 2117 zł po dzwonieniu że telefon był sprawny i że warunki nie odpowiadają to ptzesłali mi tą samą propozycję wymiany to jakaś kpina. Nie polecam gdyż sama wymiana szkła na stronie samsuga kosztuje 420 zł wraz z baterią a ubespieczenie podlega wymianie do kwoty 800 zł.
    Dawid

18.05.2020 16:36

Serwis tragedia nikomu nie polecam
    Marzena

16.05.2020 14:23

Witam wszystkich poszkodowanych! Ja również zostałam bezczelnie oszukana przez firmę Digital Care. Mam usługę w Play 360 w ramach, której przysługuje mi ubezpieczenie na pokrycie kosztów naprawy w kwocie 1000 zł. Pod koniec kwietnia oddałam telefon iphone xs do naprawy. Uszkodzenie: potłuczona (pajączek) tylna obudowa i małe pęknięcie wyświetlacza. Po rozmowie z konsultantem, który wypytał, czy na pewno mam te dwie części uszkodzone, bo jak powiedział w przypadku uszkodzeń tylko jednej części naprawa nie przysługuje, Zapewniłam, że obydwie części są uszkodzone, dokładnie je opisując. Zastosowałam się do wszystkich wytycznych zawartych w regulaminie i odpowiednio przygotowałam telefon do przesyłki. Kurier przyjechał po urządzenie, a mi pozostało oczekiwanie na wynik ekspertyzy, Spodziewałam się, że będę musiała dopłacić do naprawy, bo sprawdzając w serwisach dowiedziałam się, że koszt naprawy mojego telefony obejmujący wymianę obydwu części mieści się w granicach 1600 zł. Czyli ubezpieczenie 1000 zł już mam plus ok. 6 stówek trzeba dopłacić. Jakie było moje zdziwienie, kiedy otrzymałam na maila wiadomość, że w przypadku mojego urządzenia i uszkodzeń, jakie opisałam wyżej, serwis nie wykonuje napraw, a jedynie wymienia na "nowe" urządzenie. I uwaga mam im dopłacić 1779 zł!!! Takie zalecenia od producenta! To dlaczego nikt mi tego nie powiedział kiedy zgłaszałam urządzenie do naprawy??!!! Nie zdecydowałabym się już wtedy na te warunki. Po co to ubezpieczenie, skoro nie naprawiacie, tylko wymieniacie na nowe urządzenia???!!! Oczywiście, że się nie zgodziłam. Dla mnie to wyłudzenie i (usunięte przez administratora) Zostałam okłamana już na samym początku, kiedy zapewniano mnie, że przysługuje mi naprawa. Czytam regulaminy i ten, również przeczytałam. Rozumiem, że koszt naprawy czasem przewyższa koszty nowego urządzenia i wtedy składa się propozycję wymiany na nowe. Ale nie spodziewałam się, że w moim przypadku serwis z miejsca odmawia wymiany uszkodzonych części, a proponuje według zaleceń producenta nowe urządzenie. Innej decyzji tam nie ma!!! To skandal!!! Zostałam zwyczajnie naciągnięta. Jakby jeszcze tego było mało, po moim braku zgody na postawione warunki otrzymałam po prawe 3 tygodniach z powrotem mój telefon. O zgrozo!!! Kurier zostawił paczkę pod drzwiami. Od czasu pandemii tak robią i nie wiesz, kiedy nawet podjechał i odjechał. Otworzyłam paczkę i zobaczyłam swój telefon w stanie opłakanym. Stłuczenia i pęknięcia na całości powierzchni telefonu, szczególnie w części wyświetlacza, który wysyłając do serwisu miał tylko jedno małe pęknięcie. Nie wierzyłam własnym oczom. Jak można było w takim stanie odesłać mi telefon. Napisałam z miejsca reklamację opisując obecny stan urządzenia, który uległ znacznemu pogorszeniu. Zażądałam dokumentacji zdjęciowej z dnia przyjęcia telefonu do naprawy. Bardzo szybko dostałam odpowiedź....Uwaga, to już jawna kpina i szyderstwo z człowieka. Najpierw przyznają, że nie ma i nigdy nie było możliwości naprawy mojego telefonu ze względu na zalecenia od producenta: "Uprzejmie wyjaśniamy, że w przypadku pewnych uszkodzeń zdefiniowanych przez producenta tj. firmę Apple, jedyną autoryzowaną formą naprawy jest wymiana całego urządzenia. Są to przypadki, w których wymiana komponentów nie jest możliwa. W tym wypadku uszkodzona obudowa nie pozwala na poprawny montaż ekranu dotykowego. Jednocześnie obudowa urządzenia Apple nie podlega autoryzowanej wymianie. Producent nie przewiduje wymiany tego komponentu. " A później przyznają, że kompletnie zniszczyli mi telefon, bo sobie w nim pogrzebali, a nie powinni skoro nie naprawiają! "W związku z otrzymaną reklamacją dotyczącą odesłania urządzenia w gorszym stanie uprzejmie wyjaśniam, iż diagnostyka urządzenia przeprowadzana po przyjęciu w punkcie serwisowym wymaga demontażu uszkodzonych elementów. W trakcie procesu diagnostycznego technik musi otworzyć urządzenie. Proces ten przebiega według schematów i zaleceń producenta. Jeśli wyświetlacz oraz obudowa urządzenia posiadają uszkodzenia mechaniczne, w trakcie tego procesu mogą one się powiększyć. Może dojść także do popękania całego elementu, co wynika z charakterystyki materiału, z którego jest wykonany. Uszkodzone elementy mają wpływ na pozostałe podzespoły i w każdej chwili mogą doprowadzić do pogorszenia lub zaprzestania pracy urządzenia, jeśli nie zostaną poddane naprawie. Mając na uwadze powyższe wyjaśnienia, serwis nie ponosi odpowiedzialności za pogorszenie stanu uszkodzonego urządzenia." Jedno wyklucza drugie! Zgłoszę sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta!!! To niedopuszczalne, żeby tak traktować klientów. Bardzo odradzam, przemyślcie zanim znowu zdecydujecie się na ubezpieczenie swojego telefonu. Z regulaminu niewiele wynika, wydaje Ci się, że jest rzetelny i ok. Szopki wychodzą dopiero w momencie zgłoszenia zdarzenia.
    nnn

