Loyalty Point

Lojalność

Zespół

Po pracy

• Ciechanów

5. Opinie o Loyalty Point Sp. z o.o.

Opinie o Loyalty Point Warszawa

Nie przegap nowości o Loyalty Point Sp. z o.o.!

22.12.2025 13:47

W Loyalty Point stawiamy na współpracę i budowanie trwałych relacji – zarówno w zespole, jak i z klientami. Wspólnie realizujemy projekty, łącząc strategię, kreatywność i analizy, a sukces zależy od wzajemnego wsparcia i partnerstwa.

🎄 W zeszłym tygodniu odbyło się nasze coroczne świąteczne spotkanie – firmowa tradycja, która pozwala nam zatrzymać się na chwilę, podsumować mijający rok i cieszyć się świąteczną atmosferą w gronie kolegów z różnych działów.

Cieszymy się, że mogliśmy świętować w tak licznym gronie! Dziękujemy wszystkim za obecność i za wspólny czas.

Życzymy wszystkim radosnych świąt oraz wielu sukcesów w nadchodzącym roku! ✨

K.

06.12.2021 23:10

Wiele tu negatywnych opinii o Loyalty Point, z którymi nie mogę się zgodzić. Pracowałam w LP przez kilka lat i chętnie podzielę się moimi doświadczeniami. 1. Rozmowy kwalifikacyjne odbywają się z dyrektorem działu i managerem zespołu, do którego się aplikuje 2. Onboarding pierwszego dnia pracy. Oprowadzono mnie po biurze, opowiedziano o strukturze firmy i pokazano kto gdzie siedzi. Przedstawiono tez mnie współpracownikom, mówiąc po krotce czym będę się zajmować 3. Benefity - widziałam o nich już od pierwszego dnia i od tego czasu wiedziałam tez, ze przysługują mi po okresie próbnym. Wystarczył jeden mail by otrzymać kartę multisport i dołączyć do opieki medycznej 4. Atmosfera w zespołach jest bardzo pozytywna, wszyscy się wzajemnie lubią i szanują 5. Między zespołami można zawsze liczyc na pomoc, podzielenie się informacjami 6. Nadgodziny się zdarzają, ale tez nikt nie robi problemów gdy ktoś ma potrzebę wyjąc wcześniej, czy tez przyjsc pozniej. Wystarczy to zgłosić bezpośredniemu przełożonemu. Nikt nigdy nie stoi nad głowa i nie mówi „dziś odrabiasz godziny bo wczoraj wyszłaś wcześniej” 7. Dyrektorzy, managerowie, cała kadra zarządzająca cechuje się życzliwością. Osobiście uważam, że darzą pracowników dużym zaufaniem powierzając odpowiedzialność za prowadzone projekty. 8. Zawsze można liczyc na merytoryczne wsparcie bardziej doświadczonych koleżanek i kolegów 9. To co jest minusem w LP to brak jasno określonej ścieżki rozwoju, a czasami brak feedbacku/ podsumowania od przełożonego. To jedyna rzecz, nad ktora w mojej opinii warto popracować.
    Z

21.01.2022 18:37

Bo to wszystko prawda

08.03.2023 16:13

Dziękujemy za komentarz. Odpowiadając na Pani pytanie najprościej – podwyżki w Loyalty Point są. Każda podwyżka uzależniona jest od czynnego udziału pracownika w bieżących projektach, progresu, rozwiniętych umiejętności, ale także od kondycji i sytuacji finansowej firmy. Doceniamy staż pracy, jednak o tym, co przysługuje pracownikowi świadczy przede wszystkim jego zaangażowanie w rozwój projektów i współpracę z klientami, więc na podwyżkę nie trzeba pracować X lat. Warto dodać, że z początkiem lutego rozpoczęły się rozmowy roczne pracowników z przełożonymi. Jest to z jednej strony czas na podsumowanie minionego roku, a z drugiej odpowiedni moment na zarysowanie ścieżki kariery pracownika. Pracownik wspólnie z przełożonym ustala swoje cele biznesowe (związane z głównymi obowiązkami), a także rozwojowe (nastawione na progres kompetencji u każdego pracownika). Dzięki temu każda osoba ma jasno określoną ścieżkę kariery w strukturach firmy i wie, jakie są wobec niej oczekiwania.

14.11.2025 10:25

Redakcja MMP opublikowała właśnie Mapę Polskich Grup Reklamowych 2025 – tym razem w nowej odsłonie! We współpracy z MADOGZ oraz Fundacją Pegasus powstał projekt, który nie tylko przedstawia aktualny obraz polskiego rynku reklamowego, ale również realnie wspiera podopiecznych fundacji.

Każdej grupie reklamowej został przypisany prawdziwy zwierzak z Fundacji Pegasus. Loyalty Point wspiera jenota YOKO 🦝

Aby pomóc Yoko lub innemu podopiecznemu, wystarczy wysłać BLIK na numer 791 563 010 z imieniem wybranego zwierzaka w tytule przelewu.

