Wstawiam tutaj opinie ponieważ na ICEO - Venture Builder notorycznie usuwają wpisy.
Czy firmę po 3 latach współpracy mogę polecić? Odpowiedź brzmi - to zależy. Jeśli chodzi o rozwój technologiczny - jest na średnim poziomie niestety. Podczas swojej współpracy z Iceo niestety częściej spotkałem się z ignorancją seniorów jeśli chodzi o doszkalanie regularów. Także technologicznie można się po prostu zacofać. Jeśli chodzi o współpracę w zespołach - to też zależy - jeśli trafi się fajny team to można bezstresowo wykonywać pracę. Jeśli nie to niestety przełożeni mają tendencję do ignorowania problemów pojawiających się w zespołach i ludzie wolą się po prostu zwolnić niż na te zmiany czekać - zwłaszcza jeśli problem dotyczy członków zespołu którzy mają swego rodzaju „immunitet” ze względu na swoją wysoką (wiedzę produktową), więc mogą wykonać więcej negatywnych akcji w stosunku do innych współpracowników, włącznie z (usunięte przez administratora). Myślę że to największy minus tego miejsca pracy. Nie polecam również pracy w zespole HR istny koszmar co się tam dzieje. Ostatecznie czy polecam? Nie jest to najgorsza firma w jakiej pracowałem, ale na duży minus jest brak konkretnych reakcji w stosunku do (usunięte przez administratora) i czasem trzeba się po prostu z nimi „użerać”.