Ta firma to jedno wielkie nieporozumienie... (usunięte przez administratora) siedzi całymi dniami i tylko się patrzy w kamery gdzie można premie zabrać albo do czegoś się przyczepić. Gość nawet jak bierze urlop i na ryby jedzie to siedzi na telefonie i sprawdza kamery. W nocy potrafi też obserwować ludzi. Ogólnie panuje zasada że dopóki pracujesz jak robót to wszystko dobrze, ale wystarczy jeden błąd żeby Cię zmieszać z błotem. Jest trzech (usunięte przez administratora): jeden to ziomek(usunięte przez administratora), drugi tak się boi (usunięte przez administratora) że wykonuje wszystkie rozkazy bez mrugnięcia okiem. Trzeci jest akurat spoko, normalny chłop który widzi co się dzieje ale nic nie może zrobić. Ściągają przez agencję Ukraińców i Kolumbijczykow (usunięte przez administratora) Ludzie z normalnymi umowami są na celowniku żeby można było ich zamienić na agencję. Czyli bez nadgodzin pracujesz za najniższą krajową. (usunięte przez administratora) przy zatrudnieniu, opowiada i obiecuje bajki a jak już pracujesz to się okazuje że nic nie jest takie jak mówił.(usunięte przez administratora) nie wolno mu wierzyć w nic co powie (usunięte przez administratora)Nawet na tej stronie skasował już wszystkie komentarze bo było chyba 300 negatywnych opinii. Wszystkie pozytywne opinie pisze on sam!!!!
Nie polecam, nie dajcie się (usunięte przez administratora)!!!