Deputo

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Deputo Sp. z o.o.

Opinie o Deputo Wrocław

Nie przegap nowości o Deputo Sp. z o.o.!

Fru

07.01.2020 10:38

Warunki pracy są okej, traktują pracownika jak człowieka , a nie jak tania siłę roboczą i dają dobrze zarobić

10.01.2020 10:47

Ambarans

29.10.2019 10:01

A ja napiszę od strony pracowniczej, że Deputo sprawdza się rowniez w roli pracodawcy. Wynagordzenie jest na czas i zawsze takie jak byc powinno. Za to ich cenię.
    Damian

08.01.2020 12:49

To prawda, zapewniaja odpowiednią ścieżkę rozwoju :)

10.01.2020 10:47

hipster

12.12.2019 14:10

Praca dobrze płatna, wiele się można nauczyć i nabrac dużo doświadczenia, a do tego warunki pieniężne, też mi odpowiadają :)
    Urban

16.12.2019 09:44

Byłem windykatorem w kilku firmach i niektóre firmy działają na jakis swoich dziwnych zasadach. Cieszę się, że przeszedłem do Deputo. Tutaj nie muszę ściemniać klienta, bo robimy wszystko legalnie , zgodnie z oczekiwaniami klienta i działamy przede wszystkim uczciwie.
    Mauro

06.12.2019 10:03

Deputo zapewnia dobre warunki pracy. Dba o pracowników, jak i klientów. Atmosfera przyjazna i pieniądze zawsze na czas ;)

09.12.2019 14:18

Dziękujemy za rekomendację. Pozdrawiamy
    Kojot

18.11.2019 10:01

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Deputo. Odzyskali moje pieniądze, kiedy myslałem, że to już nie możliwe

18.11.2019 12:06

Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość.
    Anna

07.11.2019 09:22

A jak wygląda odzyskiwanie długów z zagranicy? Równie skutecznie jak w kraju? Z jakim kosztem musimy się liczyć ?

07.11.2019 09:36

Szanowni Państwo, zapraszamy do kontaktu telefonicznego - tel. (71) 307-00-29. Pozdrawiamy
    Rembrandt

07.11.2019 16:13

O takie szczegóły warto wypytać bezpośrednio firmę. Z większością kwestii można się dogadać, pomagają wyjść z najbardziej kryzysowej sytuacji.
    M.

25.09.2019 09:06

Widzę dużo pozytywnych opinii, wygląda na to, że z wielką chęcią również dołączyłbym do grona zadowolonych klientów :) Pozdrawiam M.
    M

22.10.2019 07:51

jakie koszty pan poniósł?
    Osa

24.10.2019 10:22

Też mam ogromny problem z dłużnikiem i oddałam sprawę do Firmy Deputo mam nadzieję że uda się odzyskać pieniądze...
    Jakub

17.05.2019 17:20

Firma stosunkowo młoda a zbiera bardzo dobre opinie na różnych forach. Warto aplikować?
    Wjm

10.10.2019 14:50

Myślę, ze jak najbardziej. Firma wywiązuje się ze swoich umów, działają szybko i konkretnie, a takich ludzi potrzeba. Nie ma dla nich drogi bez wyjścia i takie coś cenie.
    Nowakowski Jan

19.09.2019 12:42

Bardzo doceniam za kompleksowe podejście do klienta szybkie zrozumienie i rozpatrzenie problemu, a także natychmiastowe podjęcie działań. Firmie Deputo zleciliśmy windykację 3 nieopłaconych faktur na znaczną sumę. Wszystkie należności zostały odzyskane. W przyszłości planujemy również jeżeli zaistnieje konieczność zlecić takie działania firmie Deputo.
    branża budowlana

23.09.2019 10:35

Trafna wypowiedź. Również są to aspekty przez które uważam współpracę z firmą deputo za bardzo udaną ;)

23.09.2019 10:39

bieznesmen

12.09.2019 15:15

W kwestii skupu wierzytelności również bez uwag. Zdecydowanie bardziej opłacalne niż trzymanie "zamrożonych" środków, które właśnie mogłyby generować dla nas nowe zyski ;).Warunki jasne, bez niedomówień. Polecam tę opcję

19.09.2019 12:44

A my polecamy się na przyszłość
    Przemysław

29.08.2019 12:30

Jasne warunki współpracy co bardzo sobie cenię. Od początku do końca rzetelna realizacja i bardzo dobry kontakt, bez zdawkowych zdań podczas pytania jak przebiega windykacja. Nie mam uwag.
    polecam!