Cieszymy się, że możemy być częścią inicjatywy, która łączy branżową wiedzę z realną pomocą organizacji działającej na rzecz zwierząt. To wartościowy projekt – tym bardziej dziękujemy, że znaleźliśmy się na tegorocznej mapie!

Ciekawa

08.09.2025 23:27

Sporo osób tutaj pisze o nadgodzinach - czy faktycznie się zdarzają i jak często na stanowisku project managera? W jaki sposób to jest rozliczane - ktoś gdzieś notuje, zgłasza?

22.09.2025 16:33

Nadgodziny w naszej firmie mogą się zdarzyć, ale są raczej wyjątkiem niż codziennością – dotyczą głównie sytuacji, gdy pojawia się pilny deadline lub zadanie, którego nie można przełożyć. W takich przypadkach dodatkowe godziny są rejestrowane w timesheetcie i można je później odebrać w dogodnym terminie, natomiast nie są one dodatkowo płatne. Firma ma do tego tematu partnerskie podejście – jeśli trzeba wyjść w ciągu dnia np. do lekarza czy urzędu, nie stanowi to problemu, o ile mieści się w granicach rozsądku. Dzięki temu zachowana jest równowaga między obowiązkami zawodowymi a życiem prywatnym.

22.09.2025 10:20

🌿 Mazury, offline i team spirit ⛵️

W piątek odłożyliśmy laptopy i ruszyliśmy w stronę malowniczych Mazur.
    Dwa dni spędzone w otoczeniu natury to dla nas nie tylko odpoczynek i naładowanie baterii, ale też okazja, by lepiej się poznać i wzmocnić współpracę w zespole.

W Loyalty Point wierzymy, że silne zespoły buduje się nie tylko poprzez projekty i codzienną pracę, ale również dzięki wspólnym doświadczeniom poza biurem.

To właśnie takie momenty sprawiają, że łatwiej się współpracuje, szybciej rozwiązuje wyzwania i zwyczajnie przyjemniej przychodzi do pracy.

05.09.2025 00:11

Widziałem ogłoszenie na stanowisko Project Manager / Koordynator projektów - CRM, lojalność. Zastanawiam się jaki poziom angielskiego jest wymagany i czy faktycznie używany jest w codziennej komunikacji czy może okazjonalnie lub jest to wymóg niekonieczny? Pytanie również jak wygląda praca hybrydowa? Czy pracuje ktoś 2-3 dni z biura czy więcej? No i jakie są widełki wynagrodzenia netto na tym stanowisku?

05.09.2025 09:03

Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania, aby przybliżyć szczegóły dotyczące stanowiska. Jeżeli w ogłoszeniu wskazany został język angielski, oznacza to, że jest on faktycznie wykorzystywany w codziennej komunikacji projektowej. Model pracy ma charakter hybrydowy i zakłada 2 dni pracy zdalnej oraz 3 dni pracy z biura, przy czym szczegóły są ustalane indywidualnie z przełożonym. Kwestie związane z wynagrodzeniem ustalane są zawsze indywidualnie, gdyż zależą od wielu czynników, takich jak dotychczasowy staż pracy, posiadane doświadczenie, znajomość narzędzi, a także zakres odpowiedzialności i stopień decyzyjności w powierzanych zadaniach. Zachęcamy do składania CV na adres [email protected]
    C.

29.01.2025 18:52

Firma beznadziejna. Dział kontaktu z klientem ciągle narzeka na pensje i (usunięte przez administratora) Programiści śmieją się z wynagrodzeń. Za to koledzy i koleżanki prezesów mają się świetnie nic nie robiąc całymi dniami i dyrygując 'podwładnymi'. Aha, no i jeszcze PMi których wiedza techniczna jest na poziomie szkoły podstawowej. Oczywiście zaraz skomentuje to góra, że na pewno nie, że dbają o pracowników etc. Mówić można wszystko, gorzej z traktowaniem ludzi. Odradzam.

30.01.2025 10:05

Dziękujemy za Twoją opinię. Każdy ma prawo do swojego zdania, jednak obiektywnie nasza firma wygląda inaczej. Stawiamy na otwartą komunikację i feedback, zachęcając pracowników do bezpośredniego dialogu z przełożonymi. Wynagrodzenia są adekwatne do umiejętności i zaangażowania, a wielu specjalistów ceni sobie warunki pracy i atmosferę. Project Managerowie mają kompetencje potrzebne do skutecznego zarządzania projektami. Wielu pracowników jest z nami od lat, co świadczy o stabilnym i przyjaznym środowisku pracy.
    Monia

04.12.2024 19:02

Jest to firma typu na chwilę lub na przeczekanie, bo na pewno nie na dłużej. Niestety nie poleciłabym żadnej bliskiej osobie pracy w tym miejscu. Nie chcę się rozpisywać o szczegółach co jest z tą firmą nie tak, bo wyszedłby artykuł. To po prostu nie jest dobra firma.

