Firmę Polaris i jej spółki mogę polecić każdemu. Praca tam ma wiele plusów, postaram się je wymienić;
- poznasz wielu ciekawych ludzi, ponieważ trwa nieustanna rotacja. Np. na jednej budowie było ze 3-4 kierowników budowy, projektu, kilku inżynierów. Średni czas pracy to chyba z 6 miesięcy (trzy z nich to wypowiedzenie). Załoga działu sprzedaży też wykonuje co jakiś czas dezercję. (usunięte przez administratora)
- nauczysz się odbierać telefon zawsze i wszędzie. (usunięte przez administratora)
- naucz się oszczędności, wysokie pensje? A po co to komu, trzeba żyć skromnie. (usunięte przez administratora)
- dostaniesz samochód służbowy marki premium (Kia CEED), z budżetem na paliwo, który nagle zostanie ucięty do jakiejś śmiesznej kwoty. Bądź kreatywny(usunięte przez administratora) Na koniec jak go oddasz, co zostanie potwierdzone bezszkodowym protokołem, to po czterech dniach dowiesz się, że ktoś to auto uszkodził, nie ważne, że stało się to po Twoim zdaniu auta. Masz zapłacić! Aaaa i jak pobieracie i oddajecie auto, sprawdźcie pełnomocnictwo osób, które je odbierają. Potem firma twierdzi, ze te osoby nie miały do tego uprawnień. ;-)
- naucz się pisać poprawnie, będziesz poprawiał błędy ortograficzne po najwyższej władzy. "Rzelbety" stały się słynne w całej Warszawie.
- musisz być asertywny, żeby spławiać firmy, (usunięte przez administratora)
- L4, urlopy,(usunięte przez administratora) naucz się pracować chory. Nie ważne, że nie możesz mówić i masz 39 stopni gorączki. Będziesz pracować i prowadzić spotkania. Trzeba być twardym. Chorowanie jest dla leszczy i znajomych (usunięte przez administratora)
- naucz się zbierać informacje - przeczytaj opinie na GoWork o Polaris Hospitality i DoubleTree w Warszawie. To może uratować Ci życie.
- trzymaj język za zębami, uważaj co mówisz. Dziel przez dziesięć wszystko, co mówi pewna Pani. Jej obietnice są nic nie warte. Na koniec wszystko zwali do Ciebie i doniesie gdzie trzeba. I to w taki sposób, że zaniemówisz. Potrafi w niesamowity sposób zrzucać winę z siebie na najbliższej zlokalizowaną osobę, która akurat była pod ręką. To jest taki specjalny trening społeczny, żeby pracownik był skupiony i uważny!
- firma posiada też dział "oglądania gruntów". Czemu oglądania? Zobaczysz, to innowacyjna jednostka, jedyna taka w branży. Ty oglądasz, inni kupują.
Podsumowując, szczerze polecam, jak widać, firma ma same plusy. Na koniec daję jedną gwiazdkę, bo firma Polaris świeci na rynku jak ta najjaśniejsza gwiazda na niebie.