Rekrutacja jak i podejście do przyszłego pracownika bardzo złe. /Jeden facet pracuje z 3 kobietami - efekt? boi się „Pani dyrektor” , bo nieprawidłowo przekazał informację o zatrudnieniu (stał na zewnątrz i bał się wejść do biura, trwało to z godzinę czasu).
/Starsza Pani, bardzo staroświeckie podejście, na starcie skreśla osoby młode, widać że długoterminowy pracownik i tylko dlatego ma tam prawo do głosu.
/Pani dyrektor, która oczywiście kilka razy podkreśli że nim jest 😉 potrafi doprowadzić do płaczu i na starcie dać okropne pierwsze wrażenie i odczucia co do nowej pracy
Na ostatnią chwilę szukali pracownika wiedząc, że od dłuższego czasu mają swoją koleżankę z niezależnego stanowiska na wypowiedzeniu. Naciskali na skrócenie miesięcznego wypowiedzenia do zaledwie paru dni, gdzie od początku otwarcie było mówione że nie koniecznie będzie to możliwe. Totalna dezinformacja między pracownikami, zbyt małe grono pracowników, o mały włos pozostawienie na lodzie bez jakiegokolwiek źródła dochodu. Gdyby nie „łaska” poprzedniej firmy to zostałabym bez pracy, a w tych czasach jest bardzo ciężko.
Nie polecam i nie pozdrawiam.