Odradzam zatrudnianie się w tej firmie. Brak: - prawidłowej polityki kadrowej, - poszanowania praw pracowniczych, - honorowania spraw - norm prawnych socjalnych i bhp
Fajnie jakbyście te problemy chociaż wymienili bardziej szczegółowo bo tak to człowiek sobie niepotrzebnie dopowiada. O co chodzi z tymi prawami pracowniczymi?
Szukałem własne pracy na jakiejś wykończeniówce w swojej okolicy. Tutaj już nie byłaby ona możliwa? strona www jak widać nie działa, a w komentarzach ludzie pisali o nieuregulowanych płatnościach. Od roku nikt niczego nie pisał, ciekaw jestem czy to jest już wyjaśnione? Jak pracownicy na tym wyszli tak ostatecznie?
A to firma faktycznie zdarza się że zalega z kasą ?
Zdarza się że też nie odbiera telefonów.
Bardzo polecam Skutecznie, szybko, Bez opłat z góry
Nie polecam
Bardzo polecam
Firma zrobiła mnie na nie małe pieniądze. Zamówili usługę i po jej odebraniu nie zapłacili. Idealny kontakt do momentu, gdy minął termin płatności. Łaska że odbierali telefony. Ostatecznie nie dostałem swoich pieniędzy, a US został poinformowany. Polecam omijać szerokim łukiem.
Ostrzegam przed tym numerem. Pozytywny komentarz wpisali sami. Potwornie zakłamane osoby. Co innego mówią co innego na umowie. Obchodzić jak (usunięte przez administratora).....Nie dajcie się nabrać
Nie płacą w terminie, a przy końcu świadczenia usług nie płacą nic!! Uważajcie albo przedpłaty!
No ale z tego co piszesz nie płacą nic, to nie będą przy przedpłacie też się jakoś wykręcać przypadkiem? No i właściwie to co potem, rozumiem że Tobie za coś nie zapłacili i dlatego ostrzegasz?
Potwierdzam: nie płacą podwykonawcom. Straciłem przez nich nie małe pieniądze. Polecam mijać szerokim łukiem.
Z tymi zaległościami finansowymi to prawda czy jakaś windykacja robi sobie reklamę? Pytam, bo firma wygląda na aktywną i się zastanawiam... Funkcjonują normalnie?
Jeśli ktoś jest zainteresowany darmową "współpracą" z tą firmą to jego sprawa. Firma jest nieuczciwa w stosunku do kontrachentów - nie płaci za wykonane usługi.
## 5 3 1 1 2, 2 2 9 9 €
Ja polecam negatywny komentarz przez kancelari.ktora nie ma na tego dłużnika zsndych spraw Ta kancelaria odzyskała mi sprawy i mam dowodu splat kazdemu mogę przedstawić
Komentarz przez kancelarię ???? konkurencja Ja mam dowód spłaty z tego numeru i mogę przedstawić że numer 720 odzyskał całość nam
Wypłacają kiedy im pasuje. Ważniejsze do pracowników są hotele nad soliną
To pracownicy normalnie w firmie są i wykonują swoje zadania? pytam, bo po tej reklamie windykacji idzie się pogubić. To jak aktualnie w firmie warunki wobec tego wyglądają i co tak naprawdę się dzieje?
Brak terminowej zapłaty ⒌⒈⒏⒍⒍⒌⒉⒎⒉- tylko rezultat
Nie polecam tej firmy.
Z tym się zgodzę słaba firma i tak bogata jak i biedna kiepskie towarzystwociezka praca z uszczerbkiem na zdrowie siły bez uszanowania wśród niektorych i niemiłe widziany trafiła się kradzież w szatni
Ludzie kiedy nauczycie się, że Steel Core to nie jest to samo co Apis Polska i że od ponad roku nie pracujecie już w firmie APIS? Trzeba być mega ograniczonym, żeby nawet nie wiedzieć gdzie się pracuje..
Dramat! Zero reakcji na zgłoszenia usterek na placu zabaw przy naszej SP. Przy przeglądzie stwierdzono miejsca w których może dojść do kleszczenia palców. Urządzenia zamontowane krzywo i ze słabych materiałów.
Od niespełna 2 lat przy naszej szkole jest plac zabaw zrobiony przez tę firmę- bardzo długo na niego czekaliśmy, dzieci go potrzebowały i był taki wymarzony, Po kilku miesiącach zaczęły urywać sie pierwsze elementy, teraz niektóre z elementów placu zabaw z uwagi na bezpieczeństwo dzieci powinny być wyłączone z użytkowania. Firma nie reaguje na wezwania do usunięcia usterek, choć ma taki obowiązek (gwarancje, rękojmie). Wstyd, nie polecamy. Jak w grę wchodzi bezpieczeństwo dzieci to nie ma miejsca na półśrodki i fuszerkę!!!
