Paracross Sp. Z O. O. S. K.

Bristol

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 46 ocen.

Opinie o Paracross Sp. Z O. O. S. K.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paracross Sp. Z O. O. S. K.

Administrator

Jak wygląda praca w Paracross Sp. Z O. O. S. K.? Czy osoby zatrudnione w przedsiębiorstwie mogą liczyć również na pozapłacowe benefity? Napisz, jak przedstawiają się warunki zatrudnienia w firmie. Twoja opinia może okazać się bardzo cenna!

Bez doświadczenia

Witam, chciałbym się dowiedzieć jakie jest wymagane minimalne doświadczenie, żeby udać się do Anglii z firmą Paracross?

Zespół Paracross
@Bez doświadczenia 16.03.2018 02:26

Witamy, Wymagane minimalne doświadczenie to rok jazdy na kat. C +E na trasach krajowych i/lub międzynarodowych. Pozdrawiamy, Zespół Paracross

Ciuciubabcia

Wypowiem sie troche bo jezdzilem z paracrossem jak to wychodzi finansowo a niech kazdy sobie policzy juz warto dalej wybierac sie do UK za praca. Kierowca na LTD. 11f/h brutto Podatek 15% czyli jakies 9,50 na czysto razy osiem godzin dziennie = 76funtow dziennie :D Lecimy dalej 76x23dni w miesiacu , od pon do pt i dwie soboty w miesiacu = 1750funtow :D ksiegowa 80 ubezpieczenie auta 100 skladki na ubezpieczenie zdrowotne na ltd 30 paliwo 60 pokoj 350 jedzenie 150 (chyba ze lubisz sam ryz to 40 :D) srodki czystosci, ubrania, ewentualnie jakis basen 30-50funtow telefon 10 Macie bagatela 930funtow na czysto z miesiaca co daje 4tysiace zlotych ! I to pod warunkiem ze siedzicie non stop w Anglii i nie zjezdzacie do Polski bo gdy chcecie jechac na daw tygodnie do Polski to jest nastepujace rozliczenie. Zarobki na czysto 875 (dwa tygodnie pracy) Lot w obie strony 100 i pozostale koszty jak pokoj ubezpieczeni ksiegowa skladki nie ulegaja zmianie bo sa stale wiec zarabiacie jakies na czysto 200funtow :D niecale 1000zl :)))) Anglia dawno sie skonczyla , kiedys przy kursie funta 6zl to samych zlotowek miales 2500zl w miesiacu na samym kursie! Dzis Anglia jest droga, jedzenie slabe, ubezepieczenia aut cholernie drogie i wyplaty tez nie za tęgie. Gdyby ktos sie zastanawial i chcial przywiezc grubo kasy to nie jest to dobry kierunek :)

Patryk
@CiuciuBabcia 17.02.2018 15:41

Dawno w Polsce nie byłeś tutaj teraz 3 tysiące to na wykałaczki i sucharka

Anonim

Polecam firmę Paracross. Jestem w Anglii kilka tygodni warunki o których była mowa na spotkaniu w Warszawie w 100 % zgodne z ustaleniami. Uzyskałem pomoc w załatwieniu pokoju po zdanym assystmencie wcześniej nocleg zapewniony został mi w hotelu. W sytuacji w której oblalem pierwszy assestment dostalem możliwość zdawania kolejnego ,który zaliczyłem.W każdej kwestii można liczyć na pomoc kolegów z zespołu. Pozdrawiam Tomka i Karola. :-)

kierowca ce

Polecam. Agencja jest w porzadku. W mojej opini maja lepsze warunki zatrudnienia niz ADR network.

Tomek Z.

Nie polecam! W paracrossie nie możesz zachorować za to możesz liczyć na karę tysiąca funtów. Spotkamy się w sądzie. Nie zapłacili za ostatnie dwa tygodnie pracy.

