VOX VERITAS

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Słupsk - VOX VERITAS Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o VOX VERITAS Sp. z o.o.

Opinie o VOX VERITAS Katowice

Nie przegap nowości o VOX VERITAS Sp. z o.o.!

Józef

28.02.2022 16:16

Profesjonalizm, rzetelność, wiedza i skuteczność to cechy pracowników Vox Veritas. Moją sprawę o odszkodowanie po wypadku w pracy poprowadzili bez zarzutu. Mogę spokojnie polecić tą firmę wszystkim poszkodowanym.
    Miłosz

22.02.2022 12:04

Wybrałem Vox Veritas po wypadku, który odniosłem w pracy (bardzo poważny uraz prawej ręki). Pracownicy Vox Veritas poważnie podeszli do sprawy, zajęli się kwestiami prawnymi, uzyskaniem dla mnie zadośćuczynienia, odszkodowania i renty. Zorganizowano dla mnie również nowoczesną rehabilitację, by przywrócić sprawność w ręce. Polecam.
    Joanna

22.02.2022 11:50

Polecam serdecznie kancelarię Vox Veritas. Wybrałam ją, ponieważ zależało mi zarówno na pomocy prawnej (uzyskanie odszkodowania i zadośćuczynienia po wypadku, przygotowanie odpowiednich pism w tej kwestii), jak również pomocy medycznej w postaci zorganizowania profesjonalnej rehabilitacji dla mnie i mojego męża. W Vox Veritas da się te sprawy załatwić jednocześnie. Polecam.

21.02.2022 10:41

Jestem zadowolony z usług Vox Veritas. Po śmierci matki, która zginęła w wypadku komunikacyjnym pomogli mnie i mojej siostrze uzsyakć wysokie zadośćuczynienie. Odciążyli nas z wszystkich formalności. Polecam.
    Jola

21.02.2022 10:39

Po pomoc Vox Veritas sięgnęłam rok temu po wypadku samochodowym. Firmą tą polecili mi znajomi. Była to dobra rekomendacja, ponieważ pracownicy Vox Veritas zajęli się moją sprawą profesjonalnie i skutecznie. Uzyskałam odszkodowanie, zadośćuczynienie i rentę rehabilitacyjną, dzięki której miałam możliwość podjąć zrobotyzowaną rehabilitację i odzyskać sprawność. Polecam.
    Teresa

15.02.2022 11:56

Kancelaria Vox Veritas pomogła mi po śmierci męża, który zginął w wypadku samochodowym. Wywalczyli dla mnie wysokie zadośćuczynienie, zajęli się wszelkimi kwestiami prawnymi, a ja mogłam w spokoju przeżyć żałobę. Wiedziałam, że powierzam sprawę w ręce profesjonalistów.
    Marika

15.02.2022 11:52

Vox Veritas = profesjonalizm, skuteczność i szybkość w działaniu. Wywalczyli dla mnie duże odszkodowanie i zadośćuczynienie po wypadku samochodowym. Zajęli się wszystkimi formalnościami, na bieżąco byłam informowana o kolejnych postępach w sprawie. Polecam.
    Szymon

14.02.2022 10:22

Vox Veritas wybrałem po wypadku motocyklowym, który nastąpił nie z mojej winy. Odniosłem poważne obrażenia, przeszedłem operację, czekała mnie również długa rehabilitacja. Pracownicy Vox Veritas uzyskali dla mnie wysokie zadośćuczynienie i odszkodowanie, jak również zorganizowali nowoczesną, zrobotyzowaną rehabilitację z użyciem egzoszkieletu. Dzięki niej odzyskałem zdrowie i sprawność. Polecam.
    Jolanta

14.02.2022 10:19

Polecam kancelarię Vox Veritas. Wybrałam ich usługi po wypadku na oblodzonym chodniku przy wejściu do mojego bloku. Złamałam wtedy poważnie prawą nogę. Konieczna była operacja. Pracownicy Vox Veritas wywalczyli dla mnie 40 000 zł zadośćuczynienia od spółdzielni mieszkaniowej. Jest to spora kwota, porównując do tego co oferowały mi inne firmy odszkodowawcze. Dziękuję!