05.12.2024 09:08

Dziękujemy za podzielenie się opinią i doceniamy poświęcony czas na jej napisanie. Szanujemy Pani zdanie, jednak trudno nam się z nim zgodzić, gdyż jednym z naszych wyróżników są długoletnie staże pracy naszych pracowników. Świadczy to o tym, że wiele osób znajduje u nas stabilne i satysfakcjonujące środowisko zawodowe. Niemniej, każda uwaga jest dla nas cenna, dlatego zachęcamy do kontaktu, aby lepiej zrozumieć Pani doświadczenie i wnioski.
    Becia

06.05.2024 07:39

Witam serdecznie. czy możliwe, że będzie jeszcze ktoś potrzebny na stanowisko Office Assistant’a? wkrótce po Wilanowie pracy będę szukać i natknęłam się na wcześniejszą ofertę od pracodawcy. było w niej napisane, że rekrutacja ma mieć formę zdalną. A jak wygląda?

06.05.2024 09:46

Dzień dobry, dziękujemy za zapytanie. Zachęcamy do przesłania CV na adres [email protected]. Rekrutacja może mieć formę zdalną - w zależności od dyspozycyjności kandydata, ale jednak sama praca na stanowisku Office Assistant wiąże się z pracą stacjonarną.
    Mońka

21.04.2024 08:00

dzień dobry, gdy widziałam, że wcześniej była dodawana oferta dla Office Assistant’a to wpisano w nią umowę o pracę ale również tę na zlecenie. Zastanawiam się czy to jest jakieś odniesienie się do okresu próbnego. Jeśli tak to zazwyczaj dostaje się na nim to wspomniane zlecenie?

30.04.2024 09:36

Dzień dobry, dziękujemy za to pytanie. W Loyalty Point staramy się wychodzić na przeciw oczekiwaniom pracownika, dlatego wykorzystujemy różne formy zatrudnienia - od umowy zlecenie, przez umowę o pracę, po kontrakt B2B. W zależności od wieku, stażu pracy etc. ustalamy formę zatrudnienia, która będzie najkorzystniejsza z punktu widzenia obu stron.

06.04.2024 15:46

Dzień dobry. interesuje mnie praca jako analityk danych. Mam już doświadczenie, przewyższam te wymagane w postaci 2 lat i zastanawiam się jak odnajdę się w aktualnym zespole, o ile dostanę zaproszenie na rozmowę. W jakiej formie będzie prowadzona w tym przypadku?

08.04.2024 09:15

Zespół analityczny to zarówno osoby na stanowiskach seniorskich, jak i takie z mniejszym doświadczeniem. W teamie przyjazna atmosfera, więc nie widzimy powodów, przez które mogłyby wystąpić jakieś tarcia w kwestiach odnalezienia się w zespole. Czas trwania i liczba etapów rekrutacji zależna jest od stanowiska i działu, do którego się aplikuje. Im bardziej seniorska osoba jest poszukiwana, tym bardziej ten proces będzie złożony. W pierwszej kolejności staramy się poznać kandydata, jego doświadczenie, wartości i oczekiwania. Podczas tego etapu rozmawiamy także o potrzebach firmy i przedstawiamy bliżej naszą organizację. Jest to punkt bazowy, czy w ogóle obie ze stron widzą potencjał do współpracy. Druga część to ćwiczenie praktyczne do wykonania przez kandydata. Zadanie ma pokazać kompetencje praktyczne w odniesieniu do stanowiska. Nie mniej istotne niż samo wykonanie zadania jest jego obronienie, prezentacja czy też wyjaśnienie powodów, dla których zrealizowało się je w taki, a nie inny sposób. Ostatni etap to finalna weryfikacja i potwierdzenie ostatecznych warunków współpracy. Zachęcamy do przesyłania CV na adres [email protected].
    Nikola

05.04.2024 09:31

Witam, jak często potrzebny jest Project Manager? Także mam teraz przed sobą ofertę o której wspomniano jakiś czas temu. wpisano w nią minimum 2-letnie doświadczenie. zastanawiam się czy osoba aplikująca mająca 4 lata za sobą może liczyć z marszu na wyższą podstawę? Co jeszcze wpływa na wynagrodzenie?

05.04.2024 11:42

Zachęcamy do przesyłania CV na adres [email protected]. Kwestie wynagrodzenia zawsze ustalane są indywidualnie i zależą od wielu czynników jak właśnie staż pracy i doświadczenie, a także znajomość narzędzi, stopień decyzyjności i odpowiedzialność w powierzanych zadaniach etc.

Oferty pracy - Loyalty Point Sp. z o.o.

Outbound Marketing Manager

Warszawa

WalletIcon

11000 - 16000 PLN / m

Project Manager / Project Managerka – CRM & Loyalty

Warszawa

Eliza

04.04.2024 18:26

Bardzo słaba firma, w skrócie: (usunięte przez administratora) bardzo niskie wynagrodzenie oraz długie nadgodziny. Najgorsza firma w jakiej pracowałam.

