Opinie o Airpoint Sp. z o.o. w Warszawa

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o firmie Airpoint Sp. z o.o.. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w Airpoint Sp. z o.o. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Rozrywka i rekreacja - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Airpoint Sp. z o.o. w Warszawa

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis

Czy nowo zatrudnione osoby w Airpoint Sp. z o.o. otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

Jan Nowy wpis
@Pytanie

Firma, preferuje smieciówki - umowy zlecenie, oraz status studenta by minimalizować koszty a maksymalizować zyski.

Jak długo trwa proces awansu w Airpoint Sp. z o.o.?

Jan
@Pytanie

Po około 1.5 roku jest podwyżka 1.50 zł do 2 zł - w zależności od zaangażowania pracownika.

Irena Nowy wpis
@Jan

Czyli 1,5 jest gwarantowane nieważne jak to zaangażowanie zostałoby ocenione? I to tak co 1,5 roku cyklicznie się dzieje?

Jan Nowy wpis
@Irena

Szefostwo niechętnie daje podwyżki większe niż obowiązująca stawka minimalna, ewentualnie 1-2 zł ponad

Jan

Gdy zaczynałem pracę w Airpoint spotkał mnie dość spory szok w momencie kiedy dowiedziałem się na rozmowie rekrutacyjnej, że zaczynam pracę za poniżej 20 zł netto w 2020 roku (mniej więcej tyle co w jakiejś sieciowej kawiarnii). Po prawie roku pracy dostałem bardzo ciężko wywalczoną podwyżkę do powiedzmy 20 paru złotych, co uważam za trochę skandaliczne mając na uwadze ile kosztuje “godzina lotu” w tej firmie, a z doniesień u konkurencyjnych firm wynagrodzenie przewyższa dwukrotnie wynagrodzenie w tej firmie za podobny wkład pracy i zakres obowiązków. Dodatkowo instruktor symulatorowy jest również sprzątaczką i kelnerem w lokalu, gdyż firma nie jest w stanie pozwolić sobie na usługę sprzątającą. Atmosfera w firmie i pomiędzy współpracownikami jest nieprzyjemna, zarząd skupia się na swoich korzyściach zamiast rozwijać jakość usługi. Odszedłem z firmy gdyż byłem zmęczony tym, ze pracodawcy nie podoba się moje podejście do pracy.

Erick

Współpracowałem z chłopcem, który mienił się instruktorem Boeinga 737-800. Wyjątkowo chamski człowiek, który wywiera negatywną presję na osoby, które testuje z lotu w symulatorze. Jest niemiły, bezczelny i naśmiewający się z braku umiejętności w obsługiwaniu szczegółów symulatora. Jego zachowanie moim zdaniem podpada pod mobbing. Uważam, że AirPoint powinien mocno zastanowić się nad dalszą współpracą z tym człowiekiem.

Czy brałeś udział w spotkaniu rekrutacyjnym w firmie Airpoint Sp. z o.o.? Czy rekruter weryfikował w jakiś sposób Twoje umiejętności? Jak oceniasz stosunek wymogów podanych w ogłoszeniu do rzeczywistych? Czy była to dla Ciebie łatwa, a może trudna rozmowa?

Czy pracowałeś w firmie Airpoint Sp. z o.o. w miejscowości Warszawa? Opowiedz nam jak wspominasz to zatrudnienie. Od twojego wpisu może zależeć kariera wielu osób.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Airpoint Sp. z o.o. - Warszawa

• Jak się pracuje w Airpoint Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Airpoint Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

Airpoint Sp. z o.o.
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Zwycięzców 42 lok. U5
    03-938 Warszawa
  • NIP: 5252710092 REGON: 367247644 KRS: 0000677044
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)