09.02.2022 16:04

Serdecznie polecam Vox Veritas wszystkim, którym tak jak mi przydarzył się wypadek samochodowy. Odniosłem wówczas bardzo poważne obrażenia: uraz kręgosłupa, złamane obie nogi. Ledwo uszedłem z życiem. Firma Vox Veritas wywalczyła dla mnie wysokie zadośćuczynienie, odszkodowanie, jak również comiesięczną rentę rehabilitacyjną. Oprócz tego pomogli zorganizować dla mnie zrobotyzowaną rehabilitację z użyciem egzoszkieletu. Dzięki niej, po kilku miesiącach na nowo mogłem postawić pierwsze kroki po wypadku. Dziękuję za okazaną pomoc prawną i medyczną.
    Oliwia

09.02.2022 16:00

Po pomoc firmy Vox Veritas sięgnęłam w zeszłym roku po śmierci mamy, która zginęła w wypadku samochodowym. Kuzynka doradziła mi, że powinnam ubiegać się o zadośćuczynienie z tego tytułu. Pracownicy Vox Veritas okazali mi duże wsparcie i pomogli załatwić wszystkie kwestie prawne. Uzyskałam wysokie zadośćuczynienie. Polecam wszystkim tę kancelarię!
    Krystian

08.02.2022 17:37

Pracownicy Vox Veritas pomogli mi po wypadku komunikacyjnym, który przydarzył mi się pół roku temu. Wywalczyli dla mnie wysokie zadośćuczynienie i odszkodowanie, jak również zorganizowali mi robotyczną rehabilitację powypadkową. O postępach w sprawie byłym informowany na bieżąco, wszystkie niejasne kwestie były mi szybko wyjaśniane. Jestem bardzo zadowolony z usług Vox Veritas. Polecam.

08.02.2022 17:34

Vox Veritas znalazłam w internecie, kiedy szukałam kancelarii specjalizującej się w odszkodowaniach. Przyciągnęły mnie pozytywne opinie i nie zawiodłam się! Profesjonalna pomoc prawna, rzetelność, szybkość i skuteczność. Jestem bardzo zadowolona z usług kancelarii, jak również z wysokości odszkodowania, które dla mnie wywalczyli.
    Jerzy

02.02.2022 09:03

Vox Veritas to kompetentni pracownicy, fachowa pomoc, empatia, zaangażowanie w sprawę i ogrom wiedzy zarówno w kwestiach prawnych jak i medycznych. Pomogli mi w walce o zadośćuczynienie i odszkodowanie po tym, jak odniosłem poważny wypadek w pracy. Jestem bardzo zadowolony z jakości usług!

01.02.2022 15:30

Usługi Vox Veritas wybrałem po wypadku motocyklowym. Odniosłem poważne obrażenia i zależało mi, aby uzyskać adekwatne zadośćuczynienie i odszkodowanie. Pracownicy Vox veritas wykazali się wiedzą, profesjonalizmem i empatią. O wszystkich kolejnych krokach byłem informowany na bieżąco. Uzyskali dla mnie wysokie środki pieniężne, a ponad to zorganizowali zrobotyzowaną rehabilitację w nowoczesnej klinice. Dziś jestem w pełni sprawny. Dziękuję za pomoc!
    Sylwia

01.02.2022 15:26

Wybrałam Vox Veritas po śmierci mamy, która zginęła w wypadku samochodowym. Dowiedziałam się wówczas, że jako córce, przysługuje mi zadośćuczynienie. Pracownicy Vox Veritas zajęli się wszystkimi formalnościami i kwestiami prawnymi - ja zupełnie nie miałam do tego głowy. Powierzyłam w całości moją sprawę w ich ręce. Jestem bardzo zadowolona z rezultatów. Wywalczyli dla mnie wysokie zadośćuczynienie, za co bardzo dziękuję.
    Paweł

31.01.2022 23:04

Wybrałem Vox Veritas zachęcony pozytywnymi opiniami w internecie. Nie zawiodłem się! Otrzymałem fachową pomoc w kwestii zadośćuczynienia, odszkodowania i renty powypadkowej. Uzyskałem środki pieniężne w zadowalającej mnie wysokości. Ponad to zorganizowano dla mnie profesjonalna zrobotyzowaną rehabilitację, która pomogła mi dojść do zdrowia. Polecam.
    Jadwiga

31.01.2022 23:02

Jestem bardzo zadowolona z usług Vox Veritas. Skorzystałam z ich pomocy po wypadku samochodowym, który miał miejsce pół roku temu. Rzetelna pomoc prawna i medyczna. Wszystkie problematyczne kwestie zostały precyzyjnie wyjaśnione. Dobra organizacja i skuteczność w działaniu. Pełen profesjonalizm! Polecam.
    Józef

26.01.2022 10:41

Kancelaria Vox Veritas pomogła mi po śmierci żony, która zginęła w wypadku komunikacyjnym. Profesjonalnie zajęli się sprawą, odciążyli mnie we wszelkich kwestiach prawnych. Ja w tej sytuacji zupełnie nie miałem do tego głowy. Uzyskałem wysokie zadośćuczynienie, choć i tak życia żony już nic mi nie przywróci. Dziękuję pracownikom Vox Veritas za pomoc i skuteczność w działaniu.
    Marcelina

25.01.2022 09:54

Kancelaria Vox Veritas pomogła mi po wypadku samochodowym. Odniosłam w nim liczne obrażenia, z których najpoważniejszym był uraz kręgosłupa. Istniało ryzyko, że nie będę mogła chodzić. Pracownicy Vox Veritas nie tylko wywalczyli dla mnie wysokie odszkodowanie i rentę rehabilitacyjną, ale również zorganizowali nowoczesną zrobotyzowaną rehabilitację. Dotychczas nie słyszałam o takiej metodzie. Dzięki rehabilitacji z wykorzystaniem egzoszkieletu okazało się się, że będę znowu chodzić i z dnia na dzień robiłam coraz większe postępy. Dziś chodzę już w pełni samodzielnie. Serdecznie dziękuję za pomoc!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w VOX VERITAS?

Kontakt - VOX VERITAS Sp. z o.o.

Adama Mickiewicza 29 40-085 Katowice

KRS:0000651942

Branże: Wsparcie ubezpieczeń

Jacek

25.01.2022 09:49

Z usług Vox Veritas skorzystałem po tym, jak wchodząc po schodkach z parkingu do mojego bloku poważnie złamałem rękę. Schody były oblodzone, a miejscami brakowało w nich kostki. Przewróciłem się, w skutek czego złamałem rękę. Konieczna była operacja. Sugerując się pozytywnymi opiniami, skorzystałem z pomocy Vox Veritas. Udało się uzyskać 40 000 zł zadośćuczynienia od spółdzielni mieszkaniowej, a schody zostały naprawione. Dziękuję za pomoc pracownikom Vox Veritas w rozwiązaniu mojej sprawy.
    Jan

24.01.2022 10:00

Półtora roku temu pijany kierowca wjechał we mnie na przejściu dla pieszych. Moja lewa noga została zmiażdżona i wymagała amputacji. Byłem załamany, nie miałem siły na nic, a już na pewno na walkę o odszkodowanie i inne świadczenia pieniężne. Moja rodzina nie pozwoliła mi się jednak poddać i zachęceni pozytywnymi opiniami w internecie skorzystaliśmy z pomocy Vox Veritas. Pracownicy kancelarii podeszli bardzo poważnie do mojej sprawy i zrobili wszystko bym uzyskał jak największe kwoty pieniężne. Udało się! Otrzymałem wysokie zadośćuczynienie, odszkodowanie, a także rentę rehabilitacyjną. Ponad to, gdy rany powypadkowe się zagoiły, zorganizowali mi nowoczesną, bioniczną protezę i zrobotyzowaną rehabilitację. Dzięki temu z dnia na dzień coraz lepiej poruszałem się z pomocą protezy. Dzisiaj mogę powiedzieć, że opanowałem już tą umiejętność. Dziękuję pracownikom Vox Veritas za pomoc i zaangażowanie w moją sprawę.
    Krystyna

