INSS-POL

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 68 ocen.

Opinie o INSS-POL

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INSS-POL

Slavek Vasyl

To jest firma chylaca się ku upadkowi. Kierowniczek od planowania produkcji oraz obsady dzięki znajomości zatrudnia z agencji Ukraińców którzy (usunięte przez administratora) potrafią a zarabiają więcej niż dobry spawacz. Druga sprawa, układy. Mistrz produkcji robi co chce wraz z mafia Wołomin. Trzecia sprawa, biurokracja. W tej firmie żeby coś załatwić, to trzeba pisać tysiące wniosków i nie wiadomo do kogo je zanosic. Istna spycgologia. Dramat

Pracownik

Witam pracowalem kilku firmach ale pierwszy raz spotykam sie z czyms takim. Zero kompetencji kadry zarządzającej, tylko potrafia opr. jak cos jest nie tak. Firma oferuje bardzo niskie stawki wiec chetnych brak. Nie wspomne o atmosferze jaka panuje w firmie . Jeden drugiemu wrogiem. Bhp na bardzo niskim poziomie chodz jes 5S . Tak 5S jest bo byc musi. Omijajcie wielkim łukiem bo godzin malo i stawka glodowa.

veine

Cześć. Aktualnie poszukuję zatrudnienia w zawodzie i zastanawiam się czy firma w najbliższym czasie będzie prowadzić jakąś rekrutację, wiecie może? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że pewnie warunki finansowe czy socjalne odpowiadają każdemu. Dzięki

stefcio

To jest parodia nie firma.Na bazie główne skrzypce odgrywa pan Cz... wraz ze swoją ekipą,który nie dość że nie zarabia źle to jeszcze kroi chłopaków za zlecenia i bezczelnie żąda profitów za dane zlecenia.Lizusostwo to jest jedyna droga do "sukcesu". Szacunek w tej firmie do pracowników nie istnieje.Nie polecam tej firmy.Dużo lepsze warunki znajdziecie w innych firmach.

Daro
@stefcio 30.08.2016 12:14
To jest parodia nie firma.Na bazie główne skrzypce odgrywa pan Cz... wraz ze swoją ekipą,który nie dość że nie zarabia źle to j...

Polecam Inox Instal z Brzeska pracuje tam Cztery lata

Prawda

Złodzieje i oszuści. A współpracownicy są beznadziejni będę drugiego podpieprza, co chwilę ktoś przychodzi i odchodzi masakra nie firma

erere

Chłopaka przygniudl wózek widłowy bo tak tam pilnuje kierownictwo

ecgu

Kierownicy robią co chca niczego nie pilnują mój kolega miał wypadek w tej firmie i ledwo wyszedł z tego a całą firma miała to glemboko

jakapłacatakapraca

patologia kierownicza... jeśli coś potrafisz to lepiej rozglądnąć się za normalnymi firmami. pozdro dla karierowiczów-pseudo kierowników!

jakiś

ogólnie dziadostwo i syf

ługibugi

A co to za kierownik , jaka jest organizacja pracy i atmosfera , czy jest czym tą prace wykonywać .

s.p.a.w.

A robie u P. Norberta i nie ma tragedii stawki nie są rewelacyjne ale są premie i robota jest, kasa na czas. Tylko kierownik Pan K. to karierowicz i donosi o wszystkim. I zapiepsza się po 12 godz czasem 7 dni w tygodniu.

dyludylu
@s.p.a.w. 13.10.2015 15:52
A robie u P. Norberta i nie ma tragedii stawki nie są rewelacyjne ale są premie i robota jest, kasa na czas. Tylko kierownik Pa...

Panie Norbercie proszę sobie nie robić reklamy,wiadoma sprawa że Pan to sam osobiście pisze , zawsze Pan miał nasrane w głowie i będzie tak Pan miał .

jajajaja
@dyludylu 13.12.2015 21:11
Panie Norbercie proszę sobie nie robić reklamy,wiadoma sprawa że Pan to sam osobiście pisze , zawsze Pan miał nasrane w głowie...

hahah....no Norbercik tak nasrane w czajniku dno i kupa mułu ten Instaalmax sp.z o.o. , czy enstaal , nie polecam i omijajcie daleko i nie dajcie sie nabierać , na cwaniackie historie i jakieś zapewnienia , na początku super , a pożniej wymyślania , obciążąnia i nie wypłacanie !

