Fibrax Sanok

• Czerteż
  • Bykowce
  • Międzybrodzie

3. Opinie o pracodawcach Sanok
  5. Opinie o Fibrax Sanok Sp. z o.o.

Opinie o Fibrax Sanok Sanok

Nie przegap nowości o Fibrax Sanok Sp. z o.o.!

Maplan xxx

22.06.2018 00:29

Jest tam bardz ciezko , palce po tygodniu odpadaja radia nie wolno sluchac, tak plany ustalaja ze masakra ludzie tam padata po 8 godzinach Na haki jest 40 stopni i nawet wiatraka nie a inni siedza sb w biurze z klima i z wiatraczkiem , radyjkiem i dwoma laptopami i patrza sb na fb a ty robisz jak dureń i latasz po hali Masakra !!!!!!
    Jacek

26.06.2018 14:30

Na czym polega praca? Czy jest czas na powiedzmy papierosa napicie się wody? Czy 8 godzin stoisz przy maszynie bez przerwy? Jakie są czasy wulkanizacji? Co ile wyciąga się części z form?
    Desma panstone

24.08.2018 00:30

Praca polega na normalnej pracy a nie ciagłej gonitwie i skracaniu czasu , bo ktos wymyslil taki plan ze na czasie technologicznym jest sie ciezko wyrobic . Ludzio powino sie ułatwic prace a nie ciagle pogarszac , a teraz firmy powiny dbac o pracownika zeby pracował a nie po 3 miesiacach sie zwalniał bo firma wtedy jest na tym stratna Nie kazdego stac zeby szybko robi a te co pokazuja i robia szybko to niech tak dalej to zobacza co bedzie za jakich czas beda robic za 3 osoby jak teraz robia prawie za dwie tak dalej powodzenia!!!!!!
    Shrek

24.08.2018 00:19

Jest tam ciezko i goraco , palce po tygodniu mozna stopic , plany sa wydymane w kosmos Mojim zadanie postawil bym ta osobe ktora po wymyslała takie plany i ciekawe czy by zrobila . Daj cie ludziom norlamnie pracowac a nie od wjazdu do wjazdu i to ciezko sie wyrobic
    Ewelina

25.07.2018 11:54

Jesli ktoś chce dobrze zarabiać to bez pracy nie ma na to szans.
    mati.77des

28.07.2018 15:04

Jak chcesz pracować o dobrze zarabiać to nie w tej firmie... tutaj się tylko pracuje i to ciężko... nie zarabia się dobrze.

Kontakt - Fibrax Sanok Sp. z o.o.

Okrzei 3 38-500 Sanok

KRS:0000205797

Branże: Wyroby z tworzyw i gumy
    Wieloletni pracownik

23.07.2018 20:38

Plusy: z ludźmi na produkcji da się żyć, soboty podwójnie płatne, dodatki socjalne, jest mikrofala, automaty z kawą, wafelkami i napojami, jak się dobrze liże można wywalczyć jakiś awans na wątpliwe stanowisko. Minusy: duszno na hali, plany wyliczane na styk, fatalny stan maszyn i osprzętu, zakaz słuchania radia, spodnie robocze to chyba na zimę, wszędzie kamery, bardzo niskie premie zabierane za byle co, SŁABE ZAROBKI!!! Osobiście: wszystko można znieść ale żeby po kilku latach pracy w takich warunkach nie dać ludziom godnie zarobić to po prostu złodziejstwo tym bardziej że kasa na pseudo mechaników czy pseudo technologów jest. Nawet Ukraińcy już tutaj nie chcą robić bo kasa nieadekwatna do wysiłku jaki trzeba włożyć w tą pracę. Dajcie ludziom godnie zarobić a wszyscy będą zadowoleni chodzić!
    Bara

23.07.2018 23:05

Na jakie zarobki można liczyć w firmie mniej więcej?
    desma&maplan

24.07.2018 12:47

Po kilku latach bez wyjścia w sobotę ciężko jest zarobić choćby 2500. Ba nawet 2000 tys na początku nie zarobisz a w sobotę cię nie puszczą jak jesteś nowy i jeszcze nic wiele nie umiesz. Zresztą sobota to też loteria, raz idzie dwie maszyny, raz pięć i nieraz są kolejki na sobotę i idą ci bardziej doświadczeni bo w soboty na hali nie ma ani brygadzisty ani co gorsze mechanika a psuje się tu dosłownie wszystko. Nie wiem jakie stawki mają nowi ale pewnie coś nie więcej niż 14 na godzinę a może i mniej. Starzy pracownicy produkcji może coś koło 16 zł czyli dalej bida z nędza. Takie same pieniądze można zarobić w wielu innych zakładach. Soboty podwójnie płatne czyli jak masz te 14 na godzinę to razy dwa i wychodzi 28 na godzinę. Socjalne zależy od dochodów rodzinnych. Premia frekwencyjna plus premia motywacyjna za plany ale tego jest jak kot napłakał i jeszcze jak ci cofną wyrób i będziesz w gronie trzech osób z największą ilością takich cofek w miesiącu to ci całą motywacyjną zabiorą nawet jak po mimo tych słabości w inne dni zapierda... za trzech. Mechanicy zarabiają znacznie lepiej choć tak naprawdę może z jeden czy dwóch się do tego tak naprawdę nadaje... maszyny się psują na potęgę często te same usterki a naprawy są doraźne, nie likwidują przyczyny a tylko skutki. Po paru dniach znowu maszyna leży i kwiczy. Aha jest możliwość podobno wyjechania do pracy do głównej siedziby tej firmy w Walii, podobno my tu mamy (usunięte przez administratora) zagłady w porównaniu do tego co w Walii. Ja właśnie jestem na etapie szukania innej pracy bo tu jest coraz gorzej a zarobki stoją w miejscu albo ci łaskawie podniosą po roku 50 groszy a wszystko w koło drożeje. Kpina z ludzi wyzysk powinni to zaorać.
    Zof

01.07.2018 22:06

Jak wygląda praca na maszynach? Jakie czasy wulkanizacji? Czy jest bardzo ciężko? Proszę o konkretne wypowiedzi osób które pracują w firmie lub pracowały.
    Adamko

10.06.2018 21:57

Jak wygląda praca w firmie na formowaniu wtryskowym? Na jakie zarobki można liczyć tak przez pierwszy rok?

Zostaw merytoryczną opinię o Fibrax Sanok Sp. z o.o.