24.01.2022 09:52

Kancelaria Vox Veritas pomogła mi uzyskać wysokie zadośćuczynienie po śmierci męża, który zginął w wypadku samochodowym. To był dla mnie bardzo trudny czas, jednak muszę przyznać, że pracownicy Vox Veritas okazali mi dużo wsparcia. Dzięki nim mogłam w spokoju przeżyć żałobę, a wszelkie kwestie prawne nie były na mojej głowie. Dziękuję i polecam.
    Martyna

20.01.2022 09:37

Jestem bardzo wdzięczna pracownikom Vox Veritas za pomoc jakiej udzielili mi po kolizji drogowej, w której doznałam urazu kręgosłupa. Przeszłam operację, a następnie trzymiesięczną rehabilitację. Kancelaria Vox Veritas wywalczyła dla mnie odpowiednie środki pieniężne od ubezpieczyciela sprawcy wypadku, dzięki którym nie musiałam się martwić przynajmniej o kwestie finansowe. Dzisiaj czuję się już dobrze, mogłam wrócić do pracy. Serdecznie polecam usługi Vox Veritas, ponieważ znają się na rzeczy!
    Klaudia

19.01.2022 14:43

Z usług kancelarii Vox Veritas skorzystałam po wypadku samochodowym. Miałam wówczas złamaną rękę i nogę. Pracownicy Vox Veritas wywalczyli dla mnie adekwatne zadośćuczynienie oraz odszkodowanie z tytułu utraconych zarobków, kosztów leczenia i opieki, którą sparował nade mną mąż. Pracownicy Vox Veritas wykazali się profesjonalizmem, rzetelnością i skutecznością w swoich działaniach. Polecam.
    Jakub

19.01.2022 14:39

Swoją sprawę powierzyłem Vox Veritas pół roku temu. Miałem wypadek w pracy na hali produkcyjnej, podczas którego straciłem rękę. Byłem załamany moją sytuacją. Myślałem, że nie odzyskam już dawnego życia. Dzięki Vox Veritas uzyskałem bardzo wysokie zadośćuczynienie oraz odszkodowanie. Oprócz tego, zorganizowano dla mnie nowoczesną, bioniczną protezę. Trzeba zaznaczyć, że Vox Veritas nie tylko zajmuje się kwestiami prawnymi, ale również medycznymi. Obecnie zaakceptowałem nową sytuację i dzięki protezie mogę żyć jak dawniej. Dziękuję za pomoc.
    Maksymilian

18.01.2022 12:32

Pracownicy Vox Veritas to ludzie w pełni zaangażowani w swoją pracę, empatyczni i rzetelni. Wybrałem tą kancelarię z polecenia koleżanki i nie zawiodłem się. Po wypadku samochodowym, w którym doznałem urazu kręgosłupa chciałem uzyskać wysokie odszkodowanie. Z pomocą Vox Veritas udało się, a do tego zorganizowali mi również nowoczesna, zrobotyzowaną rehabilitację dzięki której mój powrót do zdrowia był dużo szybszy. Polecam!
    Karolina

18.01.2022 12:29

Polecam wszystkim kancelarię Vox Veritas. Skorzystałam z ich usług kiedy wywróciłam się na śliskich płytkach przed wejściem do mojego bloku. Złamałam poważnie nogę, przeszłam operację, a później przez dłuższy czas byłam rehabilitowana. Z pomocą pracowników Vox Veritas uzyskałam 35 000 zł tytułem zadośćuczynienia od spółdzielni mieszkaniowej. Dziękuję!
    Beata

13.01.2022 10:49

Vox Veritas to firma godna polecenia. Z ich pomocą udało mi się uzyskać wysokie zadośćuczynienie po śmierci ojca. Największe zalety firmy to: profesjonalizm, szybkość działania i skuteczność. Pracownicy Vox Veritas w przystępny sposób wytłumaczyli mi też wszystkie niejasności. Dziękuję za pomoc i polecam serdecznie!
    Filip

