Deputo

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Deputo Sp. z o.o.

Opinie o Deputo Wrocław

Nie przegap nowości o Deputo Sp. z o.o.!

18.02.2021 08:32

Firma z dużą wiedzą i doświadczeniem. Doradztwo na najwyższym poziomie. Wszystko przejrzyście wytłumaczone. Szybkie i sprawne poprowadzenie sprawy.

22.02.2021 10:49

Dziękujemy za zaufanie
    Kaja

22.02.2021 09:51

Polecam. Ściągnięta kasa ze spółek Famos z Duchnic i Power Cargo z Olkusza

22.02.2021 10:49

16.02.2021 13:02

Sporo osób widzę poleca. Jak wygląda kwestia współpracy? Jasne warunki?

17.02.2021 09:23

W przypadku otwartego procesu rekrutacji zachęcamy do składania swoich aplikacji w formie CV.

17.02.2021 16:32

Dziekuję bardzo za informację. Pozdrawiam.
    Patrycja

18.01.2021 12:57

Działania tej firmy doprowadziły do odzyskania moich należności, a nie była to mała kwota. Jestem mega szczęśliwa. Jak będę miała jeszcze kiedyś problem na pewno tu wrócę.

22.01.2021 10:16

17.02.2021 09:22

Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy, Deputo.
    dragon

16.02.2021 10:14

dobra firma, pełen profesjonalizm, znają się na swojej robocie

17.02.2021 09:21

Konrad

17.02.2021 09:13

Firma odzyskała pieniądze od firmy, która ponad 2 lata zalegała z wypłatą moich pieniędzy. Bardzo dobry kontakt, na bieżąco informują o postępach. Polecam

17.02.2021 09:18

Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy, zespół Deputo.
    Victor

29.01.2021 12:07

Podejście do klienta na duuuży plus. Jestem zadowolony z ich działań.

17.02.2021 09:15

Dziękujemy za współpracę.
    Krystian

04.02.2021 09:07

Zleciłem do windykacji dłużników DTL i Kubo-I i się udało odzyskać już całość kwot. Teraz czekam na ostatnia transze przy dłużniku Power Cargo, Le większość tez ściągnięta. Polecam, jest okej
    Bartosz

02.02.2021 12:54

Też współpracuję z Deputo i udało się sporo kasy z faktur odzyskać. Wcześniej ciągałem się po sądach i to trwało nie miesiącami a latami. Z nimi całość ogarnięta bardzo szybko.

03.02.2021 14:08

Dziekujemy za współpracę i polecamy się na przyszłość.
    Marta

26.01.2021 13:09

Prowadzimy w firmie trudny rodzaj działalności, bo to tylko z boku się wydaje że jest wszystko pięknie, cudownie i kolorowo, a kasa spływa strumieniami. Opórcz normalnych Klientów płacących na czas, są też dłużnicy. Z takimi walka jest ciężka, ale od kiedy współpracujemy z Deputo udaje się dużo sprawniej odzyskać pieniądze. Polecam!

02.02.2021 11:16

windykacja

29.01.2021 11:18

Niestety bardzo zawiodłam się na firmie Deputo. Po wstępnych rozmowach, zapewnieniach o słuszności założenia spraw, bardzo wielu rozmowach i analizach jak tylko opłaciliśmy koszty zajęcia się sprawą kontakt jest znikomy, wręcz żaden - jedynie otrzymam odpowiedź na moje zapytanie niestety bez większych konkretów. Pieniędzy nie odzyskaliśmy, straciliśmy więcej a na jakim etapie są nasze sprawy nie wiemy..
    Czarek

22.01.2021 11:53

Dbają o swoich klientów. Cokolwiek się dzieje to nie zostawiają na pastwę losu tylko pomagają.

25.01.2021 09:00

Dziękujemy za zaufanie Panie Czarku
    AND ANDRZEJ CZAPIEWSKI

22.01.2021 13:00

Proszę Państwa, firma Deputo odzyskuje dla mnie należność już rok, absolutnie nie informuje o niczym w sprawie, jak dzwonię aby się zapytać na jakim etapie to uzyskuje informację, że odezwie się osoba prowadząca !?! i się nie odzywa.. no może raz się odezwała przez rok, swój dług z jakichś 15 tyś zwiększyłem do (usunięte przez administratora)przez zlecenie tej firmie odzyskania, które kosztowało (usunięte przez administratora), przez ponad rok czasu absolutnie ZERO skuteczności !!
    Daniel

04.01.2021 16:08

Z perspektywy czasu podjęcie współpracy z firmą Deputo było jedną z lepszych decyzji ostatnich lat w mojej firmie. Zdecydowanie polecam!

22.01.2021 10:18

Qra

14.01.2021 13:07

Jak dla mnie trzeba stawiać na najlepszych - w tym przypadku na pewno Deputo. Super jakość, wysoka kultura, pełen profesjonalizm

22.01.2021 10:16

Dziękujemy za zaufanie
    Stanisław

21.01.2021 12:27

Rok temu przekazałem firmie sprawę, którą miała się zająć. Minął rok sprawa nie ruszyła z miejsca, pracownik firmy nie odbiera telefonów i nie oddzwania. Jak zadzwoni się z innego nr telefonu to w sekundę odbiera. Nie polecam, wybierając Deputo kierowałem się pozytywnymi opiniami, ale to był błąd, że powierzyłem im sprawę!
    Stanisław

21.01.2021 12:18

07.07.2020 14:15

Jak dla mnie współpraca układa się bez zarzutu. Robią świetną robotę.

13.07.2020 10:55

Dziękujemy i polecamy się na przyszłość Panie Kamilu.

03.01.2021 18:44

Ja też polecam ich. Miałem sprawę z dłużnikiem .Wygrałem ją. Przekazałem komornikowi, a on nic nie namierzył. Więc wycofałem klauzulę wykonalności. Przekazałem ją do deputo. Oni skontaktowali mnie z komornikiem, który realizuje ich zlecenia. i okazało się że można ten cały imposyblizm zmienić. Dłużnik został windykowany z majątku ruchomego. Zajęto jego auta. Po miesiącu odzyskałem wszystkie należności.
    mariusz

19.10.2020 19:06

Ja się tutaj zatrudniłem, bo miałem dosyć tych garażowych bizesów, gdzie jak nie ma dużo zamówień to się obijasz, a jak jest sporo, to praca na dwie / trzy zmiany. Jak mam pracować w call center to już na dobrych warunkach i z produktem, który łatwo ogarnąć. Dlatego wybrałem Deputo, bo mają spore możliwości rozwoju- firma non stop rekrutuje, zwiększa swoją skalę. Co jak co, ale umiejętności negocjacji, których tutaj się nauczyłem, nie raz pomogły mi prywatnie.

29.10.2020 10:15

Zapraszamy do wzięcia udziału w procesie rekrutacji. Pozdrawiamy, Deputo
    Mariusz

03.01.2021 18:41

To prawda, warunki które oferują są znacznie lepsze niż w niejednym call center. Wiadomo, że praca z dłużnikami jest zupełnie inna niż takie sprzedawanie abonamentu, ale tutaj zawsze coś się dzieje. Każdy dzień jest wyzwaniem. Każdy klientem z drugiej strony słuchawki jest inny. Dlatego sztywne manualne nie zawsze się sprawdzają. Trzeba zachować zdrowy rozsądek. Dlatego też zdecydowałem się na prace tutaj. Miejsce pracy jest okey, ludzie też. Kasa spływa co miesiąc na konto.
    PAWEŁ

17.11.2020 15:12

POLECAM
    Irek

03.01.2021 18:38

Paweł, możesz coś powiedzieć więcej? Zleciłeś deputo sprawę windykacji terenowej czy sądowej? Jakie są tego efekty? Udało się odzyskać pieniądze od dłużnika ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Deputo?

Kontakt - Deputo Sp. z o.o.

ul. Międzyleska 4 lok. 400 50-514 Wrocław

Branża główna: Pośrednictwo finansowe
    Sebastian

17.11.2020 10:05

Ściągnęli całą należność od trzech dłużników. Kontakt bardzo dobry, konkretnie podchodzą do tematów i człowiek wie na czym stoi

27.11.2020 11:57

Transportowiec

03.01.2021 18:37

Fakt, bez dobrej kancelarii windykacyjnej nie da się odzyskać pieniędzy. Firmy z branży transportowej powstają jak grzyby po deszczu. Miałem takich dłużników, gdzie firmy zakładane były na ojca, matkę, braci czy żony. Wszystko po to, aby unikać płatności. Finalnie zdecydowałem się na współpracę z deputo, bo ja muszę dbać o moich kierowców i kwestie operacyjne, a nie marnować czas na wezwania do zapłaty.
    Gortalesku

26.11.2020 07:28

Niestety od samego początku aż do końca sprawy, znikomy kontakt, efekt żaden. Mnóstwo zaliczek, a sprawa nie ściągnięta(usunięte przez administratora)

29.12.2020 13:56

Raz jeszcze powtarzamy - nie pobieramy ZADNYCH zaliczek od klientow. Prosimy o zapoznanie się z treścią Umowy, z pewnością pomylono firmy. Jedyne koszty jakie klienci ponoszą to te ustawowe, np. opłaty sądowe. Pozdrawiamy
    Iza

03.01.2021 18:35

Ja również dołączam się do w/ w opinii. Firma jest bardzo profesjonalna w realizacji usług. Prowadzę księgowość firmy męża, i dłużnicy są zmorą. Więc podpisałam umowę z deputo na windykację kilku z nich. Kilka spraw trafiło do sądu, kilka udało sie rozwiązać polubownie. To co daje deputo to zdjęcie odpowiedzialności za kontakt z dłużnikiem. Ja po prostu nie cierpiałam tych telefonów. Tego upominania się o swoje.
    Panek

03.11.2020 08:57

Bardzo dobra firma windykacyjna. Jasno określone warunki współpracy. Jak dla mnie 5/5!
    Jurek

31.12.2020 12:23

Również mam te same odczucia ze współpracy. Firma jest bardzo profesjonalna. Dopiero windykacja terenowa pozwoliła odzyskać długi od firmy, która unikała zapłaty za fracht.
    Marian

03.01.2021 18:33

Mam podobne doświadczenie. Zgodziłem się zrealizować fracht bez przedpłaty, bo zamawiający na transie miał same pozytywne oceny. o wykonaniu usugi i przesłaniu dokumentów rozliczenowych kontakt się urwał. Trans umywa ręce. Wystawiłem więc firmie negatywną opinię, ale to nic nie zmienia. Nadal wystawiała ładunki i szukała wykonawców. Dlatego zgłosiłem do deputo. Podpisałem umowę na windykację dłużnika. Działania przedsądowe dały rezultaty, dłużnik podjął propozycję ugody. Spłacił dług w 3 ratach z odsetkami. Bez pomocy deputo nie byłoby to możliwe, dlatego jeszcze raz dziękuję za fachową obsługę.

31.12.2020 11:25

Zleciłem windykację jednego kanciaka z Świebodzina. Kasę wraz z odsetkami odzyskałem. Dzięki Deputo za szybką i profesjonalną obsługę.
    Karol Trans

29.12.2020 10:51

Polecam. Kasa od firmy Kubo-I i DTL Logistics odzyskana. Fajnie, szkoda tylko, ze dzień po świętach a nie dzień przed :)

29.12.2020 13:57

Tak, potwierdzamy współpracę i wielokrotny sukces windykacyjny. Pozdrawiamy, zespół Deputo.
    Jam

27.11.2020 14:02

Odzyskali należność Polecam

29.12.2020 13:56

Zapraszamy do dalszej współpracy.
    Hubert

09.12.2020 09:00

Współpraca na najwyższym możliwym poziomie. Odzyskali pieniądze.

Polecamy się na przyszłość Panie Hubercie
    Drogba

11.12.2020 08:30

Nie narzekam na współpracę, bo jest naprawdę ok. Ludzie ogarnięci i konkretni.

29.12.2020 10:59

Dziękujemy za współpracę
    Piotr

12.12.2020 12:48

Solidna firma, nie mam zastrzeżeń ani nie spotkało mnie nic złego podczas współpracy z nimi.

29.12.2020 10:54

Hubert

16.12.2020 08:42

Pełen profesjonalizm i fachowe podejście do Klienta. Polecam!

29.12.2020 10:54

Norge

08.12.2020 09:10

Wszystko jak najbardziej ok, dobre warunki współpracy.

23.11.2020 13:41

Współpracuję z firmą Deputo od dwóch lat i mogę ich polecić. Warto poradzić się ich co zrobić kiedy Klienci zwlekają z zapłaceniem faktury.

27.11.2020 11:57

Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość.
    Kubson161

23.11.2020 22:09

Jak wyglądają warunki zatrudnienia i atmosfera pracy w oddziale w Warszawie ?
    Labb

05.11.2020 11:22

Zgłosiłem się do nich po tym jak Klienci zaczęli zwlekać z opłacaniem faktur. Załatwili już 70% faktur. Wszystko ogarnięte konkretnie, na bieżąco informują o postępach. Polecam!
    Maciek

08.09.2020 08:51

Współpraca układa się bez zarzutów. Pewna i solidna firma zajmująca się windykacją.

14.10.2020 10:11

29.10.2020 10:14

Zniesmaczony

13.10.2020 14:06

Odradzam, sprawa toczy się ponad pół roku . Ciągłe zwodzenie za nos i brak konkretnych odpowiedzi kiedy dług zostanie wyegzekwowaniem, jakie są następne planowane etapy windykacji (tych nie ma bo " prawnik nie wyczerpał sądowych możliwości"). Radzę 4 razy się zastanowić przed podjęciem współpracy.
    aaaaa

27.10.2020 12:21

Witam serdecznie, jeżeli jest możliwość, chętnie poznam szczegóły sprawy. Sama mam inny kłopot z tą firmą i chętnie się skontaktuję w celu określenia wiarygodności działań.

16.10.2020 13:59

Zleciłem firmie deputo rozprawienie się z dłużnikiem - znaną w branży firmą logistyczną ze świebodzina. Firma nie regulowała płatności od kilku miesięcy. Deputo od razu namierzyło właścicieli i pod groźbą procesu karnego wyegzekwowało należności. Polecam.
    Janek

18.10.2020 18:07

Również miałem problem z tym samym spedytorem. Wiem o jaką ci chodzi firmę ze świebodzina. No niestety tam nikt nawet telefonu nie odbiera; na wezwania do zapłaty nie odpisują. Też zlecę deputo windykację, skoro musisz się się udało.
    Jakub

29.09.2020 11:39

Polecam. Działają profesjonalnie

14.10.2020 10:09

Dziękujemy za współpracę.
    Artur

07.10.2020 10:22

Pełen profesjonalizm i dobre podejście do Klienta. Sprawa załatwiona szybko.

14.10.2020 10:08

Andrzej

09.10.2020 14:06

Wszystkie formalności załatwiane zawsze błyskawicznie. Współpraca od ponad roku układa się bez zarzutu.

14.10.2020 10:08

Polecamy się na przyszłość.

Zostaw merytoryczną opinię o Deputo Sp. z o.o.