14.05.2020 13:13

Dziekuję za szybką naprawę teleonu naprawdę szybko się z awarią uporali po nie całym tygodniu telefon był u mnie z powrotem dzięki śliczne
    mariusz

13.05.2020 22:15

Totalne nieporozumienie. Wykorzystują mętne i niejednoznaczne zapisy warunków w swoim celu . Możesz oczywiście iść do sądu. ale kto będzie angażował energię i koszty na sądy. HA HA (usunięte przez administratora) kombinatorstwo i jaky tu nie zapłacić bo nie mogę przesłać wraku telefonu bo go utopiłem tak że wydobycie jest nieopłacalne.. Najlepiej kupić telefon używać rok rozbić o asfalt . odesłać i wtedy dadzą ci nowy
    Daniel

13.05.2020 20:24

Bardzo profesjonalne podejście do sprawy, telefon szybko zabrany, naprawiany i po 7 dniach u mnie. Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bolttech Poland?

Kontakt - Bolttech Poland Sp. z o.o.

Marszałkowska 126/134 00-008 Warszawa

Branża główna: Wsparcie ubezpieczeń
    Aga

13.05.2020 12:53

Witam. ja oddałam telefon z pęknietym wyświetlaczem 6.05 (odebrał kurier)dzis jest 13.05 telefon wrócił naprawiony. Dziekuję
    Aga

13.05.2020 12:45

witam.Ja oddałam urządzenie z pęknietym ekranem 6.05 odebrał kurier dzis jest 13.05 i telefon wrócił naprawiony.Dziekuję
    SDZ

12.05.2020 10:03

Firma digital care niestety zawiodła... opłacałam ubezpieczenie wyświetlacza 2 lata, gdy wysłałam tlefon by wymienić pękniętą szybkę-wyświetlacz wyliczyli naprawę na 981 zł.... tyle to kosztuje nowy telefon który posiadam. Zaznaczę że telefon działał bez zarzutu pomimo pękniętej szybki a oni nawymyślali usterki, niby z troski o pełną sprawność telefonu. I czekam na zwrot bez naprawy.... masakra, Nie polecam firmy, ani opłacania wyświetlacza.
    Weronika

12.05.2020 07:38

Jestem za, podaj link
    #dramat

07.04.2020 17:21

Okropna firma ubezpieczeniowa. Oddalam telefon do naprawy 4 miesiace temu, doplacilam 100 zl ,oddali w tym samym stanie. Wspomne tez ze probowali odebrac zastepczy duzo wczesniej i zostawic mnie bez telefonu. Czekam na zwrot na konto. Nie polecam.
    Iwi88

11.04.2020 07:26

Ja też sie przyłaczę. Czekam juz drugi miesiąc na telefon
    JONA

11.05.2020 11:00

Czy jest już wystosowany pozew przeciwko tej firmie? Przyłączę się, proszę o jakiekolwiek dane, tak bym mogła skontaktować się i dołączyć.