11.01.2022 11:23

Skorzystałem z usług kancelarii Vox Veritas po wypadku motocyklowym. Odniosłem wówczas bardzo poważne obrażenia: wstrząs mózgu, uraz kręgosłupa, złamana noga. Istniało prawdopodobieństwo, że nie będę mógł chodzić. Po przeczytaniu w Internecie wielu pozytywnych opinii o Vox Veritas, skorzystałem z ich pomocy. Nie zawiodłem się! Wywalczyli dla mnie prawie pół miliona odszkodowania oraz rentę rehabilitacyjną w wysokości 15 000 zł. Dzięki tym środkom, mogłem pokryć koszty zrobotyzowanej rehabilitacji, która pomogła mi odzyskać sprawność. Dziękuję bardzo za pomoc!
    Monika

11.01.2022 11:18

Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Vox Veritas. Skorzystałam z ich pomocy po upadku, jaki przydarzył mi się na oblodzonym wejściu do klatki w moim bloku. Złamałam wówczas bardzo poważnie nogę w trzech miejscach i czekała mnie rehabilitacja. Dzięki Vox Veritas uzyskałam 50 000 zł odszkodowania. O wszystkich etapach sprawy byłam informowana na bieżąco. Jeśli miałam jakieś pytania, wszystko było szybko wytłumaczone. Polecam serdecznie!
    Kamil

10.01.2022 10:28

Profesjonalna pomoc prawna i medyczna, solidność, zaangażowanie i empatia to cechy, które charakteryzują pracowników Vox Veritas. Dzięki ich pomocy uzyskałem prawie pół miliona odszkodowania po wypadku samochodowym. Skorzystałem również ze zrobotyzowanej rehabilitacji, która odniosła bardzo duże rezultaty w mojej walce o odzyskanie sprawności. Polecam!
    Julia

10.01.2022 10:13

Polecam firmę Vox Veritas wszystkim poszkodowanym w wypadkach komunikacyjnych. Profesjonalna pomoc prawna, organizacja leczenia i zrobotyzowanej rehabilitacji w najlepszych klinikach i wysokie zadośćuczynienia i odszkodowania. Pół roku temu skorzystałam z ich pomocy, gdy w wypadku samochodowym, który nie nastąpił z mojej winy, odniosłam poważny uraz kręgosłupa. Zajęli się moją sprawą z pełnym zaangażowaniem, udało się wywalczyć wysoką kwotę, a dzięki rehabilitacji dziś mogę na nowo chodzić. Serdecznie dziękuję!
    Klaudia

05.01.2022 19:38

Jeśli walczyć o odszkodowanie to tylko z pomocą Vox Veritas! W zeszłym roku moja mama wracając z pracy do domu uległa bardzo poważnemu wypadkowi samochodowemu. Można powiedzieć, że ledwo uszła z życiem. W wypadku został uszkodzony kręgosłup oraz obie ręce. Lekarze nie dawali żadnej nadziei na to, że kiedykolwiek będzie chodzić. Wtedy skontaktowałam się z firmą Vox Veritas, ponieważ słyszałam o niej wiele pozytywnych opinii w mediach. Dzięki jej pracownikom mama uzyskała milionowe odszkodowanie oraz rentę w wysokości 16 500 zł miesięcznie. Ponad to wraz z podjęciem współpracy z Vox Veritas rozpoczęła również zrobotyzowaną rehabilitację, którą dla niej zorganizowano. Po kilku miesiącach postawiła pierwsze kroki. Jestem bardzo wzruszona i serdecznie polecam Vox Veritas wszystkim poszkodowanym!
    Tadeusz