05.04.2024 11:37

Eliza – dziękujemy za Twoją opinię. Chcemy podkreślić, że jesteśmy otwarci na komunikację, w tym zastrzeżenia, jakie zgłaszają pracownicy. Oprócz codziennej komunikacji, na początku roku prowadzone są rozmowy roczne podsumowujące z wszystkimi pracownikami, podczas których można wyrazić swój feedback odnośnie warunków współpracy, zlecanych obowiązków, wynagrodzenia czy ogólnego wrażenia wynikającego z zatrudnienia. Wynagrodzenia ustalane są indywidualnie pod względem doświadczenia, umiejętności, odpowiedzialności oraz realizowanych zadań. Jednocześnie staramy się aby oferowane wynagrodzenia były na rynkowym poziomie. W przypadku nadgodzin, każdy pracownik ma prawo odebrać je w postaci dodatkowego urlopu lub krótszej pracy w wybranym dniu. Ps. Jednocześnie chcemy zauważyć, że w naszej firmie nigdy nie pracowała osoba o imieniu Eliza.
    Elżbieta

03.01.2024 16:39

Wczoraj wygasa oferta na stanowisko Project Managera, jak pech to pech ;) Takiej pracy właśnie szukam. Wiecie może, jak często szukają takich pracowników? Nie wiem, czy mam zerkać na oferty, które publikuje firma, czy raczej szybko coś nowego się nie pojawi? Zaprosili kogoś z was na rozmowę? Firma wyjaśniła, na czym polega proces rekrutacyjny i ciekawi mnie jak to wygląda ze strony kandydata. Podobno regularnie odbywają się tu szkolenia, to prawda? Mają budżet szkoleniowy, czy chodzi głównie o szkolenia wewnętrze? Oczywiście, jesli ktoś byłby tak miły i podzielił się widełkami i napisał w paru zdaniach jak mu się pracuje, byłoby super. Pozdrawiam ;)

09.01.2024 12:11

Elżbieto, zawsze zachęcamy do przesyłania CV na adres [email protected] wraz z krótką motywacją dotyczącą chęci podjęcia pracy w Loyalty Point. Nawet jeżeli aktualnie nie mamy otwartego procesu rekrutacyjne, może zdarzyć się sytuacja, że kandydat wpisze się w potrzeby biznesowe i zostanie zatrudniony. Rekrutacja składa się zwykle z kilku etapów, w tym z zadania do samodzielnego wykonania - wszystko w zależności od stanowiska, na jakie się kandyduje. Zależy nam na kształceniu pracowników, więc chętnie wysyłamy ich na szkolenia, konferencje, wydarzenia branżowe. Zapraszamy do kontaktu!

01.01.2024 12:09

W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w Loyalty Point Sp. z o.o.?

03.01.2024 16:18

Jednym z etapów rekrutacji jest ćwiczenie praktyczne – zarówno jeśli poszukujemy pracowników biznesowych, analitycznych czy do działu IT. Zadanie jest dopasowane do poziomu stanowiska, na które się aplikuje i ma pokazać kompetencje praktyczne. Nie mniej istotne niż samo wykonanie zadania jest jego obronienie, prezentacja i wyjaśnienie powodów, dla których zrealizowało się je w taki, a nie inny sposób. Kandydat zadanie wykonuje po pierwszym etapie rozmowy i na jego realizację ma określony czas. Następnie prezentuje swoje rozwiązanie podczas kolejnego spotkania, aby udowodnić swoje myślenie. W ten sposób chcemy poznać sposób myślenia i ocenić samodzielność realizacji ćwiczenia.

22.09.2023 13:56

Jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w Loyalty Point Sp. z o.o.?

27.09.2023 13:21

Na wstępie chcemy zaznaczyć, że proces rekrutacji to sprawdzian dla obydwu stron. Jako firmie zawsze zależy nam na udowodnieniu, że jesteśmy ciekawym miejscem do pracy i rozwijania swoich kompetencji. Dla kandydata z kolei to czas na zweryfikowanie, czy mamy wspólne wartości oraz czy chce rozwijać swoją karierę zawodową w naszych strukturach. Czas trwania i liczba etapów rekrutacji zależna jest od stanowiska i działu, do którego się aplikuje. Im bardziej seniorska osoba jest poszukiwana, tym bardziej ten proces będzie złożony. W pierwszej kolejności staramy się poznać kandydata, jego doświadczenie, wartości i oczekiwania. Podczas tego etapu rozmawiamy także o potrzebach firmy i przedstawiamy bliżej naszą organizację. Jest to punkt bazowy, czy w ogóle obie ze stron widzą potencjał do współpracy. Druga część to ćwiczenie praktyczne do wykonania przez kandydata – zarówno jeśli poszukujemy pracowników biznesowych, analitycznych czy do działy IT. Zadanie ma pokazać kompetencje praktyczne w odniesieniu do stanowiska. Nie mniej istotne niż samo wykonanie zadania jest jego obronienie, prezentacja czy też wyjaśnienie powodów, dla których zrealizowało się je w taki, a nie inny sposób. Ostatni etap to finalna weryfikacja i potwierdzenie ostatecznych warunków współpracy.
    Justa