02.09.2019 13:19

W moim przypadku było podobnie, niemniej jednak zaskoczyło mnie, że firma Deputo tak szybko przystąpiła do działania, ale jak to mówią, czas to pieniądz.

10.09.2019 09:41

Polecamy się na przyszłość
    Kupiec

04.09.2019 13:13

Rzadko kiedy można trafić na tak dobrą i wyspecjalizowaną firmę. Bardzo dobra oferta od razu wzbudzili nasze zaufanie. Od razu widzę jak ktoś mi opowiada bajki. Po tylu latach w biznesie ma się zmysł, do nich nie miałem uwag i myślę, że to był dobry wybór, szczególnie po tym jak nasza poprzednia firma windykacyjna po tylu latach współpracy wywinęła nam niezły numer, ale to już inna historia.

10.09.2019 09:38

Polecamy się do ciężkich przypadków windykacyjnych. Pozdrawiamy, Deputo

09.09.2019 14:26

Współpracowaliśmy w zakresie sprzedaży wierzytelności. Oferta uczciwa, a pieniądze nie stoją zamrożone. Korzyść dla każdej strony. Polecam Adam

10.09.2019 09:37

Dziękujemy Panie Adamie i polecamy się na przyszłość
    przedstawiciel

20.08.2019 13:09

Jesteśmy zadowoleni z obsługi. Z pewnością dotychczasowa współpraca wróży dobrze dalszym kontaktom z firmą Deputo. Zaufana, godna polecenia firma.

21.08.2019 08:20

Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie
    Kasperski

16.08.2019 10:27

Firma w porządku. W moim przypadku zlecona windykacja długu byłego wspólnika została wyegzekwowana. Deputo oszczędził mi zbędnych sporów i przepychanek. Zdecydowanie warto korzystać z ich usług.

16.08.2019 15:06

Polecamy się na przyszłość
    przedsiębiorca

13.08.2019 10:08

Na początku nie byłem przekonany, jednak teraz z całym przekonaniem stwierdzam, że Deputo zachowuje pełen profesjonalizm. Każdy przedsiębiorca prowadząc firmę musi być przygotowany na pojawienie się dłużników, a wtedy dobrze jest móc polegać na takich specjalistach. Zdecydowanie polecam!

14.08.2019 10:19

Dziękujemy za współpracę, Deputo
    Konkretny

08.08.2019 14:05

Zdania są podzielone co do opinii, ale ja rozliczam ich za efekt, a efekt jest, więc zasługują na 5 gwiazdek

08.08.2019 14:19

Naszą pracę rozliczamy wyłącznie za efekt. Polecamy się na przyszłość, Deputo

Kontakt - Deputo Sp. z o.o.

ul. Międzyleska 4 lok. 400 50-514 Wrocław

Branża główna: Pośrednictwo finansowe
    Krzystof

02.08.2019 13:56

Deputo wykazuje się dużym zrozumieniem problemów swoich klientów. Mój kolega prowadzący również swój biznes polecił mi ich jako skuteczną i szybką w odzyskiwaniu długów firmę. Co mogę powiedzieć, mam o nich po zakończeniu realizacji to samo zdanie.

02.08.2019 13:59

Marianka

02.08.2019 08:36

Witam. Polecam ich za profesjonalizm, no i skuteczność. W 3 tygodnie od podpisania umowy ściągnęli dla mnie kilkanaście tysięcy, których nie mogłam wydusić z dłużnika od 2017 roku. Szybkość działania - chapeau bas.

02.08.2019 08:43

Analiza dłużnika przed przyjęciem sprawy do windykacji pomogła dobrać najlepszy tryb, który szybko poskutkował spłatą zobowiązania. Zapraszamy ponownie, Deputo
    zdzisław

30.07.2019 13:43

Firma rzetelna i profesjonalna, warto wspomnieć, ze można liczyć na stały kontakt i etap realizacji zlecenia. Potwierdzam także skuteczność w wykonywaniu powierzonych windykacji.

02.08.2019 08:41

Podejście proklienckie przede wszystkim. Polecamy się na przyszłość, zespół Deputo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Deputo?

Wojciech G.

24.07.2019 15:18

Dla mnie najważniejsze, że są skuteczni, a jak to robią to już nie moja sprawa. Wszystkie należne mi pieniądze odzyskałem i mogę spać spokojnie. Polecam ludziom, którzy szukają konkretnej firmy w tych sprawach.

25.07.2019 08:20

Panie Wojciechu, dziękujemy za współpracę. Polecamy się!
    Kryspin W.

