Versor Engineering Sp. z o.o.

Adres: Lawinowa 1E lok. 31, 85-794 Bydgoszcz

NIP: 5542935907 REGON: 363738606 KRS: 0000602552

Versor Engineering Sp. z o.o.
5 3 24 5 1

Opinie o Versor Engineering Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

1122
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Naprawdę nie mam pojęcia skąd tyle negatywnych opinii praca bardzo ciekawa szefostwo i kierownictwo naprawdę spoko problem z wynagrodzeniami to jakieś bzdury wyssane z palca atmosfera jest super tylko nie liczne osoby mają problemy ze sobą i są ciężkie do współpracy ogólnie polecam tego pracodawcę i życzyłbym sobie i kazdemu żeby w każdym zakładzie były takie problemy

Pomocna?
Tak3Nie1
luby
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Nie polecam pracy w tej firmie, straszna lipa, klimat i szefostwo. Tak jak piszą - wypłaty nie płacone w terminie, (usunięte przez administratora).nie interesuje go to, że ludzie muszą zapłacić za wynajem lub kredyt w terminie, tak miesiąc w miesiąc.

Pomocna?
Tak1Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
oswald
 Opinia
@luby 11.04.2019 22:51

Następny prowokator i kłamca. Dziwię się w taki sam sposób jak mój poprzednik - To po co tu pracujesz? Kto ciebie tu trzyma? Masz wolny wybór, miejsc pracy pod dostatkiem. Może ty jesteś lipą i nieudacznikiem.

Pomocna?
Tak2Nie2
on
 Opinia
@luby 11.04.2019 22:51

Ja też nie polecam pracy w tej firmie :)) Pracuję tu parę lat i nie chcę z niej uciekać. Nie wiem komu o co chodzi, ale piszesz kolego jakieś totalne bzdury. Nie zamieniłbym obecnej pracy na żadne inne miejsce. Tu jest naprawdę ok i szczerze wszystkim polecam.

Pomocna?
Tak3Nie1
1122
 Opinia
@luby 11.04.2019 22:51

Następny następca Tuwima i kandydat do Nobla w dziedzinie bajkopisarstwo

Pomocna?
Tak2Nie
były i nie będzie !!
 Opinia

prezes oszukuje i olewa pracowników, nie płaci na czas - to jest norma, nie oddaje dni wolnych należących się ustawowo, w firmie śmierdzi, latem jest +40 a zimą +5 albo koło 0 !!!! w powietrzu zawiesina oleju że aż powietrze żółknie i oddychać się nie daje !!!!! szef produkcji oprócz żelowania głowy i głupiego gadania nie wie i nie umie NIC !!!! a produkty.... tak jak działania kadry !!!! Moje sugestie dla Versor Engineering Sp. z o.o.: czas na zmiany !!!!! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zmienić zachowanie i stosunek do pracowników i gości

Pomocna?
Tak11Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy 21
 Opinia
@były i nie będzie !! 10.11.2018 11:04

Mógłbyś napisać coś więcej bo właśnie miałem zaczynać tam prace jako operator cnc

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
qwerty
 Opinia
@były i nie będzie !! 10.11.2018 11:04

jestem zdziwiony takim wpisem, jak można pisać nie prawdę. fakt w firmie nie ma klimatyzacji na produkcji , ale lato jest latem i jest ciepło, zimą jest również ciepło nawet czasami za bardzo. domyślam się kto napisał taki komentarz, faktycznie jesteś "kolego" osobą a społeczną. moja sugestia, nie kłam, nie oczerniaj kierownictwa bo ono jest naprawdę ok. poza tym jestem jeszcze zdziwiony tym, że skoro jest tu tak źle to dlaczego tu pracujesz. ja bym uciekał jak najszybciej.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xXx
 Opinia
@qwerty 23.03.2019 16:18

Zgadzam się z opinią „qwerty”-nie pisz głupot tylko się pakuj i zamknij drzwi za sobą z 2strony wszyscy wiedza kim jesteś ciagle narzekasz i nic nie potrafisz po za robieniem szkód i braków...wszyscy maja cię już dość omijają cię z daleka jak tego nie widzisz i nie odczuwasz to chyba czas się leczyć u innego lekarza...jak ci tu śmierdzi to idź pracować do rossmana...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Henryk
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@były i nie będzie !! 10.11.2018 11:04