02.07.2023 22:48

A jak wygląda sytuacja z pracą zdalną/hybrydową? Interesuje mnie praca, ale mieszkam trochę dalej, więc byłaby to dla mnie najwygodniejsza opcja. Czy konsultanci CRM mają taką możliwość? Na ich stronie nie widzę takiej informacji.. I na co się przekłada tak naprawdę ten elastyczny czas pracy? W poprzedniej firmie miałam pracę zmianową na poprzednim stanowisku, a jak tutaj?

03.07.2023 11:52

W Loyalty Point oferujemy możliwość pracy hybrydowej w wymiarze 70% z biura i 30% z domu. Dni pracy z biura i z domu ustalane są indywidualnie z przełożonym w ramach struktury danego zespołu. Co do elastycznego czasu pracy – głównie pracujemy w godzinach 9-17, ale w miarę rozsądku możliwe jest zaczynanie pracy wcześniej lub kończenie później – to również uzależnione jest od pracy całego zespołu i spotkań z Klientami. Zapraszamy do złożenia CV, a na rozmowie kwalifikacyjnej będzie możliwość zadania nurtujących pytań.

13.06.2023 13:42

Czy w Loyalty Point Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?

27.06.2023 10:33

Tak, w Loyalty Point regularnie organizowane są szkolenia zewnętrzne dla pracowników związane z rozwojem ich kompetencji.

04.03.2023 13:18

Jaka jest umowa w firmie Loyalty Point Sp. z o.o.? Wiecie, czy jako Digital Manager zatrudniają na umowę zlecenie?

07.03.2023 11:55

W Loyalty Point tak naprawdę pracownik decyduje o swojej formie zatrudnienia, ponieważ jako pracodawca jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy. Nasze elastyczne podejście umożliwia zatrudnienie zarówno na podstawie umowy o pracę, umowy zlecenie czy na podstawie prowadzenia własnej działalności. Negocjując warunki współpracy zależy nam na pełnym zadowoleniu pracownika.

23.11.2022 12:18

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Loyalty Point Sp. z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?

06.12.2022 11:07

Zazwyczaj proces rekrutacji składa się z dwóch etapów. Pierwszy z nich dotyczy wstępnej rozmowy dotyczącej motywacji kandydata i jego doświadczenia. W trakcie rozmowy chcemy poznać osobowość, a także powód zmiany pracy i zainteresowania naszą firmą. Kolejny etap to spotkanie z Managerem Biznesowym lub Leaderem IT do zespołu, którego następuje rekrutacja. Rozmowa ma charakter merytoryczny i podczas niej zwykle proponujemy kandydatowi do rozwiązania zadanie praktyczne. W przypadku rekrutacji na stanowisko IT, podczas spotkania, poruszamy tematy technologii i wybranych case’ów związanych z obszarem pracy. Im bardziej specjalistyczne lub zaawansowane technicznie stanowisko, może pojawić się kolejny krok – spotkanie z kadrą zarządzającą. Jeśli powyższe etapy zakończą się pozytywnie to następuje negocjacja warunków współpracy dotyczących m.in. wynagrodzenia i terminu rozpoczęcia pracy. Czas trwania procesu rekrutacyjnego jest uzależniony od szeregu zmiennych, m.in. liczby kandydatów, ale zwykle jest to od ok. 3 do 5 tygodni. Stale rozwijamy zespół i obecnie prowadzimy rekrutacje na stanowiska: - Junior Front-end Developer React, - Programista Front-End React. Zachęcamy do śledzenia naszej strony internetowej i profilu w mediach społecznościowych, aby pozostać na bieżąco z aktualnymi ofertami pracy.

14.08.2022 13:37

Czy w firmie Loyalty Point Sp. z o.o. występuje system zmianowy? Jak to wygląda na stanowisku Junior Developer?
    Pracownik Loyalty Point

06.09.2022 11:27

W Loyalty Point nie ma typowo zmianowego systemu pracy. W biurze obowiązują natomiast elastyczne godziny pracy, a czas pracy w ramach zespołu może być indywidualnie dopasowywany do potrzeb pracownika. Jesteśmy otwarci również na zatrudnianie studentów, którym umożliwiamy dopasowanie grafiku pracy do planu zajęć na uczelni. Szczególnie na stanowiskach developerskich wychodzimy naprzeciw potrzebom pracowników i nie stanowi dla nas problemu praca popołudniami lub weekendami, jeśli dla kogoś byłaby to bardziej wygodna opcja.