INSTAALMAX Sp.z o.o.

INSTAALMAX Sp.z o.o. zatrudni spawaczy TIG kom.535 333 401

kolega

witam bylem na bodowie w borculo i tak jak piszecie o swojej opini od kierownikuw dowiedzialem sie od pana derektora czemu ja o swoich opiniach dowiaduje sie ostatni boja powiedziec sie w oczy a pisza takie bzdury ze żygać sie chce np. zjechal bo za duzo paliw ,bo czesto chodzil do toalety itp. nic nie zwiazane z praca

nie wazne

może jaka opina na temat nowego kierownika warsztatu?

ługibugi
@nie wazne 19.07.2015 20:21
może jaka opina na temat nowego kierownika warsztatu?

...co możesz powiedzieć o p.Norbercie żelaznowskim - opinie

Narcyz

Poprzedni wpis jest konkretny i rzeczowy ze firma z Warszawy zatrudni spawaczy a P.Norbert były pracownik Inss-polu będzie się bogacił , najpierw P.Narcyz trzeba mieć coś w głowie a nie nas pracowników zapraszać do pracy.

też Ciebie znam

To jest tak, jak tu piszą ! Jak lubisz się uchlać do nieprzytomnego- to dobry adres! Przyjmuj się do „I-P”! Można chrzanić robotę i cuda w pracy wyrabiać! Jak stawiasz flachy i chlejesz z kim trzeba, to jesteś najlepszym pracownikiem i krzywdy nie dadzą ci zrobić?

ENstaal

Firma z ENstaal z Warszawy zatrudni spawaczy TIG z doświadczeniem, praca za granicą. 536 333 423

Jarek

Witam ; Czu ktos wie co sie dzieje na budowie w Monachium bo wlasnie mam tam jechac

spawacze

Nie do konca wszyscy macie racje. Jak to mówią wszędzie dobze gdzie nas niema. Pracujemy w insspol-u dłuższy czas ,praca w porządku ,kierownictwo tez jak najbardziej. A odnośnie pracy pracować trzeba wszędzie raczej za leżenie nie placa,a jesli chodzi o pana który uwaza ze 13,5 euro to malo, to znaczy ze na więcej nie zasługuje. Wszędzie pracują ludzie jest lepiej i gorzej ale ogólnie kazdy wie co kto potrafi i zazwyczaj nieroby wypisują głupoty.

masa

Zgadzam się z bez sciemą . Stawki 60 euro płaci się kierownikom i to niemieckim albo holenderskim. Stawki polskich firm to pułap 23-26 euro za godz. Z tej perspektywy wypłaty po 12 - 13 euro brutto zwłaszcza jeśli się doda zakwaterowanie i niestety biurokracje wynikająca z legalności pracy. Nie pracuje akurat w insspol ale realia są podobne wszędzie. Stawka 12-13 to stawka przeciętna ale jak kto jest dobry to i wyciągnie 16-17 euro. Ale do tego trzeba mieć umiejętności i wiedze a nie tylko skończony kurs i parę godzin spawania praktycznego. Wykonuj 60-70 spoin DN 80 dziennie, znaj izometryki, bądź samodzielny i mów w jakimkolwiek języku to dostaniesz 16-17 a może i więcej. Jeśli jednak tego nie potrafisz a tylko umiesz gadać i narzekać to ciesz się swoimi 12 euro brutto bo w Polsce nikt ci takich pieniędzy nie da.

Jarek

Zgadzam się jak najbardziej z Samsungiem , pisze o tym jak naprawde wyglada praca w Borculo , a kierownik M. niech się zajmnie tym co trzeba a nie werbowaniem ludzi do pićia w wekend.