Na cały zakład jest tylko jedna osoba, która tak zrzędzi na rzeczy, które działają dobrze. Osobiście nie zdarzyło mi się mieć problemów z otrzymaniem wypłaty, dni wolne zawsze wybierałem bez najmniejszego problemu (ba, nawet jak potrzebowałem wolne w ten sam dzień, w którym zgłaszałem sprawę kierownictwu to nikt nie robił z tego problemu NIGDY), nie odnotowałem smrodu w firmie, chyba, że chodzi o naturalny zapach emulsji bądź olejów to polecam (jak któryś przedmówca nadmienił) zmienić pracę na drogerię, zawiesina oleju? Pierwsze słyszę. Szef produkcji jest bardzo sympatycznym człowiekiem, z którym zawsze idzie się dogadać, potrafi pójść pracownikom na rękę, chyba, że jest się człowiekiem z ambicjami i zachciankami ponad własne ego i umiejętności, i tytułuje się siebie samego "fachowcem", bądź "specjalistą" podczas gdy nie potrafi się przetrwać jednego tygodnia, żeby nie zaliczyć 'dzwona' w maszynie, albo nie zawalić roboty. Zostaje tylko sprawa atmosfery w firmie: gdyby tylko wyeliminować z zakładu jednego, problematycznego jegomościa, który uważa, że pozjadał wszystkie rozumy, z którym nie da się normalnie porozmawiać ponieważ nikt nie lubi słuchać bezczelnych kłamstw w rozmowie, bądź oczerniania osób trzecich to również i atmosfera byłaby wprost świetna. Reasumując: zakład jak najbardziej przyjazny dla pracowników, ma swoje pomniejsze bolączki jak każdy zakład, aczkolwiek nie są one rażące, ani nie utrudniają pracy i funkcjonowania wszystkiego. Kończąc wywód: nikt nie zabrania zwolnienia się z firmy, żeby nie pracować w tak "okropnym (usunięte przez administratora)" gdzie wszyscy są tacy głupi.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
1245
 Opinia

Historie z internetu opowiedziane jako swoje nie sa zabawne wrecz zenujace,czas do domu ,kożuch na zupie mlecznej sie robi

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
1234
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Panie 123 gdzie pan ma nie miła atmosferę w pracy. Atmosfera jest bardzo dobra tylko pojedyncze osoby są A społeczne!

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aaaaa
 Opinia
@1234 06.03.2019 10:03

Atmosfera byłaby super gdyby nie Prezes firmy!!!!

Pomocna?
TakNie9

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aaaaa
 Opinia
@1234 06.03.2019 10:03

Atmosfera byłaby super gdyby nie Prezes firmy!!!

Pomocna?
TakNie7

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bbb
 Opinia
@Aaaaa 19.03.2019 14:39

Hmmm, moim zdaniem osoba zarzadzajaca firma powinna byc wymagajaca. Pracownicy najlepiej weszliby prezesowi na glowe, jak wszedzie gdzie jest duzo ludzi. Jedno jest pewne nikt nie ma w firmie zle, czy z praca czy z prosba o wczesniejsze wyjscie itp. nie rozumiem wpisu

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
1323
 Opinia
@Aaaaa 19.03.2019 14:40

Chyba jeszcze nie trafiłeś na prezesa krory by Cię dojechał prezes w Versorze jest spoko

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
1323
 Opinia
@1234 06.03.2019 10:03

Chyba jedna osoba jest a społeczna bo więcej nie kojarzę

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były
 Opinia

Niewiem skąd taka opinia pracowałem tam dwa lata i mam jak najlepsze wspomnienia. Atmosfera kierownictwo i zarząd wspominam w samych super latywach

Pomocna?
Tak14Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aaaaa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Były 06.03.2019 16:51

I powiedz jeszcze, że wypłaty były płacone na czas???????????? i nie trzeba było się o nie prosić????

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
1122
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Aaaaa 19.03.2019 14:46

W moim przypadku wynagrodzenie było na czas

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
qwerty
 Opinia
@Aaaaa 19.03.2019 14:46

????? prosić o wypłatę??? to jakaś bzdura, nigdy nie zaznałem takiej sytuacji. W firmie pracuje mi się bardzo dobrze, a parę ładnych lat już minęło od początku mojego zatrudnienia.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
1323
 Opinia
@Aaaaa 19.03.2019 14:46

A może Poprostu jaka praca taka płacą bo ja z wynagrodzeniem nigdy nie miałem problemu

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
123
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Okropna atmosfera pracy. Prezes nie płaci wynagrodzenia na czas!!!!

Pomocna?
Tak5Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Czy firma Versor Engineering Sp. z o.o. w miejscowości Bydgoszcz działa bez zastrzeżeń? Może ktoś podzieli się swoim doświadczeniem na temat pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Versor Engineering Sp. z o.o. - Bydgoszcz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej