Deputo

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Deputo Sp. z o.o.

Opinie o Deputo Wrocław

Nie przegap nowości o Deputo Sp. z o.o.!

Paweł

10.05.2021 11:12

Jako klient mogę się wypowiedzieć jedynie w samych superlatywach. Sprawnie i konkretnie podchodzą do swoich zadań. Nie ma problemów z kontaktem i człowiek na bieżąco wie jak wygląda dany temat. Zdecydowanie polecam!
    Zanos

04.03.2021 10:08

Ogólnie widzę że mają dobre opinie. Mam problem więc może do nich podbije z tym tematem.

09.04.2021 09:39

Zdecydowanie polecam. Dobra, fachowa firma. Przez kilka lat pracy nie spotkałam się żadnym niezadowolonym klientem.

10.05.2021 07:38

To prawda, jedna z najlepszych firm w okolicy.
    Mariusz L.

17.03.2020 14:38

Polecam pracę firmie. Dobre pieniądze. Jeśli zamierzasz się lenić daj sobie spokój. Ale trzeba być obrotnym i angażować się w pracę. I to się opłaca.

12.04.2021 08:15

Jestem bardzo zadowolona z pracy w tej firmie. Każdy wie co ma robić, praca toczy się szybko i sprawnie. Warunki również uczciwe i nie można narzekać na więcej.

10.05.2021 07:37

Współpracuje z nimi już wiele lat i jestem bardzo zadowolona. Warto

10.05.2021 07:36

Bardzo dobra firma, rzetelna i uczciwa obiecują tylko to co są w stanie zagwarantować.
    paweł

26.04.2021 10:31

wspolpraca godna polecenia
    LubiewD***

14.04.2021 12:19

Dziękuję Deputo, super pomoc no i szef też niczego sobie.
    Grzelak

14.04.2021 07:27

Świetna, zaufana firma, dobrze wyszkoleni, profesjonalni pracownicy, nigdy nie było problemu z uzyskaniem odpowiedzi na wszelkie pytania. W mojej opinii bezkonkurencyjni!
    Łukasz

12.04.2021 08:55

Ja nie narzekam. Współpracuję z nimi od końca 2019 roku i współpraca jak najbardziej owocna. Robią kawał dobrej roboty i mogę zdecydowanie ich polecić.
    Wiktoria

13.04.2021 13:55

Ja trochę dłużej bo od początku 2019 ale też jak na ten moment jest wszystko w porządku.

24.01.2020 16:04

Wziąłeś udział w rekrutacji? Daj znać, jak wyglądał ten proces.
    Rafix

18.02.2020 09:43

Przyjazna atmosfera, od razu czujesz , że to szanująca się firma. Rekrutacja przebiegła pomyslnie :)

12.04.2021 08:16

Bardzo miło wspominam rekrutację w tej firmie chociaż minęło już kilka lat. Proces toczy się szybko, sprawnie, od razu wiesz na czym stoisz.
    Marta

11.03.2021 11:28

Oby więcej takich firm. Jasno powiedzieli co mogą zrobić. Złotych gór nie obiecali, tylko zajęli się całą sprawą kompleksowo. Jestem bardzo zadowolona i polecam

12.04.2021 08:13

Cieszą mnie pozytywne opinie klientów. Mogę szczerze powiedzieć, że tutaj naprawdę każdy stara się jak najlepiej spełnić swoją rolę.
    Marian

24.03.2021 20:42

Udało nam się odzyskać za ich pośrednictwem pieniądze od Fager Trans. Polecam

09.04.2021 11:56

No to jak od fagera się udało to gratulacje od powercargo też?

02.01.2021 13:46

Podejście do pracowników na wysokim poziomie, czujesz się szanowany i doceniony :) I to mi się podoba, cieszę się że zdecydowałam się na pracę tutaj

09.04.2021 09:41

Mam takie same odczucia. Cieszę się ze zdecydowałam się na pracę tutaj. Pracuję już dłuższy czas i naprawdę jestem zadowolona tak z warunków współpracy, jak i zarobków.

29.03.2021 10:31

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Deputo Sp. z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?

09.04.2021 09:37

Odpowiedz dostaniesz bardzo szybko. Tutaj nie ma zwlekania i czekania, odpowiedzi po miesiącu czy dwóch. jeśli szukają pracownika to szukają, przynajmniej u mnie tak było. Jak ktoś jest zdecydowany do pracy do zaraz, to dostanie odpowiedz jak szybko się da.
    Łukasz

13.11.2020 10:07

Dobry i solidny partner w biznesie, któremu można zaufać.

08.04.2021 08:35

Bardzo się cieszę, że firma zbiera tak pozytywne opinie klientów. Ze swojej strony powiedzieć mogę tylko tyle że pracują tutaj naprawdę doświadczeni i solidni pracownicy i zadowolenie klienta jest dla nas zawsze najważniejsze.
    Krzysiek

04.02.2021 11:08

Polecam! Współpraca układa się bardzo dobrze!

08.04.2021 08:33

Jako pracownik mogę tylko cieszyć się z tego, że klienci są tak zadowoleni. Wiem, że nie każdy wystawia tutaj pozytywne opinie, ale przez kilka lat pracy nie spotkałam się żadną reklamacją czy negatywnym postrzeganiem naszej pracy. Zadowolenie klienta jest dla mnie bardzo satysfakcjonujące.
    O.

18.03.2021 16:10

Wiele się nauczyłem pracując w Deputo :)dobra organizacja pracy, wsparcie, możliwość rozwoju. Satysfakcjonujące zarobki - co jest dla mnie bardzo ważne :)

08.04.2021 08:31

Również nie narzekam na zarobki. W porównaniu z innymi=, konkurencyjnymi firmami, dają bardzo atrakcyjne warunki i pieniądze zawsze na czas.
    andy

07.04.2021 09:44

Firma jest w porządku, pracowników szanują a to dla mnie dosyć istotny aspekt.

08.04.2021 08:30

Dla mnie również, dlatego bardzo się cieszę że tutaj trafiłam. Solidna firma, dająca stabilne zatrudnienie.

08.04.2021 08:29

Polecam pracę w tej firmie. Pracuję już kilka lat i jestem bardzo zadowolona. Jeśli jesteś świeży w branży, zbierzesz pierwsze doświadczenie i wszystkiego będziesz nauczony. Jak masz doświadczenie, dostaniesz od razu dobre stanowisko, samodzielne i nikt nie będzie patrzył ci na ręce. Zdecydowanie polecam.

02.04.2021 10:47

Odzyskali kasę od Lewandowskiego z Gorzowa, 2mln w gotowce przed chwila przywiozła Pani windykator. Dziękuję kochani !
    M.Krzyw

26.03.2021 10:29

Udało mi się odzyskać pieniądze za ich pomocą karnie Mogę śmiało polecić. Marian Krzywdzinski

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Deputo?

Kontakt - Deputo Sp. z o.o.

ul. Międzyleska 4 lok. 400 50-514 Wrocław

Branża główna: Pośrednictwo finansowe
    zulla

24.03.2021 11:08

Wynagrodzenie dobre, warunki pracy również. Pracuje już długo i nie myślę, żeby szukać czegoś innego. Polecam.
    Jetka

24.03.2021 11:07

Pracuję jako windykator. Wiadomo jak to jest z tym zawodem, ale wszystkie niesnaski wynagradza płaca, zawsze na czas, zawsze wszystko się zgadza. Jest podstawa, ale też prowizje i premie.
    Bartek

24.03.2021 09:59

Podejście do klienta na duuuży plus. Polecam!

20.03.2021 16:04

Firmę Deputo moge polecic kazdemu ktory potrzebuje odzyskac swoja naleznosc od dluznika. W moim przypadku odzyskalem pieniazki po paru miesiacach, wszystko przebiegło jak należy.
    Amelia

18.03.2021 18:49

Z perspektywy klienta, firma Deputo wywiązała się wręcz idealnie! Odzyskałam należność po dwóch miesiącach mimo tego, że nie spodziewałam sie jakiegokolwiek sukcesu w tej sprawie. Gorąco polecam!
    Danuta

17.03.2021 18:09

Szczerze mówiąc - traciłam nadzieje, że kiedykolwiek odzyskam swoje pieniądze. Wszystkie firmy próbujące odzyskać należność niestety nie podołały. Dopiero gdy zdecydowałam się na współpracę z Deputo, uwierzyłam w ich moc! Deputo odzyskało dla mnie pieniądze w stosunkowo krótkim czasie. Dziękuję Państwu.
    Tomek

17.03.2021 10:25

Po długich walkach i udrękach z dłużnikiem w końcu odzyskałem swoje pieniądze. Żadna firma wcześniej nie wykazała takiej skuteczności i szybkości w odzyskiwaniu należności jak miało to miejsce w Deputo. Polecam deputo w 100%.
    Drogba

12.03.2021 08:41

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!
    Zemsta

10.03.2021 21:24

Szybko odzyskali pieniążki od firmy Fager Trans z Warszawy
    Magda

26.02.2021 10:31

Jakieś dane kontaktowe do nich macie? Czy strona zawiera aktualne dane?

09.03.2021 10:03

Pani Magdo, nasza strona internetowa zawiera aktualne dane kontaktowe. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu pod numerem 713070029. Pozdrawiamy

02.03.2021 09:56

04.03.2021 11:40

Odzyskali mi kasę od Didyk Spedycja. Polecam
    łukasz

25.02.2021 15:45

Z perspektywy klienta jak najbardziej polecam. Pewni i sprawdzeni!
    kamila

24.02.2021 13:23

wspolpraca jak do tej pory bardzo dobra
    Janek

09.02.2021 11:11

Polecam w 100%. Obsługa profesjonalna i fachowa.

22.02.2021 11:34

Dziękujemy za współpracę
    Szymon

10.02.2021 11:05

Pełen profesjonalizm i fachowe podejście do Klienta. Udało się odzyskać pieniądze od blisko 30 dłużników. Polecam

22.02.2021 11:33

Polecamy się na przyszłość
    klient

22.02.2021 10:20

NIE POLECAM. NAJPIERW ZAPEWNIAJĄ ŻE DŁUG DO ŚCIĄGNIĘCIA W PRZECIĄGU MAX 3 MIESIĘCY A NASTĘPINE OKAZUJE SIĘ ŻE NIE MA SZANS NA ŚCIĄGNIĘCIE DŁUGU. PIĘNIĄDZE OCZYWIŚCIE MUSIELIŚMY IM ZAPŁACIĆ A ONI NIE ODZYSKALI NAWET 1 ZŁ Z 35TYS JAKIE MIELI ŚCIĄGNĄĆ .
    Xxx

22.02.2021 11:29

Dziwię się, że określili Panu jakiś termin. Oni to napewno warunkują. Ja złożyłam k9lejną sprawę i wiem że to napewno potrwa dłużej. To co Pan mówi jest nie ralne. Więc czemu pan to pisze? Życzę miłego dnia i więcej wiary. On8 naprawdę dobrze wykonują swoją pracę

22.02.2021 11:32

Dokładne, ponadto nie pobieramy żadnych kosztów windykacji na wstępie. Jedyne koszty, które mogą powstać na wstępie to koszty ustawowe, niezależne od nas, o których informujemy klienta, np. opłaty sądowe czy skarbowe.
    Bartek

12.02.2021 09:31

Jak najbardziej polecam jako dobrego i solidnego partnera w biznesie.

22.02.2021 10:52

Dziękujemy za współpracę
    Firma Lord

12.02.2021 15:42

Z całego serca bardzo dziękuję! moja sprawa była trudna dłużnik 9 lat temu nie opłacił mi faktury ponad 300 000zł ledwo się wygrzebałem z tego. w zeszłym roku odezwała się do mnie firma znająca mojego dłużnika - nie wierzyłem, i gdyby nie moja wspaniała żona nigdy nie zgodziłbym się dopłacić do sprawy. Dziś mam swoje pieniądze na koncie! obiecałem polecać ich wszystkim wciąż jestem w szoku, że ktoś tę sprawę ogarnął zostały już tylko odsetki do spłaty. Bardzo dziękuję!

22.02.2021 10:51

Fakt, trafiliście Państwo na ciężkiego dłużnika, jednak z dostępnymi metodami, które zastosowaliśmy udało się stosunkowo szybko zamknąć sprawę spłatą wraz ze zwrotem kosztów windykacji.
    Karol

15.02.2021 11:22

Dziękuję za współpracę i pomoc w odzyskaniu pieniędzy. Wszystkim którzy zastanawiają się czy podjąć współpracę z Deputo to w imieniu swoim jak najbardziej polecam!

22.02.2021 10:50

Dziękujemy za zaufanie, zespół Deputo

Zostaw merytoryczną opinię o Deputo Sp. z o.o.