Pisalam ostatnio o moim koszmarnym przejsciu na ofercie z Avanti Medic z Gorzowa.Bylo to 74196 Neuenstadt am Kocher, Horschfeld str.1.Niestety,jak do tej pory za 8 dni,co tam glodowalam,bylam maltretowana przez rodzine podopiecznego,firma wyplacila mi tylko 258.16 euro,nie zwracajac mi za test 240 zl,oraz za bilet powrotny 363 zl,40 euro za oplate siostrzencowi podopiecznego za dowoz do Heilbronn,twierdzac,ze wedlug ich regulaminu nie przepracowalam 60 dni.Kto by wytrzymal w tym bagnie az 60 dni?Zaden nawet robot.Rodzina psychiczna,podopieczny nadaje sie do leczenia w zakladzie zamknietym psychiatrycznym.Na dodatek,wlasciciel firmy Avanti Medic Mateusz G. zablokowal mnie ,ze nie moge ani wyslac do niego smsa wyjasniajacego cala sytuacje,ani zadzwonic i porozmawiac.Jak widac,ta firma to OSZUSCI,NACIAGACZE,lacznie z wlascicielem.Firma ma duzo zlecen,ale zadne nie zgadza sie ze stanem faktycznym zdrowia podopiecznych,warunkami mieszkaniowymi.Nie chcecie miec problemow,nie wyjezdzajcie z nimi,bo zostaniecie oszukani,okradzeni z wlasnych pieniedzy.Sprawa idzie do sadu,nie odpuszcze tego,a mam nagrania,zdjecia,filmy,jak tam jest.24 godz.na dobe zero snu,bo podopieczny nie spi,chodzi,szarpie drzwiami,podnosi reke,jest agresywny.Rodzina nic nie robi,zeby lekarz zajal sie pdp.sami woza mu kilogramy slodyczy,a on cukrzyk,wiec po podniesieniu cukru agresja u niego wzrasta,po kryjomu woza mu alkohol,ktory wypija prosto z butelki,a jak chce sie zabrac,potrafi uderzyc ta butelka.Rodzina twierdzila,ze ja jestem niedobra opiekunka,bo jak siedze z pdp w stolowym pokoju na chwile,zeby go uspokoi,powinnam myc okna,zmieniac firany,sprzatac caly dom.Odpowiedzialam,ze to do mnie ni nalezy,to zabrali mi klucze i wyrzucili tak,jak stalam na dwor.Prosilam przechodzacych o telefon,zeby zadzwonic na policje.Jak uslyszeli o policji,wpuscili mnie do domu i o glodzie od 24 grudnia do 27 grudnia do wyjazdu nie wolno mi bylo wejsc do kuchni,zeby cos zjesc.Bylam o glodzie 4 dni do przyjazdu do domu,28 grudnia i wtedy dopiero zjadlam.Schudlam ponad 6 kg w te 4 dni,a psychika mi sie tak zlamala,ze dopiero teraz doszlam do siebie.