Paracross
@Tomek Z. 19.10.2017 11:12

Panie Tomaszu, W Pańskim przypadku nałożenie kary finansowej spowodowane było porzuceniem pracy z dnia na dzień, bez poinformowania wcześniej kogokolwiek oraz braku odpowiedzi na nasze wielokrotne próby skontaktowania się z Panem. Kontrakt, który Pan podpisał zawiera informacje o obowiązującym okresie wypowiedzenia. Przedstawiony przez Pana powód zniknięcia, nie tłumaczy porzucenia pracy, bez możliwości przepracowania okresu wypowiedzenia. Z poważaniem, Zespół Paracross

Dominika

Czy podejmując pracę w Paracross Sp. Z O. O. S. K. mamy szansę na udział w dodatkowych kursach językowych zapewnianych przez pracodawcę? Praca w obcym kraju wiąże się często z barierą językową. Tego typu kursy byłyby dobrym rozwiązaniem dla osób, które nie czują się zbyt pewnie w posługiwaniu się językiem angielskim.

Paracross sp. z o.o. sk.
@Dominika 29.08.2017 12:12

Witamy, Nasza oferta pracy skierowana jest bezpośrednio do Kierowców C/C+E, którzy już posługują się językiem angielskim. Oferujemy krótki kurs przygotowawczy, na którym m.in. przekazujemy autorskie materiały do nauki/doskonalenia języka angielskiego dla kierowców. Więcej informacji znajdziecie na: www.paracross.pl Pozdrawiamy, Zespół Paracross

Paracross sp. z o.o. sk.

@Marian 2017-08-19 13:17 Witamy, Tak na naszych kontraktach Kierowcy nie śpią w kabinie, są codzienne powroty do domu, czyli tak jak Pan wspomniał jest jazda wokół komina. Stawki od 12 do 16 GBP/h w zależności od kontraktu. Zapraszamy do kontaktu + 48 22 653 66 89 Pozdrawiamy, Zespół Paracross

Marian

Witam pytanie nastepujace ..... Kierowca kat c c+e w Paraceoss czy jest system pracy by byc codziennie w domu czyli jak to sie mowi " w okolo komina" i czy zarobkisa adekwatne co do pracy ? Pozdrawiam ....

Paracross sp. z o.o. sk.

@Dominika 2017-07-24 16:03 Witamy, Wszystkich niezbędnych informacji na temat naszej oferty może Pani uzyskać pod numerem tel. +48 22 653 66 89, na naszej stronie www.paracross.pl bądź zapraszamy bezpośrednio na nasz kurs rekrutacyjny, który odbywa się cyklicznie w okolicach Warszawy. Zapraszamy do kontaktu! Pozdrawiamy, Zespół Paracross

Dominika

@Leszek - czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w Paracross Sp. Z O. O. S. K.? Jaka forma umowy jest podpisywana z pracodawcą? Jak wygląda kwestia wynagrodzenia? Każda merytoryczna informacja będzie pomocna dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy :)

ALICIJA9 I IGORAS

BRAK SLOW PRAWDA CAŁA PRAWDA. PRACOWAŁEM U NICH OD PAŻDZIERNIKA DO POŁOWY GRUDNIA. BYŁY POŚLIZGI W PŁATNOŚCIACH. BYŁEM W SPÓŁCE KOMANDYTOWEJ PARACROSS CHCE MIEĆ SAME ZYSKI, PRAWA I PRZYWILEJE. MYŚLI, ŻE ZAPISY W AKCIE NOTARIALNYM NIE MOŻNA OBALIĆ. NA WYPŁATĘ, KTÓRĄ POWINIENEM OTRZYMAĆ W GRUDNIU CZEKAM DO DZISIAJ. MIESZKANIE, NO CÓŻ POKÓJ 2 OSOBOWY, MAŁY ZA 125 FUNTÓW TYGODNIOWO. Z TEGO TEŻ CZERPIĄ ZYSK. CZEKAM NA CAŁKOWITE ROZLICZENIE BO POTRĄILI KUPĘ KASY NA PODATEK A ZAPŁACILI MARNE OKOŁO 650 ZŁOTYCH. PRAWDA, ŻE BREXIT ICH WYKOŃCZY A NA PEWNO NOWA WŁADZA W POLSCE, KTÓRA NIE ZNOSI BY POLAK WYZYSKIWAŁ POLAKA. NIE SIAŁ A ZBIERAŁ. DOBRZE ŻE WRACA ,,CZYSTE,, PRAWO. ZROBIĄ WRESZCIE PORZĄDEK. ,,PAŃSTWO,, Z PARACROSSU,, NAJWYŻSZA PORA WZIĄĆ SIĘ DO WYTĘŻONEJ, PRAWDZIWEJ PRACY WIECZNI URLOPOWICZE.