08.09.2022 09:05

Kwestie wynagrodzenia zawsze są ustalane indywidualnie i zależą od wielu czynników jak staż pracy, doświadczenie, znajomość narzędzi, odpowiedzialność etc. Zachęcam jednak do przekazana swojego CV i wtedy wszystko będzie jasne :)

19.01.2022 13:48

Poszukuję pracy jako Analityk Danych w mieście Warszawa. Do jakich firm warto się zgłosić? Ile można zarobić? Czy Loyalty Point Sp. z o.o. to dobry wybór?
    X

22.04.2022 19:46

Na nadmiar pracy raczej nikt nie narzekał. Za to kiedy zadania się pojawiały, to... nie byly zbyt ambitne. Ta praca to strata czasu. Moje opinie się tu nie wyświetlają. Nawet pierwsza jest ucięta. Może tym razem się uda.

17.05.2022 10:41

Dziękujemy za przesłanie opinii, wszystkie uwagi przyjmujemy z pokorą. Rozumiemy, że każdy ma prawo do swojej oceny, natomiast chcielibyśmy przedstawić fakty dotyczące sytuacji w dziale analitycznym. Team analityczny to osoby zarówno z 2 letnim stażem pracy, jak i takie, które są z nami już od ponad 5 lat. Ponad połowa teamu analitycznego ma ponad 2letni staż pracy w naszej firmie. Rozumiemy, że poziom zainteresowania danym projektem to kwestia indywidualna, jednak jako firmie zależy nam żeby projekty były rozwojowe. Jednym z przykładów jest pozyskany grant NCBR na rozwój własnego narzędzia Sztucznej Inteligencji – o czym więcej można przeczytać na stronie www firmy. W razie pytań lub wątpliwości zapraszamy do kontaktu drogą mailową: [email protected] Pozdrawiamy, Zespół Loyalty Point

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Loyalty Point?

Kontakt - Loyalty Point Sp. z o.o.

Franciszka Klimczaka 1 02-797 Warszawa

Branża główna: Agencje i domy mediowe

10.03.2020 20:58

Tak trzeba

07.06.2021 12:19

Widzę, że potraficie rozpoznać ofiary swojej "polityki" personalnej na podstawie ich opinii. Nawet nazwisko nie było wam potrzebne do tego. No, ale na potrzeby wizerunkowe odwracacie kota ogonem: "Ten kolega korzystał zarówno z karty multisport i luxmed. Wiem to od niego. Jak to było z jego zwolnieniem też wiem". I co jeszcze "wiecie" na podstawie takich strzępów informacji? Dziwne, też, że "wiedza" o tym, kto za co był zwolniony tak szybko się u was rozchodzi. Ponieważ zostaliście przyłapani na manipulacji i kłamstwie ocena będzie negatywna, a dla mnie i innych kandydatów to info, aby się trzymać od was z daleka. Jest takie powiedzenie: "Zadowoleni siedzą cicho, a niezadowoleni przeciwnie. No ale tutaj ktoś poczuł "samodzielną" i niczym nieprzymuszoną potrzebę negowania cudzej opinii i arbitralnego ukazywania pracodawcy wyłącznie w dobrym świetle.

07.07.2021 14:24

jak w każdej firmie i tu nie jest doskonale - jestem pracownikiem od dłuższego już czasu - kwestia informacji o benefitach jest trochę zaskakująca, bo nikt tego chyba nikty nie ukrywał -;) ale widzę, że zostało to wzięte do serca, bo jest to stały element wdrożenia nowego pracownika w firmie - tak aby na 100% nie uciekło - więc historia jest z happy endem ponieważ w firmie się to zmieniło na plus
    Haha

12.06.2021 09:43

Odszedłem już dawno temu, ale widzę, że nic a nic się nie zmieniło. Słabe zarobki, atmosfera kiepska, umowy śmieciowe i wymaganie pracy po godzinach, za które się nie płaci. PIP powinien się zająć tą firmą. Jeśli ktoś jest na samym początku kariery, to na pewno się szybko tutaj nauczy, bo w rok przepracuje półtora roku ;) I tylko w takim kontekście mogę polecić tę firmę, żeby zacisnąć zęby i jak najwięcej nauki wyciągnąć. Tylko trzeba mieć naprawdę mocne nerwy i psychikę, żeby nie dać się złamać i potem nie spędzić na terapii kolejnego roku.
    K