05.01.2022 19:32

Po wypadku samochodowym, w którym straciłem nogę, myślałem, że moje życie się już skończyło. Na szczęście wówczas kolega polecił mi firmę Vox Veritas. Dzięki jej pracownikom uzyskałem bardzo wysokie odszkodowanie oraz rentę rehabilitacyjną. Ponad to Vox Veritas to nie tylko działania prawne, ale również medyczne. Uzyskałem pomoc w zorganizowaniu nowoczesnej bionicznej protezy oraz zrobotyzowanej rehabilitacji, bym znowu mógł zacząć chodzić. Dzięki Vox Veritas zyskałem nadzieję na lepsze jutro!
    Paulina

05.01.2022 19:27

Pracownicy Vox Veritas to prawdziwi profesjonaliści! Po śmierci syna byłam bardzo zagubiona i zdołowana. Nie mogłam sobie poradzić z zaistniałą sytuacją. Siostra doradziła mi jednak, że powinnam walczyć o zadośćuczynienie. Nie miałam pojęcia, jak się do tego zabrać, więc skontaktowałam się z kancelarią Vox Veritas. Od razu na spokojnie mi wyjaśnili jakie kroki będą kolejno podejmowane i zajęli się wszystkimi formalnościami. Ja mogłam w spokoju przeżywać żałobę. Udało się uzyskać wysokie zadośćuczynienie, które po kilku dniach wpłynęło na moje konto. Bardzo dziękuję!
    Andrzej

05.01.2022 19:22

Jestem niezmiennie wdzięczy firmie Vox Veritas za pomoc w uzyskaniu wysokiego odszkodowania po wypadku komunikacyjnym. Początkowo ubezpieczyciel wypłacił mi jedynie 20 000 zł, mimo że na prawdę odniosłem bardzo poważne obrażenia i wymagałem wielomiesięcznej rehabilitacji. Dzięki działaniom prawników Vox Veritas, odpowiednio zredagowanym przez nich pismom i niezależnym opiniom medycznym udało się uzyskać ponad 100 000 zł odszkodowania. Serdecznie polecam!
    Asia

05.01.2022 09:38

Dla mnie obecnie najlepsza kancelaria od spraw odszkodowań z obrażeniami ciała. Biją rekordy odszkodowań i inni mogą się od nich uczyć. Jakość usług na najwyższym poziomie. Kompleksowość mnie zaskoczyła bo medycznie mają niesamowitą wiedzę. Dzięki nim dostałam 1 mln odszkodowania i 16 tys zł renty. Wyposażyli mi dom oraz dostałam auto od ubezpieczyciela. Dla mnie to anioły nie ludzie i pełni profesjonalni.
    Bartosz

29.12.2021 10:12

Rehabilitacja robotyczna zorganizowana dla mnie przez kancelarię Vox Veritas odmieniła moje życie. Po ciężkim wypadku samochodowym miałem bardzo poważne problemy z chodzeniem. Dzięki zastosowaniu tej nowatorskiej metody, z pomocą egzoszkieleta zacząłem samodzielnie wstawać i nauczyłem się na nowo prawidłowych wzorów chodu utraconych w wyniku wypadku. Kancelaria wywalczyła dla mnie wysoką rentę w wysokości 16 000 zł, dzięki czemu mój powrót do zdrowia mógł być dużo szybszy. Serdecznie dziękuję i polecam!
    Kinga

29.12.2021 10:06

Powierzyłam swoją sprawę firmie Vox Veritas, ponieważ usłyszałam w mediach o ich rekordowym sukcesie - miesięcznej rencie w wysokości 25 000 zł na rehabilitację, którą uzyskali dla poszkodowanego w wypadku komunikacyjnym. Ja też się nie zawiodłam! Po śmierci matki chciałam uzyskać odszkodowanie, jednak byłam wtedy w złym stanie psychicznym i nie miałam sił na to, aby zająć się sama tą sprawą. W związku z tym zgłosiłam się do firmy Vox Veritas. Jej pracownicy zajęli się wszystkimi formalnościami, wytłumaczyli mi w prosty sposób przebieg działań i o wszystkim na bieżąco informowali. Udało się wywalczyć wysokie odszkodowanie, a środki szybko wpłynęły na moje konto. Polecam Vox Veritas bez dwóch zdań!

Zostaw merytoryczną opinię o VOX VERITAS Sp. z o.o.