As
@ALICIJA9 I IGORAS 01.02.2017 20:46

Może gdybyś Ty wziął się do pracy byłoby Ci łatwiej.

Brak slow

Dajcie sobie spokój z parwvtosem.... Może bylo dobrze 1-2 lata temu. Teraz jest taki wyzysk i oszustwa, że głowa boli. Obiecują gwaranty a kierowcy i tak niedostaje. Tlumacza się że agencja pracy ADR im nie płaci to oni zaś nie płacą kierowcom... Pracy nie ma od dłuższego czasu i co chwilę odchodzą kierowcy. To Paracross tak jak teraz ma ogloszenue szuka kolejnych frajerów 7 lutego 2017 do miasta Swindon. Chłopaki w Swindon mają z ledwoscia po 40h tygodniowo i często nie pracują 5 dni w tygodniu. Oczywiście Paracross ma gdzieś kierowców bi jak się nie podoba to znajdą sobie innch.... Czas najwyższy zgłosić to do odpowiednich instytucji jak i również do angielskiego i polskiego urzędu skarbowego o kontrolne w wyłączaniu vatu. Tak dalej być nie może. Coraz więcej oszukanych kierowców pozostawionych samym sobie.... Uważajcie chłopy bo tam gdzie polski pośrednik nigdy nie będzie dobrze

Leszek
@Brak slow 01.02.2017 13:34

No to prawda brakuje słów aby Ci odpowiedzieć. Pracuję z Paracrossem jako kierowca od prawie trzech lat nie mogę powiedzieć złego słowa na współpracę. Wszystko jest zgodnie z umową. Pieniądze zawsze na czas. Na ewentualną pomoc zawsze mogę liczyć, nie rozumiem dlaczego tak piszesz? Jeśli jesteś solidnym w swoim zachowaniu to na to samo możesz liczyć ze strony Paracrossa. Pozdrawiam Leszek

Krys

Nie ma gwarantów to jest fikcja nie ma tez zleceń . Za pokój trzeba płacić . Koleś z Uk (Tomasz ) nie ma o niczym pojęcia . Nic nie załatwisz z nimi bo tylko czarują ze coś mogą ... nic od nich nie zależy ... pracy oni tez Ci nie znajda ... samemu sobie trzeba pomaga i od nich uciekać jak się tylko znajdzie okazja

Emil
@Krys 04.01.2017 01:20

Witam Cie , chce powiedziec iz nie zgadzam sie z Toba , gwarantowane zmiany sa zapewnione oczywiscie jak jestes dostepny , nawet gdy bylem w domu dostepny to i tak mialem zaplacone , a co do pracownikow firmy z Fleet Manager to mialem do czynienia z kilkoma w tym rowniez z Panem Tomaszem i moge powiedziec iz wszyscy sluza pomoca i profesjonalizmem , oraz wielkim zaangozowaniem w swoje obowiazki i firme . Wiec moge powiedziec iz swojemu najlepszemu przyjacielowi jestem wstanie polecic firme i pracownikow w 100%

driver44

Od 4 tygodni bardzo duze problemy z pracą. Praca dla 2-3 kierowców. Dzieje się źle. Inne agncje prace mają. Zobaczymy co dalej. Paracross obiecuje gwaranty w wysokości 50 godzin ale pamiętać trzeba, ze musisz być dyspozycyjny 7 dni w tygodniu o kazdej godzinie - zero planowania rodzinnego. Będę posał co dalej bo jest co raz gorzej....

Paracross Team
@driver44 01.11.2016 14:10

Drogi Kierowco z Iceland Swindon, Nie jest żadną tajemnicą, że w takich miesiącach jak luty czy październik pracy jest mniej niż w sezonie letnim czy zimowym. Właśnie w tym celu przez cały rok gwarantujemy Kierowcom 9/10 zmian na 2 tygodnie. W przypadku Icelanda Swindon od niedawna powróciły gwaranty 100 godzin na 2 tygodnie. W zamian oczekiwana jest pełna dyspozycyjność. Jeżeli Kierowca nie jest dyspozycyjny to oznacza, że nie można go zaplanować czyli fizycznie go nie ma. Dlaczego więc Klient miałby płacić za brak kierowcy? Pozdrawiamy, Zespół Paracross