17.07.2019 15:42

Trochę nietypowo, ale konkretnie i skutecznie, więc zadowoleni

22.07.2019 15:41

Polecamy się na przyszłość Panie Kryspinie.
    Marcel

10.07.2019 08:45

Klientka nie zapłacila mi 2 faktur na dość dużą kwote, ale dzięki nim udało mi się odzyskać pieniądze za co dziękuję. Troche to trwalo, z jakies 3 miesiace, ale lepiej poczekac i miec, niz nie

10.07.2019 09:06

Każdorazowo szacujemy przybliżony czas realizacji zlecenia podczas analizy danego podmiotu. Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość.
    Kozubek-Trans

25.06.2019 14:45

Odzyskane 1000 euro. Jestem w szoku. Windykacja i wizyta na komisariacie policji jak widać poskutkowały. Extra!!!

26.06.2019 08:18

Dziękujemy i zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy, Deputo.
    Marecki

12.06.2019 08:48

Pierwsze słyszałem o windykacji karnej, ale podziałała, więc w sumie to polecam. Nie wnikam w metody, ważne, że poskutkowały :)

14.06.2019 11:43

Windykacja karna polecana jest w trudnych przypadkach windykacyjnych. Polecamy się na przyszłość, Deputo.
    Malwina

10.06.2019 09:36

Dobrze wspominam współpracę z Deputo. Rozstanie z uwagi na przeprowadzkę do Londynu. Dobry pracodawca.

14.06.2019 11:42

Powodzenia od całego zespołu Deputo
    Wojciech.A

08.05.2019 10:56

Trudna sprawa z 2017 roku odzyskania pieniędzy z weksli na ponad 200 000 zł od opornego dłużnika stosującego wszystkie możliwe tricki, włącznie z pozbyciem się majątku zakończona sukcesem. Pieniądze odzyskane dzięki wytrwałości i fachowości ludzi z firmy Deputo. Słowa uznania. Bez wahania polecam firmę Deputo z Wrocławia do spraw trudnych.

14.06.2019 11:41

Panie Wojciechu, dziękujemy za wystawienie również referencji na piśmie. Pozdrawiamy, zespół Deputo
    Spedytor z Lemborka

08.04.2019 10:05

Padłem ofiarą oszustów z Buszkowa/Bydgoszczy Ava Logistic + DB Spedition + MVM Logistics, jak się zorientowałem z kim mam do czynienia, to już się pożegnałem z pieniędzmi. Pewnego dnia skontaktował się ze mną prawnik z firmy Deputo P. Jakub. Okazało się, że jest sposób na odzyskanie długu. Kilkanaście tysięcy wróciło w niecałe 3 miesiące, zabrałem rodzinę na wyjazd. Firma Deputo jest godna polecenia a współpraca z Panem Jakubem to czysta przyjemność.

14.06.2019 11:40

Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość. Pozdrawiamy, zespół Deputo
    Krysia

20.02.2019 08:31

Odzyskali mi szybko dopiero co zleconą sprawę, a to była faktura sprzed 3 lat. Warto czasem poszperać w systemie i sprawdzić czy nie ma starych niespłaconych wierzytelności. Mogę polecić, Krystyna

14.06.2019 11:40

Jesteśmy właśnie od ciężkich przypadków. Polecamy się na przyszłość. Pozdrawiamy, zespół Deputo
    Darek

09.12.2018 21:52

Spora wiedza, pomoc przy każdej skomplikowanej sprawie. Nie mamy wielu dłużników, zlecamy jakoś 3-5 spraw co miesiąc. Prawie wszystkie się regularnie spłacają. Polecam

14.06.2019 11:39

Dziękujemy za zaufanie i stałą współpracę. Pozdrawiamy, Deputo
    M.K.N. Małeccy

03.11.2018 19:33

Współpracujemy od roku i polecamy

Dziękujemy i pozdrawiamy, zespół Deputo
    Krystyna

28.10.2018 11:38

Polecam. Bez żadnych zastrzeżeń. Zadowolona

Dziękujemy i pozdrawiamy, zespół Deputo

16.10.2018 09:51

M.Krzysztofczyk

11.10.2018 08:50

ciężki dłużnik, a szybka windykacja polecam

14.06.2019 11:37

Wlodek

02.10.2018 18:19

Dobra firma. Spisalem na straty swoje faktury, ale odzyskali moje pieniadze od dłużnika. Nawet dosc szybko. Wszystko Ok.

14.06.2019 11:37

Polecamy się na przyszłość. Pozdrawiamy, Deputo

Zostaw merytoryczną opinię o Deputo Sp. z o.o.