26.05.2021 08:05

Cześć, ja niestety nie polecam pracy w LP - powodów jest wiele. Wiadomo -nie każda firma jest idealna, ale ja już osobiście powoli mam dość warunków i podejścia. Niestety są bardzo niskie - w porównaniu do tego co oferuje konkurencja - zarabia się tutaj marne grosze. Oczy mydlą sytuacją covidową i 'ciężką sytuacją z klientami', ale oczywiście 'wychodzimy na prostą' i niedługo Wam wyrównamy wszystko. I tak od marca 2020. Nie ma szans od tego czasu na podwyżkę, jakąkolwiek negocjacje stawki - i tak zawsze usłyszysz ten sam argument. Firma nie ma żadnego zaufania do pracowników, codziennie musisz się spowiadać z tego co robisz. Benefity? Zapomnij, nie ma żadnych, nikt się tym nie zajmuje, nikt nic nie wie, kartę multisport musisz wyprosić (i to kilka razy się upominając), to samo z opieką medyczną. A i tylko niech Ci nie przyjdzie do głowy komukolwiek powiedzieć o tym, że nie jesteś z czegoś zadowolony, ze coś Ci się nie podoba- możesz być pewny, że mile osoby zawsze uprzejmie przekażą komu trzeba.
    Dawid

23.02.2021 22:27

Stałe czy ruchome godziny pracy?
    Alojzy Bąbel

24.02.2021 08:44

Teraz praca jest zdalna, więc pracujesz chyba pod deadline, a nie w konkretnych godzinach.
    stażysta

07.09.2020 16:48

Aplikowałam na staż w Lp i jestem bardzo zadowolona :) Rozmowa kwalifikacyjna była merytoryczna i nie musiałam długo czekać na decyzję. Pracuję ponad miesiąc i w biurze panuje miła atmosfera. Każdy wie, jakie są jego zadania. Zawsze znajdzie się czas na rozmowę i dyskusje o tym, co muszę robić. Jako stażystka nie zostałam pozostawiona sama sobie, ale czuję merytoryczne wsparcie, a z drugiej strony mogę być przy tym samodzielna. Zarobki w porządku, firma jest frontem do człowieka. Jak najbardziej polecam. :)
    LP

22.06.2020 20:00

Nie polecam, bo: 1. wszyscy mają Cię gdzieś od momentu kiedy przekraczasz próg firmy po raz pierwszy. Nie ma żadnego onboardingu, nie mówiąc o byciu przedstawionym w firmie innym pracownikom. jest ich tylko 120 więc prezentacja kto gdzie siedzi zajęłaby 20 minut, ale tego nie robią; padają stwierdzenia od "starej gwardii" (osób, które pracuję w firmie najdłużej i są dobrymi znajomymi prezesów): "jak nazywa się ta osoba w Twoim dziale?" na co rozmówca potrafi odpowiedzieć "a ch*j go wie". ludzie nie rozmawiają z osobami z innych teamów nawet w kuchni (lub zdarza się to rzadko) 2. Managerowie uważają się za lepszych, nie pozwalają dość do słowa albo otwarcie zwracają uwagę gdzie jest Twoje miejsce ("będę rozmawiać tylko z osobami na moim poziomie") i jest to tolerowane przez prezesów 3. Z mikro managmentu mogliby doktorat zrobić (często padają pytania "po co zadajesz tyle pytań" albo stwierdzenia "zrób co Ci mówię"). szukają rąk do pracy a nie głów do myślenia 4. Miejsce na dyskusję jest, ale i tak wyjdzie na to co prezes mówi 5. brak zaufania do osób, które są zatrudnione - każdą decyzję, prezentację, pomysł, wynik analiz trzeba skonsultować z prezesami 6. ogromna rotacja albo kogoś zwalniają albo ludzie sami odchodzą. w miesiącu prawie zawsze były z 2 czasem 3 odejscia (na tak mała firmę ok 30 osoby - 25% rotacji - w roku to bardzo dużo, HRowcy na pewno to potwierdzą). Nie ma żadnych podziękowań za pracę czy spotkań tramowych jak ktoś odchodzi. 7. o wszystko trzeba 100 razy prosić, dopraszać się, nie ma jasnych procedur, nikt nic nie wie, jak coś chcesz załatwić 8. firma wcale nie przynosi dobrych wyników, co przekłada się na brak premii czy nagród czy podwyżek a także na dość niskie pensje 9. jak zaczęła się pandemia i przenieśliśmy się na pracę zdalną to już po 3 tygodniach ogłoszono, że albo zgadzamy się na rozwiązanie umów albo będą zwolnienia, nie mówiąc, że w tym samym czasie własnie zwalniano inne osoby. Nigdy oficjalnie nie powiedziano o zwolnieniach ani nie podziękowano zwolnionym (mimo, że wielokrotnie nawoływano do empatii pracowników w stosunku do firmy "w tych trudnych czasach", ale w drugą stronę to nie działało). Jak dla mnie to manipulacja. Osoby zwalniane były zwalniane ze zmiejszonymi pensjami za ostatni przepracowany miesiąc (wstecz) lub bez możliwości wybrania urlopu ani otrzymania pieniędzy za zaległy urlop. Brak spójności i nierówne traktowanie pracowników. Plus niektórzy sami musieli drukować sobie wypowiedzenia: "wydrukuj, podpisz i zostaw na biurku, jak będę w biurze to przeczytam" (a znam osobę, która musiała wydrukować wypowiedzienie z komputera innej osoby, bo wypowiedzenie nie było gotowe, a jej komputer już był odłączony od drukarki - super profesjonalne i ludzkie podejście!) 10. pensje nadal są obniżone, zwolniono ludzi, którzy znali się na projektach w firmie prowadzonych, a teraz po 1,5 miesiąca od powrotu do biura znów zatrudniają Także, jeszcze raz, NIE polecam
    kryzysoweodejscie