Dan

Wiesz co, ogólnie jestem też zadowolony z usług Paracross, te kilka negatywnych opinii to jakaś bzdura i wymyślona teoria spiskowa, generalnie to na spokojnie wszystko jest do ogarnięcia, dobrze mówisz

Krystian

Pracowałem już w kilku firmach, które zajmują się pośrednictwem pracy, lecz nigdy nie byłem tak zadowolony, jak z usług Paracross. Są rzetelni, ich pracownicy naprawdę pomagają, a nie marudzą. Wiem co należy do moich obowiązków. Przy wszelkich dokumentach ich pracownicy bez problem pomogą. Jeżeli się zastanawiasz, czy warto skorzystać z oferty, to jak najbardziej polecam.

Driver

Witam wszystkich. Zarabiam na autobusach 3300 norma godzin miesieczna żona 3000 dwoje dzieci mieszkanie na kredyt,do garnka jest co włożyć. Nie wiem czy warto zostawiać rodzinę dla 1000 zl więcej na miesiąc. Pieniądze to nie wszystko. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Paracross team

Witam, Tak jak najbardziej posiadamy aktualne oferty pracy dla Kierowców kat. C i CE w Anglii. Jeżeli jest Pan zainteresowany prosimy o kontakt z działem rekrutacji: tel. +48 668 330 442, mail: rekrutacja@paracross.pl. Powiedzą Panu również jak wyglądają zarobki Kierowców. Pozdrawiamy.

Hades

@Nick słuchaj powiedz cos więcej, co tam przewozisz, auto to chłodnia czy plandeka i czy sam musisz rozładować samochód? I najważniejsze: czy są wolne dwa dni w tygodniu czy każą jeździć oporowo?

Paracross Team
@drivke 02.11.2016 15:14

Witamy, Jak w odpowiedzi do Driver44- za pełną dyspozycyjność oferujemy gwaranty (9/10 zmian na 2 tygodnie). Owszem może się zdarzyć, że kierowca jest proszony o przesunięcie 45h odpoczynku, ale tylko w sytuacji, gdy jest to zgodne z przepisami o czasie pracy kierowcy. Jeżeli kierowca jest „legalny” i odmawia zmiany, będzie miał zapłacone za faktyczne godziny, ale nie za gwaranty za ten okres. Możemy przedstawić średnie tygodniowe lub miesięczne zarobki kierowcy na danym kontrakcie. Proszę tylko napisać jaki kontrakt ma Pan na myśli? Prosimy o konkretne dane, przykłady kto i jak został oszukany? Chętnie się do tego odniesiemy. Rozmawiajmy proszę o faktach. Brexit to precedens, wszyscy obserwujemy co się dzieje. Paracross funkcjonuje już od 10 lat i przeszliśmy już nie jeden kryzys. Pozdrawiamy, Zespół Paracross

anonim

(usunięte przez administratora)

Emil

Witam , ja pracuje przez firmę Paracross już ponad rok czasu , moim Menegerem wprowadzającym był Pan Tomasz który bardzo mi pomógł i nie jednokrotnie pomaga do obecnej chwili jeżeli oczywiście ma taką możliwość .Chciałbym przekazać że Firma i pracownicy świadczą pomoc na wysokim standardzie , nigdy nie było problemów z wypłatą. Proszę pamiętać iż po przybyciu do UK każdy kierowca powinien zdać egzamin z jazdy i testy , Egzamin odbywa się z egzaminatorem Brytyjskim , w trakcie egzaminu nie wolno najechać na krawężnik ani nawet go dotknąć jak trzeba jechać zgodnie z przepisami.Więc czy dostaniecie pracę zależy wyłącznie od was samych. Co do firmy i pracowników polecam w 100% . Emil

anonim

(usunięte przez administratora)

Paracross Team

Gwarantujemy mieszkanie do momentu zdania assessmentu. Po pozytywnym zdaniu kierowca wprowadza się na mieszkanie (pokój), który pomożemy znaleźć, ale koszty ponosi kierowca.

anonim

(usunięte przez administratora)

Paracross Team

W Paracross jeździsz tylko po wyspie, nie ma tras międzynarodowych wiec kwestie bezpieczeństwa na granicy francuskiej w ogóle Ciebie nie dotyczą.