Polecam, widać dobre zmiany w firmie.
Czyli nie poprawily sie nic warunki? Szukają teraz montera, maz chce skladac cv. Myslisz ze warto? Wynagrodzenie jest w miare? :)
Jaka jest kultura pracy w Apis Polska Sp. z o.o.?
Pracuje od ponad roku i mogę polecić firmę, wypłaty są na czas, atmosfera przyjazna. Stworzyliśmy fajną paczkę i dobrze nam się pracuje w grupie. Kierownik też ok zawsze pomoże. Czasami gonią nas terminy i jest stres ale później dalej ok.
Nie wiem ile ci zapłacili ????albo co obiecali... A może w ramach godzinach pracy miałeś takie wypociny napisać. Jedno wiem jeśli chodzi o wypłaty w tej firmie to tragedia
Nie rozumiem usuwania opinii przez Administratora. Apis to (usunięte przez administratora) nie płacą podwykonawcą a sam Prezes ma na głowie postępowanie prokuratorskie. Wpadł na pomysł niepłacenia za wykonane usługi, wiec nazwanie ich złodziejami jest w 100% zgodne z prawdą. Nie polecam!!
czy był juz wyrok w tej sprawie jakis czy nie? bo wiesz, dopóki nie zostanie cos w sadzie udowodnione to jest domniemanie niewinności ... ;) pewnie dlatego admin cos usuwa ... albo w komentarzach byly np. przeklenstwa, warto pisac bez tego ;)
Firma z płatnościami dla podwykonawców leci sobie w "kulki". Zaangażowanie niektórych kierowników jest takie, że nie dziwię się słabej realizacji projektów. Ogromny minus za bark chęci porozumienia, a mówimy tu o bardzo małych kwotach.
Nie warto wysyłać CV tam z jednej prostej przyczyny : nie szanują pracownika mają cię gdzieś. Szefostwo wozi się nowiutkimi samochodami, buduje kolejne hoteliki, a jak przychodzi dzień wypłaty to albo wogole nie ma pieniędzy albo marna zaliczka. Nadgodziny płacone jak normalna godzina bez żadnego dodatku. Jak lubisz robić za marne grosze to dołącz do nich. Nie ma perspektyw rozwoju w tej firmie. Pracowałem tam dwa trzy miesiące nigdy nie było wypłaty w całości na czas!!!!!
witam firma poszukiwała specjalisty ds eksportu. Jak wygląda praca na tym stanowisku? Czy też są opóźnienia z wynagrodzeniem? Warto aplikowac na to stanowisko ? Jaka atmosfera tam panuje w biurze? No i ta kasa, czy będzie na czas
Dziękujemy za zainteresowanie ofertą pracy naszej firmy. Na obecną chwilę prowadzona jest rekrutacja na w/w stanowisko. Wymagany opis zadań oraz kwalifikacji, które powinien posiadać pracownik ubiegający się o pracę na wspomnianym stanowisku znajdują się pod poniższym linkiem: https://www.pracuj.pl/praca/specjalista-ds-eksportu-jaroslaw%2Coferta%2C7072137 Jako pracodawca dbamy o bardzo dobrą atmosferę w pracy i o ciągłe podnoszenie kwalifikacji naszych pracowników. Serdecznie zapraszamy wszystkie zainteresowane osoby do aplikowania.
Nie pamiętam żeby kiedykolwiek była wypłata w całości w normalny sposób wypłacona więc nie rozumiem całego tego narzekania i dziwienia się. Ludzie czekacie że coś się zmieni i nagle zaczną was i waszą pracę należycie szanować .... Zapomnijcie.
Dzień dobry jak firma z wypłacalnością?
Witaj. O co dokładnie pytasz bo nie bardzo teraz rozumiem Twój wpis? Chodzi Ci o to, czy firma ta jest wypłacalna pod względem wynagrodzenia, czy raczej pytasz z poziomu klienta, który miałby ewentualnie coś reklamować? Pamiętaj, aby precyzować swoje wpisy bo niektóre osoby mogą je po prostu źle interpretować. Możesz to dla mnie zrobić?
Jak się pracuje w Apis Polska Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Apis Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 11.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Apis Polska Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 11, z czego 0 to opinie pozytywne, 8 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!