08.05.2020 13:16

KU przestrodze CLM200321-8120. Dziś dostałam taki e-mail od rzecznika, odnośnie mojego telefonu, może wasze telefony też się zagubią "Szanowna Pani, najmocniej przepraszam za tak długi czas oczekiwania na odpowiedź z naszej strony. Zgodnie z informacjami jakie otrzymałam z serwisu, niestety Pani urządzenie zaginęło. W związku z tym chcielibyśmy zaproponować Pani nowe urządzenie. Ponieważ model, który przekazała Pani do naprawy nie jest już dostępny, proponujemy model nowszy - Sony Xperia XZ3 H8416 4/64GB Single SIM w kolorze czarnym. Będę wdzięczna za informację czy to rozwiązanie spotkało się z Pani uznaniem. Ponieważ w przyszły tygodniu będę nieobecna bardzo proszę o przekazanie informacji również na adres: [email protected] – przekażę informację o kolejnych krokach odpowiednim osobom." Brak słów..... Serwis chapeau bas ://///

08.05.2020 13:13

Profesjonalne podejście do sprawy szybka naprawa polecam
    Martyna

07.05.2020 12:45

Telefon do serwisu oddałam jakoś ponad tydzień temu(pekniety ekran i zepsuty wyświetlacz) , wczoraj otrzymałam wiadomość że trwa naprawa urządzenia a już dziś rano otrzymałam naprawiony telefon od kuriera. Jestem bardzo zadowolona mimo że jak wysłałam urządzenie to czytałam opinie i przyznam szczerze że martwiłam się że coś pójdzie nie tak. Ale wszystko jest super! Dzięki wielkie!

07.05.2020 13:22

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naprawy.
    HTC 12+

04.05.2020 14:57

Naprawienie wyświetlacza kosztuje za dużo dlatego miałem dopłacić. Odmówiłem. 3 tydzień czekam na odesłanie mojego telefonu. Ta firma to parodia!

04.05.2020 12:48

Odesłałam telefon do tej firmy ze zbitą obudowa z tyłu telefonu i tylnim aparatem. Po czym dostaje informacje ze jest uszkodzona płyta główna chociaż przed wysłałaniem telefonu wszystko działało bez zarzutów. I oczywiście trzeba dopłacić 700 zł za naprawe. Poprosiłam o odesłanie telefonu spowrotem do mnie i od tygodnia cisza żadnej informacji oraz brak telefonu.(usunięte przez administratora)

04.05.2020 12:57

Napisz do nas na adres: [email protected] z podaniem numeru zgłoszenia, zaczynającego się od CLM. Wtedy będziemy mogli zweryfikować przebieg zgłoszenia i podjąć odpowiednie kroki.
    Gabriela

30.04.2020 15:17

Jestem zadowolona z usług ubezpieczalni 2 razy oddałam telefon do naprawy (pęknięta szybka, rozlany ekran) i 2 razy otrzymałam zupełnie nowy telefon(iPhone 7)Jestem bardzo zadowolona z ubezpieczalni! Polecam!

30.04.2020 15:34

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z usługi.
    Andrzejsin

28.04.2020 17:44

Dzień dobry, czy mógł bym prosić o rzetelna informacje czego dokładnie dotyczy ubezpieczenie? Namówiono mnie w salonie przy zakupie aparatu aby wykupić ubezpieczenie, szczególnie w przypadku iPhone ponieważ ma szklany wyświetlacz i obudowę tylną, a w dniu dzisiejszym dostałem odmowę że względu na to że szkło tylne nie podlega ubezpieczeniu?!