benek

i jak jest na stolarza czy wszystko ok podpowie ktoś bo jestem zainteresowany

Oirotrucker

Panowie którzy tak bardzo chcecie pracować w UK jako kierowcy. Dobrze zastanówcie się przed wyjazdem nad taką współpraca i w tym momencie nie chce wypowiadać się na temat paracross bo ich warunki są czyste i przejrzyste. Czytam forum i chce odpowiedzieć tym którzy gdzieś tam usłyszeli że w Anglii można zarobić 4 razy więcej niż w Pl, tak można zarobić ale pamiętajcie że stając się Limited company w UK pieniądze które zrobicie nie są wasze tylko waszej firmy. Zarabiających przykładowo 550 F tygodniowo dostajesz dodatkowe 20% z tytułu Ltd, dla zwykłego zjadacza chleba perspektywa zarobków na poziomie 800,900 a nawet i czasami ponad 1000 F tygodniowo może zamieszać w głowie. Jak większość byłem w szoku że można takie pieniądze zarobić ale w jeszcze większy szok wpadłem jak przyszedł czas zwrócić kwartalny VAT. Parę osób z mojego otoczenia w bardzo krótkim czasie mogło sobie pozwolić na auta na które w Polsce musieliby solidnie pracować przez dwa lata, ale chyba dokładnie nikt im nie wyłożył na czym polega Angielskie Ltd. W przypadku takiej działalności duzooo w cale nie oznacza dobrze im większe pieniążki zrobicie tym większy podatek będziecie musieli oddać. Oczywiście zapomniałem dodać pieniążki wędrują na konto FIRMOWE z którego nie możecie od tak sobie wypłacać a nie prywatne nad którym rękę trzyma księgowa która zresztą sami sobie musicie znaleźć i miesięcznie opłacać. Osobiście polecilbym pracę na kontrakt, spokojna głowa stała i PEWNA praca płatny miesiąc urlopu a i zwroty czasem przychodzą takie ze człowiek sam do siebie się śmieje. Wiadomo że zarobki spadną o około 1000-1500 F w miesiącu ale za to śpisz spokojnie i nie wyczekujesz na smsa z agencji kiedy do pracy pójdziesz. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania odnośnie jazdy, pracy w UK z chęcią odpowiem

Kris Berg
@Oirotrucker 15.04.2016 02:02

Szkoda, że nie podałeś konkretnych kwot, albo przynajmniej rzędu wielkości. Podobno Vat i tak nie jest Twój więc trzeba go oddać.

teresa124

Byłam w firmie PARACROSS z mężem ,bo stara się o pracę na stanowisko stolarza mieliśmy przyjemność rozmawiać z Panią Kariną .Zespół przesympatyczny konkretny .Przedstawiła nam warunki i przebieg procedur przyjęć .19 kwietnia ma odbyć się szkolenie ,a problemy każdy jakieś na początku ma w pracy .zasady są jasne albo się na nie można godzi albo nie

B53

No to pierwsi stolarze podobno wyruszyli na podboj uk. Napiszcie jak tam jest ziomki nastepni w drodze do uk.

anonimowy

POza tym z Paracrossem jak niezdasz assesmentu to nie zostajesz z niczym bo oni beda probowac Cie wcisnac na inny kontrakt do innego miasta, a z angielska agencja bys sie dopiero przekonal co to znaczy niezdany assesment, wtedy wypinaja sie na Ciebie i zostajesz z niczym, wiec nie gadaj bzdur

Anonimowi

Nie zgadzam sie z malkontentami, ktorzy pojechali i mowia, ze jakies urlopy i zjazdy. Ok chlopie nie podoba sie to zatrudnij sie w angielskiej agencji i nie zjezdzaj z Anglii, niektorzy moze maja rodziny w Polsce i im to na reke zjechac raz na dwa miesiace na tydzien czy dwa? Nie kumasz tego? Zawsze mozesz wybrac angielska agencje, dadza wiecej funtow ale dadza tez Tobie dwa dni jazdy i 4dni siedzenia w domu, ciekaw jestem ile wtedy zarobisz Ja jezdze w Paracrossie jakis czas i gwaranty mam i nie bylo takiego czegos i nie slyszalem by nie wyplacili pieniedzy na czas. Pomagaja na poczatku baaardzo duzo a jak sie nie podoba wspolpraca na zasadzie komandytu to mozna pzrejsc na LTD - zalozyc wlasna dzialalnosc w Anglii. Widze malkotenci, pewnie orzneli sie jak mieli w Co-opie do centrum Londynu dostawe w garazach robic i wielka pretensja do paracrossu.