09.06.2020 09:15

Cóż, kryzys zweryfikował wiele firm - miesiąc kryzysu, a prezesi już odbniżają wszystkim pensje. Jak Ci się nie podoba to wylatujesz. a jak masz czelnosc zwrócic uwage, ze to nie fair to znajda powod zeby ci podziekowac. dodaktkowo - plotki plotki wszedzie plotki! Wystarczy, ze powiesz cos dziewczynie z recepcji, a ta już przekaże wszystkim dookoła :D w sumie to nic wielkiego, ale mega wkurzajace bylo plotkowanie na kazdym kroku
    mmmm

26.03.2020 15:38

Nie polecam, zerowa atmosfera, nikt nic nie wie, o niczym nie informuje, recepcja nigdy nie poinformowana co i gdzie można załatwić. Odeszłam już pare miesięcy temu i nie żałuje!
    anonimowy

02.04.2020 15:21

Zgadzam się, żeby dowiedzieć się w tej firmie czegokolwiek to trzeba sobie samemu poszukać. Tylko tam świecą oczami i udają że pracują. Ja dalej pracuje w teamie, ale mocno się zastanawiam nad odejściem, już dużo wytrzymałem.
    jużniepracuje

26.11.2019 10:26

To i ja mogę się pochwalić odejściem z LP. Oferują kiepskie zarobki, słaba atmosfera, brak atrakcyjnych benefitów. Na premie i bonusy też nie masz co liczyć, bo ostatecznie się okaże, że jednak Ci nie przysługuje. Ciesze sie ze juz tam nie pracuje.
    Loteria

03.09.2019 19:40

Moim zdaniem ta firma nie powinna prowadzić żadnej promocji konsumenckiej, loterii, konkursów. Zupełnie niekompetentny "Zespół" otóż np termin "7 dni od" : konkretnie 7 dni od 27.08 mija wg owej agencji dnia 02.09 (hahaha) cały Zespół nie umie policzyć do siedmiu? Agencja robi wszystko by nie wydać nagród: nie chce sprawdzać autentyczności paragonów u źródła/ woli "dopiski ręczne" dot produktu niewiadomego pochodzenia, nie rozumie czym jest tzw rezerwa, wielokrotnie można pytać: z kim koresponduje? W odpowiedzi : "z zespołem"? ! W internecie pełno jest informacji, że w tej agencji każdy scan "przejdzie" byle by długopisem na paragonie napisać konkret - jaki w regulaminie chcą towar mieć...Weryfikacja żadna, ludzie na zamówienie "produkują paragony" w programach komputerowych. Np w loterii Princes mimo tego, że loteria trwała 2 mies główne nagrody zostały "wylosowane" zgłoszenia tego samego jednego dnia w odstępie kilkudziesięciu minut... Wiem też iż o nagrody trzeba się upominać- mimo spełnienia warunków... Mam nadzieję że konsumenci będą mieli okazje brać udział w loteriach/konkursach, miło się bawić, próbować nowości, rzeczywiście kupować produkty, liczyć na główne nagrody a nie najniższego rzędu- gdzie Organizatorem będzie inna firma marketingowa. Mimo bardzo szerokiej krytyki po loterii Princes: bezpośredniej (maile, scany, reklamacje, etc) oraz wskazania co się dzieje i jakie komentarze są w internecie- kolejna loteria Glade również prowadzona BEZNADZIEJNIE.
    expracownik

14.08.2019 09:59

Kiepska firma. Wynagrodzenia marne, szefostwo oczywiście udaje, że nie widzi narastających problemów. Rotacja pracowników mówi sama za siebie- co chwila ktoś odchodzi. Nikt nie dba o pracowników, jesteś tylko marnym pionkiem w hierarchii. Masz robić swoje i najlepiej nie pytać o nic. Nie polecam.
    M.

19.08.2019 11:05

Niestety zgadzam się z @expracownikiem. Sama całe szczęście nie pracuje już w Loyalty Point. Jedyna rzecz to całkiem niezła atmosfera w zespołach, ale to też różnie bywa. Jak sama się nie dowiesz co ci przysługuje to nikt ci tego nie powie, wszyscy maja cie gdzies.
    M.

22.08.2019 12:33

A to różnie, oni współpracują z jakąś agencją, która wyszukuje pracowników. Potem jest spotkanie z potencjalnymi przełożonymi.

Zostaw merytoryczną opinię o Loyalty Point Sp. z o.o.