Bez_sciemy

Firma nie dostaje 60 EUR/rg spawacza. NIE ma takich stawek w EU na instalacjach, o których piszesz. Gdyby tak miało być to zatrudnili by spawaczy lokalnych (przy takich stawkach co drugi zachodnioeuropejczyk byłby spawaczem). Ogarnij się człowieku :D Reszta jest bardzo prawdopodobna ;-) Trafne spostrzeżenia, p-kt dla ciebie :D

sołtys samsung glaxy

Witam! jestem wykwalifikowanym pracownikiem w Firmie Inss-pol.Obecnie znajduję się na projekcie w Borculo. Chciałbym się podzielić pewnymi refleksjami związanymi z tym projektem i firmom.Zacznijmy od kierownictwa. Kierownik projektu Maciej Sz. osoba niekompetentna, wykształcenie zawodowe, brak kultury osobistej,brak komunikacji z załogą,żadnego pojęcia o wykonywanych pracach, kompletny brak zaangażowania w projekt,jedynym Hobby i konikiem kierownika jest upijanie się na umór. Można by o tym człowieku pisać bez końca,niestety o samych negatywnych jego stronach. Kierownik number 2 Łukasz T.Po za faktem że w miare prawdziwie potrafi przetłumaczyć języki angielski na język polski w odróżnieniu od Macieja Sz. Na projekcie nie myśli o niczym innym jak przyłapać kogoś na papierosie,bądz w toalecie poza za przerwą.Priorytetem jego są ucieczki piątkowe z projektu i powroty na wtorek kolejnego tygodnia gdyż jak twierdzi, musiał spotkać się z rodziną. Gdzie zwykły pracownik nie ma takiego prawa. Prezes Firmy Inss-pol proponuje wspaniałomyślnie zjazdy z projektów zagranicznych co 8 tygodni na 3 dni. Dodatkowo proponuje wynagrodzenie za 1godz. roboczą 13 (euro) brutto, co daje około 10 (euro) netto.Firma działa na zasadzie pośrednika pracy, gdzie otrzymuje za 1 godz. pracy minimum 60 (euro). Wymagania i restrykcje porównywalne są do pracy w instytucie badań jądrowych, ciągłe zastraszania i wymuszania, nieustanne zmiany ustaleń miedzy pracownikami na niekorzyść pracownika. Jest to firma która ma wygórowane oczekiwania, najniższe płace i minimalny wkład na podnoszenie kwalifikacji i szkolenia pracowników.Opinia jest prawdziwa. NIE POLECAM TEJ FIRMY

znam Cię
@sołtys samsung glaxy 03.02.2015 22:15
Witam! jestem wykwalifikowanym pracownikiem w Firmie Inss-pol.Obecnie znajduję się na projekcie w Borculo. Chciałbym się podzie...

Drogi samsungu galaxy, wiem kim jesteś, życze Ci powodzenia w nowej pracy, Potrafisz obsmarowac innych, ale spójrz najpierw na siebie, świety to Ty też nie jesteś Serdecznie Cię Pozdrawiam

prawdziwy sołtys
@znam Cię 10.02.2015 19:07
Drogi samsungu galaxy, wiem kim jesteś, życze Ci powodzenia w nowej pracy, Potrafisz obsmarowac innych, ale spójrz najpierw na...

Witam. Kimkolwiek jesteś, opinia wystawiona powyżej przez(sołtys samsung glaxy - 2015-02-03 22:15:03) nie jest napisana przez zemnie ponieważ o tej wypowiedzi poinformowano mnie dziś telefonicznie. Jak piesze (sołtys samsung glaxy) zacytuję "Obecnie znajduję się na projekcie w Borculo" Pomyślmy, ja zjechałem z Borculo 30.11.2014 a wpis został napisany 03.02.2015 gdzie dana osoba jest na wyjeździe. Wiem co zrobiłem i napisałem jaką głupotę popełniłem i nic mnie nie tłumaczy,teraz każdego dnia meczy mnie poczucie winy, to że nie mogę spojrzeć ludziom w oczy,nie potrafię sobie z tym poradzić.To był błąd za który teraz żałuję, popełniony został po namowie przez drugą osobę,teraz zastanowię się 10 razy zanim coś zrobię lub powiem. Bardzo pragnę przeprosić wszystkie osoby które zostały zranione bądź skrzywdzone jakimi kolwiek moimi wypowiedziami. Jeszcze raz bardzo przepraszam

Płaca

dobra pisaliście, że "marne pieniądze" ale czy takie pieniądze jakie są oferowane w inss polu możę zadowolą absolwenta prosto po studiach , to wtedy byłaby najlepsza informacja o tym czy warto zrobić coś takiego i pytać o zatrudnienie w tej firmie. chetnie poznam dokładne zarobki w inss polu . prosze

tig boj

nie dość ze marne pieniądze to jeszcze karzą się wszystkim w biurze i warsztacie składać po 20 zeta na prezent dla prezesa składać - widział kto coś takiego???niektórzy to wstydu nie mają i jak tu nie dać. Szkoda że nikt na mnie się nie złoży

Aga

Pan (usunięte przez administratora) był najlepszym kierownikem w yej firmie - proszę dajcie mu spokój.