29.04.2020 10:37

Dzień dobry, szczegółowy zakres ochrony jest zależny od programu. Niemniej jednak w każdym z nich ochronie w zakresie uszkodzeń mechanicznych podlega wyświetlacz i dodatkowe elementy, jeśli zostały uszkodzone wraz z nim. Aby uzyskać więcej informacji zapraszamy do kontaktu pod adresem: [email protected]

29.04.2020 08:45

Witam, Czy mają Państwo jakąś informację od Likwidatora z serwisu, tego, który zajmuje się wysłaniem mojego nienaprawionego telefonu? Likwidator od poniedziałku miał 2 dni robocze na odpowiedź, dziś mijają i nie dostałam żadnej informacji, nawet numeru przesyłki dot wysłania telefonu do mnie, czy chociażby powodu zwlekania z odesłaniem mojego telefonu. Chciałabym odzyskać telefon, pisała Pani że będzie osobiście monitorować sprawę i od dwóch dni nic się nie dzieje, cisza... Chcę tylko mój telefon, by go naprawić, chyba trudno wam to zrozumieć... Z  poważaniem,  Joanna Nastachowska PS. Czy otrzymano moją Reklamacje? Bo nawet nie dostałam potwierdzenia otrzymania.

29.04.2020 09:33

Pani Joanno, otrzymaliśmy Pani reklamację i prowadzimy działania z serwisem aby Pani telefon został jak najszybciej odesłany.

29.04.2020 08:31

Zgłoszenie CLM 200321-8120 Witam, czy otrzymano jakąkolwiek informację od Likwidatora z serwisu dot. zwlekania z wysyłką mojego nienaprawionego telefonu z serwisu? Czy mogą Państwo określić, kiedy sprzęt zostanie wysłany?
    zmasz

28.04.2020 14:01

Zgłoszenie CLM200427-5499 Firma odrzuciła zgłoszenie z uzasadnieniem "Zgłoszone przez Ciebie uszkodzenie jest poza zakresem Twojego ubezpieczenia." . Opis uszkodzenia: przebarwienia na ekranie, niedziałający dotyk. Dziwne płacąc ubezpieczenie. w warunkach nie ma mowy jakiego rodzaju ma być uszkodzenie ekranu. Z doświadczenie wiem że takie uszkodzenia mimo że nie są widoczne w postaci np. pękniętego ekranu powstają wyniku uszkodzeń mechanicznych. Ideą tego ubezpieczenia jest zabezpieczenie użytkownika przed właśnie takimi zdarzeniami losowymi. Przykro mi to stwierdzić ale podejście firmy do klienta jest bardzo słabe. Brak uzasadnienia odmowy. Nie polecam firmy

28.04.2020 14:10

Odmowa została wydana na podstawie Ogólnych Warunków Ubezpieczenia z powodu braku okoliczności zdarzenia. Pismo wraz z wyjaśnieniem wysłaliśmy na adres e-mail.
    Andrzejsin

28.04.2020 20:40

Naturalną rzeczą jest chyba że klient dostał maila wraz z uzasadnieniem... Tylko to rzadne uzasadnienie.... Po co nam ubezpieczenie skoro większość przypadków dostaje odmowę...! Również dostałem odmowę ponieważ obudowa nie podlega ubezpieczeniu mimo że wspólnie zapewniano mnie ze w przypadku iPhone podlega, ponieważ jest szklana... Po dwóch latach płacenia ubezpieczenia dochodzę do wniosku że błoto bezsensowne :-(

24.04.2020 21:03

Witam, od 27 marca mój telefon jest w ubezpieczalni a od 7 kwietnia do nadal podobno jest w serwisie. Po świętach Wielkiejnocy zadzwoniłam do Państwa na infolinię i grzecznie powiedziałam, iż rezygnuję z państwa usług, ponieważ szybciej naprawię telefon sama, niż mam czekać, aż serwis łaskawie to zrobi. 16 kwietnia dostałam decyzję, że pieniądze z kosztorysu zostaną przelane na konto bankowe, które podałam telefonicznie. Konsultant powiedział, iż 5-7 dni roboczych zajmuje cały proces zlecenia przelewu i mniej więcej w tym samym czasie wysłany będzie telefon. We wtorek zauważyłam środki na koncie, wysłane z ubezpieczalni. Do dnia dzisiejszego jednak nie otrzymałam telefonu, co więcej, żadnej konkretnej daty wysłania i zwrotu telefonu. Nie dość, że totalnie olali państwo moje zgłoszenie i telefon w ciągu 2 tyg nie został nawet tknięty w serwisie, by go naprawić; wiadomości e-mail, na które nie ma żadnej odpowiedzi, to zdążyłam dostać już wiadomości, że wysyłają Państwo kuriera po odbiór telefonu zastępczego. Zgodnie z regulaminem, telefon zastępczy mam prawo oddać kilka dni po otrzymaniu mojego telefonu. Mam już dosyć dzwonienia i dopraszania się o zwrot mojego telefonu. Dzięki Państwu i temu, że nic Państwo nie robią, by zwrócić mi telefon, tylko go Państwo bezprawnie przetrzymują, nie mając powodu (zrezygnowałam z naprawy, a pieniądze na naprawę dostałam we wtorek). Wobec powyższego, informuję, że 27 kwietnia mija 7 dzień roboczy od dnia otrzymania decyzji o zwrocie kosztów. Jeżeli w poniedziałek do 14-stej nie dostanę informacji o wysyłce mojego telefonu, będę zmuszona zgłosić sprawę na policję o przywłaszczenie mojej własności i bezprawne przetrzymywanie mojego telefonu. W tej sytuacji to ja jestem osobą pokrzywdzoną i oszukaną. Jestem na skraju wyczerpania emocjonalnego, ponieważ dzwoniąc i prosząc o zwrot mojego telefonu, poniżam się i dopraszam bezskutecznie. Jeszcze raz bardzo dziękuję za takie potraktowanie mnie- klienta waszych usług....