Pan Marek z Paracrossu
@Lukasz L 05.04.2016 18:35

Cześć Łukasz, troszkę rozjaśnię Ci pamięć. Michał assessmentu nie zdał ponieważ najechał na krawężnik i wymusił pierwszeństwo, zmuszając samochód osobowy do ostrego hamowania. Ty jechałeś zbyt bojaźliwie i nie umiałeś cofnąć powodując zamieszanie za yardzie. Te okoliczności zdecydowały, że angielski assessor podjął decyzję, że nie przepuści Was dalej. Następny assessment mieliśmy zaplanowany za 2 tygodnie, dlatego Michał zdecydował, że jedzie do kolegi na północ, a Tobie zaproponowałem podwózkę na lotnisko ponieważ sam chciałeś wracać do domu. Później zdecydowałeś, że zabierzesz się z Michałem i spróbujesz gdzie indziej. Zgoda, assessment nie był łatwy, jak we wszystkich Culinach, ale nie zmienia to faktu, że w kwietniu 2014 nie byłeś gotowy na ten kontrakt, mimo szkolenia, które Ci zapewniliśmy. Gdybyś pojechał bezbłędnie, to pewnie jeździłbyś w Avonmouth do tej pory. Fajnie, że Ci się udało i że jeździsz. Pozdrawiam Marek

Żyd_koszerny

Po zapoznaniu się ze wszystkimi wypowiedziami na forum, mogę z pełną napisać iż, paracross jest spółką komandytową (mają same prawa, brak obowiązków wobec komandtariuszy), załatwiają wyjazd, płacą z naszych pieniędzy za wasze hotele i czekają z wami na assessment jeśli wynik jest pozytywny, to pomagają znalesc stancję oraz zacierają ręce gdyż nowy komandytariusz jeszcze nie wie że ma tylko obowiązki i żadnych praw. Lecz jeśli wynik testu okaże się negatywny zostajesz z niczym. Tak naprawdę nikt nie wie jaka figura prawną jest ta spółka. Z którą można nawiązać kontakt tylko wtedy kiedy im zależy lecz w momencie kiedy pojawiają się problemy wszyscy pracownicy biura są na "wakacjach". A często współudziałowcy zostają bez pieniędzy i opieki.... Lecz ocena należy do was.

Paracross
@Żyd_koszerny 03.02.2016 02:15

Tak, Paracross jest spółką komandytową. Kierowców skupia spółka Panterra, również spółka komandytowa. Przystępując do spółki kierowca staje się komandytariuszem, nie ma potrzeby zakładania własnej działalności gospodarczej. Komandytariusz (czyli kierowca) ma ograniczone prawa, ale też ograniczoną odpowiedzialność finansową za spółkę. Zgodnie z Polskim prawem odpowiedzialność komandytariusza (czyli kierowcy) za zobowiązania spółki jest określona sumą komandytową. W przypadku naszej oferty wynosi ona TYLKO 200 złotych co zapisane jest w akcie notarialnym. Umowa spółki komandytowej musi zostać sporządzona w formie aktu notarialnego, która jest do wglądu na pierwszym spotkaniu rekrutacyjnym. ‘Figurę prawną’ jak Pan to nazwał można sprawdzić choćby w internecie. Spółka ma obowiązki a podstawowym jest wypłata należnego zysku. Zapłata za hotele pochodzi ze środków spółki Paracross, kierowcy nie są nimi obciążani. W przypadku niezdanego assessmentu, o ile nie doszło do poważnego zagrożenia na drodze czy wręcz wypadku, zawsze staramy się znaleźć możliwość dodatkowego szkolenia oraz kolejnego assessmentu w tym samy miejscu lub na innym kontrakcie. Zostawienie kogoś/zapomnienie nie jest w naszym interesie. „(…) lecz w momencie kiedy pojawiają się problemy wszyscy pracownicy biura są na "wakacjach". A często współudziałowcy zostają bez pieniędzy i opieki” – proszę o konkretne przykłady, chętnie się do nich odniesiemy.

Zostaw opinię o Paracross Sp. Z O. O. S. K. - Bristol

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paracross Sp. Z O. O. S. K.