Opinie o Re-Act Poznań
Profil nieoficjalny
Profil nieoficjalny
UL. CEGLANA 15A 61-001 Poznań
*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.

20.10.2023 08:45
31.10.2023 13:51
Wywiadu udzielił/aKrzysztof Michalak
30.10.2023 13:42
Czym zajmuje się Państwa firma?
Firma zajmuje się montażem budowlanym takich elementów jak: konstrukcje stalowe (bariery, balustrady, balkony, schody ewakuacyjne, rampy itp.), fasady aluminiowe słupowo-ryglowe, okna i drzwi. Poza tym oferujemy usługi spawalnicze w metodach: MIG/MAG, TIG, MMA.
W jakich miastach Państwo działacie?
Prace wykonujemy głównie w okolicach Monachium, zdarzają się również kontrakty na terenie całych Niemiec.
Jak wyglądały początki firmy?
Początki firmy sięgają 2016 roku. Na początku firma była warsztatem ślusarskim w Gdyni. W 2019 roku przeniosłem firmę do Niemiec i rozszerzyłem zakres działalności.
Jak prezentuje się Państwa otoczenie biznesowe?
Współpracujemy z dużymi, renomowanymi firmami niemieckimi. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi były na jak najwyższym poziomie. Dowodem na to są kolejne kontrakty od stałych zleceniodawców.
Jak wygląda struktura Państwa firmy?
Obecnie zatrudniamy około 20 pracowników. Brygadziści odpowiadają za poszczególne projekty. Sprawują nadzór nad pracą monterów, spawaczy i pomocników.
Jakie plany związane z zatrudnieniem macie Państwo w najbliższym czasie?
W 2024 roku planujemy zwiększenie obrotów, a tym samym większą ilość kontraktów. Będziemy rekrutować na stanowiska: monter konstrukcji stalowych, ślusarz, monter fasad i okien, spawacz w metodach MIG/MAG, TIG, MMA. Zależy nam na doświadczonych, zaangażowanych pracownikach, których cechuje kultura osobista. Dodatkowym atutem będzie znajomość języka niemieckiego.
Jak przebiega rekrutacja w Państwa firmie?
Pierwszy etap rekrutacji to kontakt z naszą firmą oraz rozmowa z pracownikiem HR. Kolejny krok to przesłanie CV. Następny etap to rozmowa ze mną, czyli właścicielem firmy. Po pozytywnym przejściu rekrutacji, kandydat przystępuje do pracy. Weryfikacja umiejętności i predyspozycji odbywa się podczas pierwszych dwóch tygodni pracy.
Jak wygląda proces wdrożenia nowego pracownika w Państwa firmie?
W pierwszych dniach pracownik zapoznaje się ze swoimi obowiązkami. Pracuje pod nadzorem brygadzisty. Po dwóch tygodniach następuje ocena pracownika i ostateczna decyzja, czy chcemy kontynuować współpracę.
Jakie macie Państwo plany rozwojowe?
Jak wspomniałem wcześniej, planujemy zwiększenie ilości zleceń montażowych. Dodatkowo pracujemy nad otwarciem hali produkcyjnej w Gdyni w celu samodzielnego wytwarzania konstrukcji stalowych.
Przychód netto [PLN]
Zysk / strata brutto [PLN]
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
03.10.2023 20:34
11.10.2023 10:32