27.04.2020 09:40

Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji. Napisz do nas na adres: [email protected] z podaniem numeru CLM. Wówczas będziemy mogli podjąć odpowiednie kroki.

27.04.2020 10:37

Już dwa razy napisałam, zero odezwu. dziś kurier miał odebrać telefon zastępczy, zadzwoniłam i poinformowałam go, że dopóki nie dostanę telefonu, nie oddam zastępczego, bo nie mam takiego obowiązku oddawać telefonu zastępczego, skoro nie oddaliście mi mojego telefonu. Nr sprawy CLM 200321-8120 (usunięte przez administratora)
    NikT

25.04.2020 23:45

Odebrslem bo nie chcialem dopłacać 140 . Okazuje sie że umowa z plusem zobowiazuje do naprawy wszystkiego albo niczego ( nawet ekranu) . Pogodziłem sie z losem i ponownie wysłałem ten sam telefon . Odpowiedź ,koszt dodatkowy 240.Przypadek? Zgosilem zapytanie o wyjasnienie różnicy. Czekam na odpowiedź.
    Haha

06.04.2020 14:51

Żenująca firma. Drugi raz oddaje ten sam model HTC 12+ do naprawy. I drugi raz naprawić nie mogą o czym dowiaduje się po 3 tygodniach. Oferują jakiś xaomi albo dopłatę ponad 300 zł bo przekroczyłem limit.. A i tak części nie mają ani tego samego modelu na stanie. Porażka (usunięte przez administratora)
    Iwona

23.04.2020 12:03

Czyli nie prawdą jest, że montujecie nową część w miejsce uszkodzonej skoro nie respektujecie na ową część gwarancji producenta ( w moim przypadku 1 roczną)

23.04.2020 12:10

Serwisy, z którymi współpracujemy są zobowiązane do wykorzystywania jedynie nowych i oryginalnych części zamówionych u producenta. Po naprawie, wraz z urządzeniem serwis przekazuje raport wraz z wykazem wymienionych części i oznaczeniem numeru katalogowego.
    Babka

23.01.2020 19:32

Omijać szerokim łukiem owe ubezp.zarówno jak i firme typowe naciąganie na kase jeżeli nawet wymienią ci rozbity wyświetlacz to i tak obcìążą jakimi bztetami a to mikrofon nie działa,aparat uszkodzony, nic tylko jeleniu płać nigdy więcej każdemu znajomemu o tym mówie i znajomi znajomym ostrzegają się przed naciągaczami
    Iwona

21.04.2020 17:33

" Informację taką otrzymują Państwo przed podpisaniem umowy." Ta informacja jest kłamstwem, nikt nie opowiada szczegółowo na czym polega Wasze ubezpieczenie

22.04.2020 09:50

Przed zakupem ochrony u operatora powinni Państwo otrzymać regulamin lub Ogólne Warunki Ubezpieczenia, zależnie od programu. W dokumentach tych są opisane wszelkie warunki.
    Masakra

21.04.2020 18:12

Nie polecam brać telefonów zastępczych, ani korzystać z ich usług. Wysyłają jakieś stare PADŁO jako "telefon zastępczy" bez etui ani szkła hartowanego, pękł mi ekran i teraz zażyczyli sobie 360 zł gdzie nowy telefon kosztuje 500 zł! Z chęcią bym zrezygnował ale znając życie jeszcze większy koszt w związku z zerwaniem umowy.

Zostaw merytoryczną opinię o Bolttech Poland Sp. z o.o.