LMA

A co sie stało z kier panem markiem baiakiem? choroba czy stres???

pracownik

Panie (usunięte przez administratora) jak to się mówi - jaka praca taka płacą!

mario

człowieku,pośrednik na kontrakcie da ci min 14 netto,mieszkanie i w domu bedziesz co 4 tyg.Uczciwie cie rozliczy.Tu dostaniesz 12brutto,wieczne zastraszanie,praca świątek piątek,ciągle jakieś dodatkowe potrącenia,jesteś w domu co 8 tyg,wiecznie jakieś podwójne listy obecności,kierownictwo słabe,pijaki po wieczorówkach,dyrektor chce wiedzieć kiedy twoja babcia miała ostatnio okres,uwielbia ploty i sam sieje zament w firmie.Wiecej pracowników w biurze jak fizycznych,obiecanki cacanki,umowy dopiero po wykonanej pracy.Słaby social,kapusie,atmosfera jak w więzieniu,nie masz prawa iść na chorobowe i urlop.Firma zatrzymała sie w średniowieczu,zadnej kultury pracy,brygadziści po podstawówkach,oderwani od pługa,tak jak kierownictwo.Ogólnie który więcej donosi to ma ciut lepiej,na hotelach niski poziom,pijaństwo,smród,rozróby,po czterech w pokoju 2m kw.Dziadostwo nie firma.

anonimmmm

tam ktos napisal 12 Euro ale nie dodal ze jest to stawka brutto... wiec szalu nie ma

Jarek M.

Co do liczby pracowników ciężko odpowiedzieć jest duża rotacja i dużo wyjazdów ja obecnie jestem w Afryce.Tak czy owak jak dzwonisz dużo do biura to jedziesz na lepsze wyjazdy tak to działa.

tani

praca w godz.nocnych jak najbardziej ceniona przez pracodawce insspol gdyz dodatkowo zarabia na twojej kazdej godz.ale jako pracownik dost.golo stawkie bys sie zaduzo niedorobil i byl jeszcze wdzieczny ze masz prace

Maro

Witam, ja również nie polecam tej firmy, praca w ciągłym stresie a do tego niskie stawki, dlatego przeniosłem się do Apakoru w Brzegu Dolnym, znacznie lepiej płacą no i lepsza atmosfera w pracy.

Jarosław.M

Kolego umowy są różne,pracujesz na etacie lud działalność.Ja jestem obecnie w Holandii i mam umowe z inspolem bo taki jest wymóg po powrocie wracam na działalność.W moim przypadku jest to krótki okres 1 miesiąca a pozostali też są na etacie.Co do stawek są różne ja jako monter mam 12 euro.

Jarosław M.

Witam kolego odpowiem na twoje pytanie,ja pracuje na stanowisku szlifierz-monter sytuacja jest taka że psychiczne możesz nie wytrzymać tzn. stres w pracy,nie ma stałej pracy jak w przypadku moim że siedze w domu dłuższy czas a potem wyjeżdzam na tydzien może dwa i znowu czekam,druga sprawa pieniądze płaca jak płacą przelewy na kilka razy itd.jesli masz inna prace skorzystaj z niej a tu sie nie pchaj w ta dziure.

Jarosław

Witam nie polecam tej firmy,jestem pracownikiem na stanowisku szlifierz od dłuszego czasu czekam za pracą lecz firma INSS-POL nawet nie zadzwoni,jestem zawiedziony to nie firma lecz (usunięte przez administratora).

Jarek

Pracuje w firmie od niedawna jest bardzo psychiczna praca-nie polecam

polll

nie polecam tej firmy.

XXX

Nerwowo moze byc wszedzie. Grunt to miec nerwy na wodzy.

anonim

Nie tylko u was taka atmosfera.

Zostaw opinię o INSS-POL - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INSS-POL