Ta firma to jedno wielkie nieporozumienie... MOBBING, MOBBING I JESZCZE RAZ MOBBING. Kierownik siedzi całymi dniami i tylko się patrzy w kamery gdzie można premie zabrać albo do czegoś się przyczepić. Gość nawet jak bierze urlop i na ryby jedzie to siedzi na telefonie i sprawdza kamery. W nocy potrafi też obserwować ludzi. Ogólnie panuje zasada że dopóki pracujesz jak robót to wszystko dobrze, ale wystarczy jeden błąd żeby Cię zmieszać z błotem. Jest trzech brygadzistów: jeden to ziomek kierownika, drugi tak się boi kierownika że wykonuje wszystkie rozkazy bez mrugnięcia okiem. Trzeci jest akurat spoko, normalny chłop który widzi co się dzieje ale nic nie może zrobić. Ściągają przez agencję Ukraińców i Kolumbijczykow którym nie trzeba płacić extra za nadgodziny. Ludzie z normalnymi umowami są na celowniku żeby można było ich zamienić na agencję. Czyli bez nadgodzin pracujesz za najniższą krajową. Kierownik oszukuje ludzi przy zatrudnieniu, opowiada i obiecuje bajki a jak już pracujesz to się okazuje że nic nie jest takie jak mówił. To jest straszy kłamczuch i (usunięte przez administratora) nie wolno mu wierzyć w nic co powie bo to zwykły frajer bez szkoły. Nawet na tej stronie skasował już wszystkie komentarze bo było chyba 300 negatywnych opinii. Wszystkie pozytywne opinie pisze on sam!!!!
Nie polecam, nie dajcie się zrobić w balona!!!